248

Аха война

преди 3 години

сега става ясно първо прасетата защото организма им е най близко до човешкия. Тях ги избихте по нареждане на създателя за убийства сега вече е ред на народа.Вие сте съучастници в тая война.Какво остава народа да ви измете всичките да си вземе свое решение.

247

8989

преди 3 години

Ангелов, писна ми да слушам как всеки ден ми се карате! Или ти или Кунчев или г-н професора ортопед Балтов! Писна ми! Не само на мен обаче... Аз спазвам всички мерки, ходя с парцалчето на устата от март насам. Затова хората не ви вярват, защо чуват само упреци от вас! Не забравяйте, че който плаща той поръчва музиката и нито вие, нито Балтов нито премиерчето сте ни началници! И доста бързо може да ви изметем!

246

Анонимен

преди 3 години

Мутрите и вируса са във война срещу народа на България - това го знаем.

245

Признай се ве

преди 3 години

В каква война ни докарахте продажници биологична ли кажете истината на хората тия мерки-тука има тука нема -са директно наказуеми.

244

стоян

преди 3 години

Да във война сме с цялата корумпирана гербаджийска ***.С това което се случи с оставените да умрат като кучета в Пловдив нещата надминаха всяка нормална граница.Не оставка,не затвор.Нужен е публичен линч над управляващите ***.В събота от 17 ч.нека излезем и не просто да протестираме,а направо да ги избием.Хора вземете тояги,лопати.Който има оръжие ще е добре дошъл.На тази липса на справедливост трябва да се сложи край.Веднъж за винаги.

243

Анонимен

преди 3 години

Г-н министре, след като ви е просветнало, че сме във война, действайте като при война. Определете приоритети за оцеляване на населението-изхранване и здравеопазване и затворете всичко. Жандармерия, полиция и армия да блокират всеки град и село, купонна система за изхранване от държавния резерв. Излизане от къщи само за купони и до пункта за храна и лекарства при дистанция от 5 и повече метра. При нужда от лекар-посещение в къщи. В болница само неотложните. За 10 дена ще туширате заразата. И нас.

242

Анонимен

преди 3 години

До 243Болните са доста повече от обявените а те проспаха лятото и не подготвиха запаси от лекарства. Поради това се получава дефицита. Хората предпочитат да дадат парите за лекарства вместо за тест.

241

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

240

Анонимен

преди 3 години

237- А СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ПАК ГЕРБ ОТНОВО ЛИ ЩЕ ТВЪРДИШ СЪЩОТО, ЗАЩОТО СЕГА ПОВТАРЯШ ТЕОРИЯТА НА РЕЗИЛ ГАДЕВ ЗА РЕЖИМА, МУТРИТЕ И "ШАЙКАТА КОЯТО УПРАВЛЯВА И КОЯТО ОБЪРНА БГ В БЛАТО", АМА НЕ ДАДЕ ФАКТИ ЗА ТОВА БЛАТО А САМО ДУМИ И ЗЛОБА, МНОГО ЗЛОБА, А ТО ИМА НСИ ИМА ЕВРОСТАТ И ТЕ ГОВОРЯТ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ТВЪРДЕНИЯТА НА ГАДЕВ.

239

Анонимен

преди 3 години

Такова сеене на негативизъм и стрес трябва да бъде ограничено, война.... Проблем е организацията и това, че в България всеки трябва да е в болница, без да е нужно. Всеки си купува без рецепта антибиотик. Защо в Германия няма този проблем 80 млн. държава? Защото в аптеката даваш рецептата и тя влиза в системата и няма как просто да си вземеш лекарство ей така.

238

Анонимен

преди 3 години

240- Я СЕ ИЗЯСНИ ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ Е НИЩОЖЕСТВО...

237

garo до Константинов

преди 3 години

Човек да ви каже че сте пр'ст като гъбено семе е все едно да ви направи невиждал комлимент....

236

Имани

преди 3 години

Эараэата трябва да се овладее с драконовски мерки!!! Ситуацията е ужасяваща, няма контрол - эащото страхът е на власт, поне така ни го ВТЪЛПЯВАТ!!! Чувството эа несигурност е эаместило раэума!! По конституция, премиерът е отговорен эа эдравето и живота на нацията!!!

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231 Не е както винаги Би ли ми посочил само един пример , кога болниците не са насмогвали да приемат болните хора Предполагам не си на десет и имаш жизнен опит Та имаш ли спомен някога през живота си , да си чул или видял , че болниците не могат да насмогнат да приемат болните ?

234

Анонимен

преди 3 години

Бокаса го чака съдбата на Мусолини...

233

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха оставили лекарите и специалистите да ръководят коронакризата , щяхме да сме по-добре . Ама сме оставени на решенията на един социопат - Банкянския Вожд, който се интересува само от изборния си резултат март месец . Хората - на кучетатаЗатова общо взето е - всеки се спасява както намери за добре

232

Тонката

преди 3 години

До пияница мистикКак да не знаеш Норчето(Анастасия)бе,бивша фолк певица с една песен,къде я познава цяла София?:):):):)Много готин човек:):):)

231

Анонимен

преди 3 години

Ангелов-загърби кариеризма, покажи достойнство ,защото не знаеш на какви пачи яйца си насаден. А след време ще бъдеш съден. Плюй в суратя на Тиквата и си хвърляй оставката овреме...

230

555

преди 3 години

Не трябва да се политизира въпроса с ковид , а да се вслушваме с разум в компетентните личности , иначе става страшно като в щатите и не само . А за тези , които се мислят " компетентни " във форумите и объркват хората само ще кажа : Разбирала сви--н..я от кладенчова вода .

229

Анонимен

преди 3 години

Във война сте но противника е Борисов който е загубил всякаква връзка с реалноста.