35

Анонимен

преди 3 години

Марковски има интерес повече хора да са болни. Така все на някого ще се нарушат правата.И хоп.За Марковски - тръст хонорар.

34

Анонимен

преди 3 години

Докато дебелият старчок Марковски се реди на опашка за виагра в аптеката, гаджето му ще трябва да го чака в джипа

33

Анонимен

преди 3 години

А законно ли е да провокираш безредици.Адвокат разбирам да говори в съдебната зала.Какво плямпа по медиите

32

Анонимен

преди 3 години

Тоя дрътльо ще ни докара до SMS-и

31

Анонимен

преди 3 години

Не го ли срам с такова голямо шкембе да дава съвети на хората,как да си пазят здравето.

30

Анонимен

преди 3 години

Тоя шкембак да не дава много акъл, че като го гледам е в рисковата група на затлъстелите. Срамота, чак е гнусно да го гледаш, не може да се намери ***, тръгнал да казва кое е законно и кое не. Да стане съдия, да казва, засега е един мазен, ояден адвокат, защитаващ престъпници.

29

Анонимен

преди 3 години

Каква законност сънува Марковски. Тука е така - управляват ни инатчийската, да ни е гадно, да ни е неудобно, да ни притискат и да ни напомнят, че няма кой да ги накаже!

28

Анонимен

преди 3 години

Точно и ясно. Тази мярка създава, а не решава проблеми.

27

Анонимен

преди 3 години

Марковски, ти си незаконен.

26

D

преди 3 години

Дам и като ти потрябва лекарство спешно и стоип и чакаш да мине коридора, нищо че в аптеката джан джун човек няма.

25

Крум

преди 3 години

С други думи това е законна мярка дали е ефективна има кой да каже.ЛЕКАРИТЕ

24

Крум

преди 3 години

Чл. 37.(1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними. Държавата съдейства за поддържане на търпимост и уважение между вярващите от различните вероизповедания, както и между вярващи и невярващи.Конституция Р България(2) Свободата на съвестта и на вероизповеданието не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други граждани.

23

Анонимен

преди 3 години

Не ми харесва тази мяркаТя е целесъобразна,при условие на локдаун ,а не когато хората работят и всеки е с различно работно време и възможности. Плюс това, пенсионерите ,не би трябвало да се допускат в другите интервали,ако ще бъде този кафяв коридор. Не може в 11 да съм в аптеката и да ми се реди жена на видими поне 70. Аз тогава кога мога да напазарувам да ви се незнае? Безсмислица абсолютна

22

Крум

преди 3 години

Чл. 31.(1) Всеки обвинен в престъпление следва да бъде предаден на съдебната власт в законно определения срок.(2) Никой не може да бъде принуждаван да се признае за виновен, нито да бъде осъден само въз основа на неговото самопризнание.Чл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

21

Крум

преди 3 години

чл.57 (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37Чл. 28.Всеки има право на живот. Чл. 29.(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити

20

Кифла

преди 3 години

Сутринта не ме пуснаха в iStyle, исках да си купя айфонче 12 за 2 бона. Имало опашка от старци, та да съм дошла след 10.

19

Ами то

преди 3 години

на каскетурата толкова са и възможностите. Ще вдигне шум да вкара коронавируса в съда и после съда ще го пусне пак поради липса на доказателства, както направи с Трайчо,Прокопов, Арарабаджиеви, Банови , Божков, Василев и т.н . Пък накрая подсъдимите съдят държавата в Страсбург. Октава и коронавируса да ни даде на съд, че сме му нарушили правата...и ще плащаме от нашите данъци.

18

Хахаха

преди 3 години

Закона за администранивното производство е отменен от сегашния Административно-процесуален кодекс в далечната 2006 година.Нолкова за знанията на този ....

17

ох

преди 3 години

А бе кой им е казал на адвокати и юристи, които и без това за нищо не стават, дори и най-елементарно правосъдие не можаха да осигурят в България, което им е работатата, че могат да се занимават с медицина и да решават как да се справяме с КОВИД?

16

Крайно време

преди 3 години

е съдът да забрани незаконното разпространяване на коронавирус сред населението. Прокуратурата да се самосизира.