16

Щирлиц

преди 3 години

Червени ммутри туризъм не правят,те само грабят.

15

Анонимен

преди 3 години

Чакайте в Гърция вече правят планове вместо туристи, морски ферми за риба. А те никога не се минават за разлика от ганябизнесмен.

14

Анонимен

преди 3 години

Старото няма да се върне никота, задава се тежка икономическа криза, борисов докара държавата до фалит, на път е да предизвика война. Безметежния живот свърши

13

Хемус

преди 3 години

Обаче от дълги години водата не е била толкова чиста като това лято

12

Анонимен

преди 3 години

*** манипулативни, всяка година курортите са пълни, и всяка година сезона им е слаб.Наропно говорят така за да може да взимат държавно стимулиране, и да оправдават високите цени.

11

Патриот

преди 3 години

Туристите ще се върнат га дойдат американските ф -16ки ,някъде по нанайсе и половина !

10

Анонимен

преди 3 години

До 8.Каза формула едно на манипулирането: да ида в Ковид отделението, за да видя какво е. Остава да кажеш и формула две: да помисля за моите баба и дядо. Тогава вече ще се разчувства съвсем.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8.Когато някой ми пречи, аз го разкарвам, а не му работя. Още по малко му се връзвам на създадените от него недоразумения и безсмислени дейности, в случая Ковид отделенията.

8

Анонимен

преди 3 години

Като ти пречат лекарите ти що не идеш да им работиш в ковид отделенията да им кажеш как се прави бе мохъл

7

Анонимен

преди 3 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна ще върне туристите още през 2021ва.

6

тигъра

преди 3 години

Трябва да са много глупави да идват тук.На морето вече така е презастроено и заграбено крайбрежието,че няма плажове,няма красота.Мизерия и мръсотия.Всичко е в платени чадъри,който не са незаети,а примерно 20 човека се бутат на 20 квадрата свободна зона.Ех какво красиво беше черноморието едно време,но уви вече го няма.Умря.

5

Еми вие пускайте

преди 3 години

Още вируси цяло лято и туристите ще дойдат на кукуво лято.

4

Анонимен

преди 3 години

Още един печален резултат от дейността на лекарската гилдия върху живота на всички ни. Лекарите на военен съд за престъпления против човечеството.

3

Ха ха!!!

преди 3 години

Данъка щели да намалят! То върху 'нищо' колкото и да му намалиш данъка - нищо няма да получиш! Можеха да обявят че ще 'дават' (кат Ба Боку) 9% отгоре - то върху Нищо - няма какво да се дава ама ще звучи добре на правоверните герберасти!

2

МНЕНИЕ

преди 3 години

На база ДНЕС , не могат да се правят никакви Прогнози - това се нарича Надежда .До 2023 може да няма Живот на Земята .Този Вирус е по-лош от Ядрена Война - защото не е имало пускане на Ракети а пораженията са като след Радиация - бавно , настъпателно и без милост .

1

Слънчака

преди 3 години

Тези живеят в паралелна реалност, кви туристи, кви пет лева.