228

Анонимен

преди 3 години

Ей, не увряхте, че последният "зелен коридор" е чиста гавра - гавра с целокупния български народ, заради първоначалната НЕГРАМОТНА и дискриминираща заповед. Честолюбивите неграмотници не поправиха грешката си, не премахнаха думата "само", а сътвориха поредната уличаваща ги в невежество глупост.Управляват ни суетни некомпетентни *** , за които животът на българския народ няма никакво значение.

227

Анонимен

преди 3 години

Войната е медийна. В болницата има болни от грип и други тежки и хронични болести, както винаги.

226

Анонимен

преди 3 години

Тоя т.Ъпак не разбирам в каква "война" точно е. Войната на "носи си парцала на физиономията"? Едни честни 100 милиона сега ще отидат за тестове - 1 милион теста по 100 лева колко е? Ще се усвоят едни честни пари, хората ще измрат от страх, които останат ще им помогнат по разнебитените селски болници! Евала!!!

225

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха тук се е появил един почитател на Банкянският бандит който едва ли е прочел и "Винету", но пък всеки ден тренирал физкултура, ха ха ха та и този Тонката вместо да прочете някоя книжка се хвали че тренирал физкултура ! Ето какъв народ се отглежда в България, народ с мускули и празни тикви, е няма какво да се сърдим създаваме си сами пр'ости хлапета които са мнозинство ! Той Банкянският бандит правилно каза:-"аз съм *** но и вие сте прости"-единствената му истина излязла от устата му !

224

пияница мистик

преди 3 години

До ТонкатаНе, не я знам тая, ама ти нали знаеш, като пускат обяви как си менят през месец НИК-овете :))) Може пък и да съм я пробвал. Аз предимно на Белчев ходех в един голям апартамент и до подлеза на НДК в една нашарена с графити врата, а другите идваха в нас :))) Отивам да се къпя, че любовницата ще идва. Оставям комунистите да се вихрят до вечерта, когато си тръгне ;)

223

ЦИНИК

преди 3 години

Кът сме във войнъ кво прайм? Никой не му пука за народът.Мре по стълбищата на болниците.За вазе големите не мисла.Винаги е имало сичко.Ората шъшък станаа бря.И докога жа търпим незнам.

222

Анонимен

преди 3 години

Тонка, знаеш ли, че колкото още пъти се появиш тук толкова по-тъ'по звучиш и доказващ все повече че си нечовешко същество, защото нямаш човешки разум ? Ти може би си от ония ше'беци които науката е поставила пред компютър за изследване на реакциите от картинки и букви !

221

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Здравеопазването казвам,няма как да е наред.Заради чудовищните кражби,от милиардна каца с мед.

220

hitko

преди 3 години

Спокойно другари и другарки. Скоро, ще се радвате на възможността да се гледате по 24 часа в къщи и да градите фамилните отношения. Това естествено е, защото в *** ви кратуни световната конспирация е еманация на невежеството Ви! Щом не искате дисциплина и маски, ще си стоите в къщи на топло и ще съзерцавате личните котки и кучета през затворения прозорец. С простотията ..напред!

219

SHEFA

преди 3 години

МОЖЕ ДА ГО ЗАБАВИТЕ НО НЕМОЖЕ ДА ГО СПРЕТЕ.-АНГЕЛКОВ НЕЗНАЕ ЛИ ЧЕ НАМА ГРАД ИЛИ СЕЛО В КОЕТО НЯМА ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БОЛНИ.-ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО Е ДА ЧАКАМЕ-НЕ ДА СЕ ЗАТВОРИМ В БАНЯТА А ПРОСТО ТРЯБВА ВРЕМЕ .-СЕГА ГИ Е СТРАХ ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ-НО ЩЕ ИЗДЪРЖИ.-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВСЯВАТЕ ПАНИКА ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА.-ПАНИКАТА -НАРУШАВА АДЕКВАТНОТО МИСЛЕНЕ И ВЗЕМАНЕ НА ПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА.

218

Тонката

преди 3 години

До пияница мистикТо аз моят организъм на каквото съм го подлагал най-редовно всеки Уикенд години наред едва ли Ковида ше го събори:):):):)Междудругото познаваш ли Норчето?:):):)И тя е от ония с един Айфон и 2 служебни Нокийки:):):)Физкултуууура:):):):)

217

123

преди 3 години

Най-фрапиращото от този брифинг е фактът, че някакви "търговци", са успели да си уредят среща с най-натовареният и ключов министър в момента, и да променят наредба, касаеща цялото общество - зелените коридори! И то само,за да защитят собствените си частни финансови интереси! Как? За какъв лобизъм става въпрос в тази държава и кои са тези частни бизнеси, които имат силата да нареждат на министъра?

216

Анонимен

преди 3 години

219, ей ***'от, ти делиш професиите на престижни и не такива така ли ? Знаеш ли освен теб кои други правят това ? Отговорът е само комунисти и съвременни социалисти на които нещото над раменете им служи само за равновесие ! А факт е че един берач на нещо на Запад взема няколко пъти по-висока заплата от теб и няма притеснение за това какво трябва да си купи за да има и за утре ! Ком'уняга гну'сен с празна тиква !

215

пияница мистик

преди 3 години

До ТонкатаТонка, пази се брат, че тук в това червено тролско гъмжило сме малко. Пий и хранителни добавки, имуностимуланти...Успех

214

Анонимен

преди 3 години

Щом говори за мисии значи е бил, или някой от семейството. ГЕН. е бил. Ама нещо получи смс, че го заплашват и се скри. А е бил на мисии. Ген. имаше по голям респект. Аз сън да го върнат. Хем строг, хем готин. Всеки ден.

213

Д-р Фаучи

преди 3 години

Обяви тези дни, че "Може да ни се наложи да носим маски в САЩ завинаги от тук нататък"Честито прости овце. Вярвайте, че всичко се прави да ви спасят от грипче.

212

Анонимен

преди 3 години

Ей цензуристи от Днес.бг, защо ми изтрихте постът за имитиращото човек същество Тонката бе, да не би да не е верно, че генът му е от онези които Дарвин е смятал за човешки ? Такива като това Дарвиново нещо Тонката докараха бандит и крадец на коли /все още се радва като хлапе ,че управлява джипка/да управлява държава и да тормози народ като го *** и манипулира сам и с такива като съществото от джунглите Тонката ! Ай си'ктир еб'а'ти медията,Пожарната обижда от ефир цял един народ,аз нямам право !

211

Анонимен

преди 3 години

До 203Берачите на зеленчуци казваш, че са умните и можещите - вероятно е така. То се иска талант да си изпълняваш нормата на ден.

210

Tihomir

преди 3 години

Covid 19 e izmislena bolest, nama takovo virusce. Ne se podlagayte na nikakvi vaksini. Slagat tecen GPS.

209

Анонимен

преди 3 години

Когато политиката отиде на заден план, а се мисли за доброто на хората, тогава ще се оправят нещата. Няма ББ, няма Радев. Ама всеки си трупа политически точки. Е затова ни крадат историята и ни наричат племе, крадливи и т.н.Боли ги онази работа в гащите за народа.