15

D

преди 3 години

То не остана време кога по-голямата част от населението да пазарува. Целият ден е зает.

14

Анонимен

преди 3 години

Марковски - компетентен по нсички въпроса (На всяка манджа - мерудия)! А медиите като че ли не познават други, та за всичко питат само Марковски!

13

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Да, за хранителни стоки може и да има резон, но да слагаш коридори в магазин като Аванти?! Сутрин, преди работа, да няма от къде кафе и закуска да си купиш. Да, не говорим, че щом има коридори, нека възрастните пазаруват САМО в тях. Иначе се обезсмисля цялата идея като теб пак пазаруват с останалите.

12

АнонимеН

преди 3 години

ТОЗИ Е НАД 70 ГОДИНИ И ХИЧ НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ПАЗАРУВА САМО ОТ 1 ДО 4

11

гггг

преди 3 години

правилно е да са жълто-кафяви коридори.

10

Анонимен

преди 3 години

Освен незаконна, тая мярка е откровено глупава...

9

Анонимен

преди 3 години

В България ако спазваш правила си будала, захлупен, ако ги нарушаваш си готин, вървежен, отракан, печен, тарикат.

8

Реалист

преди 3 години

ВСИЧКИ мерки за ограничаване на пандемията са незаконни. Нужни са закони за извънредна ситуация, за да не се нарушават нормално действащите закони в обществото. Всяко проследяване на карантинирани с телефон, уведомяване с телефон, писане на рецепта с телефон, медицински преглед по телефона, носене на маска, забрана за струпван...всичко е извънредно. Медиците също работят извънредно и натовареността им не е заложена в трудовите им характеристики. Нарушава се кодекса на труда, закона за здравето..

7

Анонимен

преди 3 години

В зеленете коридори нямаше да има нищо лошо, ако възрастните хора ги спазваха и пазаруваха предимно тогава.Отивам в Билла преди 2 дни, в 12 на обяд. Паркингът претъпкан, магазинът също, голяма част от пазавуващите - доста над 65 години и с маски под носа. Изводът - не може да накараш някого на сила да се пази.Иначе от 13.30 до 16.30 магазините изглеждат откровено опустели.

6

Анонимен

преди 3 години

Те всички тия мерки са незаконни бе Марковски. Колко жалби има пуснати в съда, от доверен човек знам че са десетки хиляди и ще се гледат още години наред. Защо иначе ГЕРБ ще иска да промени конституцията, ако всичко беше наред и законно!

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Този който прилага Закона защитавайки отявлени престъпници и убийци, се е загрижил че същият този закон е "незаконен" ... !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има зелени коридори и служители с пръскачи да дезинфекцират нон стоп.Също така е добре охраната да носи маски. Големите вериги винаги искат да вървят през трупове но да продадат половин кило салам повече .Въпросът е какво ще надеделее безумната пиратска алчност или разумът и добрината?

3

Анонимен

преди 3 години

Над деветдесет процента от нещата които се вършат от бандата на баш суджука, са незаконни. Законно е само шкафчинциту с евраците и кюлчетата, поне според топ йористъ завършил пуца за милиционери от гешовия род.

2

Анонимен

преди 3 години

А коронавирусът законен ли е?

1

Анонимен

преди 3 години

И после ще ми легнеш болен и ще искаш внимание, ама ....