82

Анонимен

преди 3 години

До Репичканамерих го, но са изтрили новината, трябваше да я чета от google cache, и пише, че умрял 3 седм след ваксината, но не става ясно дали от нея, или се е заразил въпреки ваксината...

81

Анонимен

преди 3 години

До Репичкатърсих в гугъл, но не го намирам, дай един линк

80

Репичка

преди 3 години

руснаци и технологии, хаха. кметът на ялта вече умря от ваксината им. проверете в гугъл.но аз поне много искам да се внесе у нас и руска ваксина - да се поизчистим от предателите на българия.

79

Анонимен

преди 3 години

Много несериозно звучи, краят на юли започнали 3тата фаза на експериментите с ваксината и вече знаят че няма сериозни странични ефекти.А, след 5,6 месеца..година ще се появят ли?!? А, за колко време ще ни предпазва..и това няма как да се знае.

78

Според

преди 3 години

последни разчети България - а и повечето европейски страни - няма ресурса да осигури логистично ваксинирането на на съвкупното население с Pfiizer, затова всеки ще трябва да поеме разноските по придвижването си до един от десетте европейски центрове за ваксинация. Има голям шанс Балканският център за ваксинация да бъде построен в България и финансиран по програма GTCOV19-M5407-563-209 на ЕС.

77

Анонимен

преди 3 години

На никой не вярвам вече. Съвсем се отчаях.

76

Анонимен

преди 3 години

Сега ако Путин каже, че руската е 96% ефективна и другата седмица от Pfizer ще кажат, че тяхната е 97% муа-ха-ха

75

mgs

преди 3 години

Браво на ученитеНа кибиците учЕни по форумите - вземете го направете ние по-добре и пари ще ви дадат.

74

Анонимен

преди 3 години

При тези абсурдни антинаучни циркове и който не е бил антиваксър, ще стане.

73

Анонимен

преди 3 години

Браво на турската двойка ,защо ли пак турци ни спасяват??

72

Анонимен

преди 3 години

170 от доброволците, които са тествали ваксината, са се заразили с коронавирус. Но 162-*** от тях всъщност са получили плацебо, а не истинския препаратНещо с това заразяване ме обърква да не са ги заразили умишлено

71

Германец

преди 3 години

Не си правете сметки без кръчмар. За вас може и да не остане ваксина. Първо белите държави, като моята нова родина. После такива от третия свят, като територията.

70

Анонимен

преди 3 години

Първо щаб и професори и доценти,след това герб ДПС БСП патриоти ,и има такъв народ че там са богаташчета кординаторчета и областни уж били различни)Ами да си биете по три броя да живеете по 100 г.

69

Анонимен

преди 3 години

Имам една 58 градусова ваксина, предпазва на 101 процента.

68

IDEL

преди 3 години

Започна се сега Кой е по-по-най!

67

QRS

преди 3 години

До Няма значение95% ефективност означава, че при 5% от хората няма да се развие имунитет, а не че няма да оцелеят. Що за глупости пишеш. Въпросните 5% ще бъдат заобиколени от 95% здрави хота, което значително ще намали риска тия 5% да се заразят. Чак тогава може да пресметнеш твоите (съмнителни) 3% смъртност. Когато нещо е твърде сложно за смятане или не го разбираш е по-добре да си замълчиш.

66

Шаши

преди 3 години

Пфайзер или Шмайзер - изберете сами.

65

Анонимен

преди 3 години

Аз неслучайно отдавна съм се сдобил с машинка за поставяне на 9-мм ваксини за такива контрольори като теб!Филмаджия. Аман от озверели анти-ковид психари. Първо *** но психиатър и после плаши. Големи задклавиатурни герои е родила майка България. Писна ми от псевдо мъжкарството, комплексите и арогантността ви. Плаши с 9 мм - ***. Внимавай какво си пожелаваш, че лесно се вади, но трудно се прибира.

64

Няма значение

преди 3 години

До До няма значениеама все пак 8 човека ВАКСИНИРАНИ са се заразили...бъди здрав и мисли преди да пишеш...:)

63

до булгар

преди 3 години

Руската ваксина е преминала около 60,000 "боцкания" - проблеми Йок!А тази е още на стадий изпитания!, бе мистър ГаньоС!-)))))Та кво, казваш - шамар да е, мъ хъмирикански!!!! -)))))ДБЛ!!!!!Здравето е по-важно от идеологическата Каша която "цари" у тиквата ти!-))))))