41

Анонимен

преди 3 години

До SS- А СЕГА ОТВОРИ ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ОТ БРОЙ 3 ОТ 10.1.2020Г И ВИЖ В ДЕТАЙЛИ КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ НА СПОМЕНАТИТЕ МВР СУБЕКТИ- ПОЛИЦАЙ/ПОЖАРНИКАР СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ- 960ЛВ.

40

Анонимен

преди 3 години

Полицията ни е вътрешната армия, та те са повече от военните :))) Не знаех че си купували сами белезниците и униформите, явно Бойко като бивша мутра ги е взел на подбив :))))

39

Анонимен

преди 3 години

kato sediat bez nikakva rabota po cial den v oficite na bankite, zastrahovatelite, notariusite, advokatite, sadiite, prokurorite, lihvarite, kmetstvata, ministerstvata, parlamenta...ne se oplakvat...:)))...sediat si, reshavat krastoslivici na toplo, pushat si cigarki... :-)))...nice a?!

38

МВР

преди 3 години

До НикиБавния си ти!Африка с главна буква,ОЦЕЛЯВАМ не одцелявам!

37

МВР

преди 3 години

До SSКъде видяхте такава сума?Щатът в МВР е 910лв.Мога да ви пратя фиша за заплата.

36

МВР

преди 3 години

До SSДайте ми имейл за връзка и ще ви покажа кобур,палка,кубинки,зимни и летни шапки,светлоотразителна жилетка ,фенер и много неща закупени лично от мен.След това ми покажете същите на въоръжение в МВР.Ще се извините ли обаче ,ако е така?

35

SS

преди 3 години

Добре, съгласни сме, че не бива да се взима от детските надбавки, не бива!Ама я да видим откъде пък ще се вземат като алтернатива, за сметка на коя група. Юда не забрявяме, че данъкоплатците им плащат осигуровките на тиа. Ако им увиличат заплатите с 30%, средната заплата в сектора став 3500 лв. - Сметнете колко осигуровки трябва да им плащамеНахалството на тиа субекти е безгранично!!! - Няколко пъти им увеличаваха заплатите, и то с повече от 10% - имаше и 20% (май беше тази година)

34

Радослав

преди 3 години

За пореден път комунопитека Бибитко приложи изпитаната тактика, да насъска населението по другата част от населението и в пушилката уреди отново раздаването на милиони на верните си роднини от маалите! Просто забранете раздаването на помощи на деца които имат родители без трудов стаж и не са плащали данъци! Така хем ще има пари за по високи заплати в полицията, хем ще има пари за деца които са част от обществото и като бонус ще спрете развъждането на никому непотребна биомаса!

33

SS

преди 3 години

Голем смех: "полицаите си купуват сами белезници, униформи и т.н." - Да покажат касовите бележки! А, нямали касови белжки.... ами тогава са в нарушение и с тях трябва да се заеме финансовата полиция в НАП! Не може да има такива престъпления!

32

морск и

преди 3 години

Тъй като сме с най много полиция от глава на населението спрямо останалите държави на ЕС е наложително това да стане като първо се освободят АПЗ и всички придобили право на пенсия .

31

гражданин

преди 3 години

Преди да излязат на протест полицаите кога ръководството на МВР ще отговори за резултатите от проверките срещу незаконните действия и привишенте права на техни служители по време охрана на протестите пред Народното събрание с исканеоставка на правителството и Гешев .

30

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Както винаги Борисов и този път ще ви употреби и обещае но не сега а друг път .

29

НИК

преди 3 години

До АнонименМай не ви е известно, че тези осигуровки, за които всички оревахте света, че държавата ги плаща на служителите на МВР, а те не си ги плащат, са взети предварително от възнагражденията им и просто държавата не ги отчислява при плащането на заплатите, а предварително ги е удържала и следва да ги внесе в НОИ, а дали ги внася е отделен въпрос. Аз, ако съм служител на МВР предпочитам да ми плащат пълната заплата и след това да ми правят удръжки та да не ревете всички.

28

Щилян

преди 3 години

Цяла балгария на протест другата неделя да се сакрати тая зган и военните срещу тях.

27

Сотир

преди 3 години

Що без юридическите специалности бе ДЕТСКИ:)

26

Ники

преди 3 години

Омразнани да занимавате хората с тия ***.които иска да напуска в африка има работа.да не говориме че половината са бавно развиващи от тях.от вас не зависи одцеляването на планетата.

25

интересно

преди 3 години

Чак сега ли откриха полицаите че техните високи с оглед работата, която вършат заплати,намалят сумите за децата, пенсионерите,майките с деца,......

24

Ангелов ГР

преди 3 години

"Много са дефицитите в МВР...". Да, най- на сиво вещество и желание за работа. Какво всъщност са свършили, вършат, как си гледат работата? Според мен не са заслужили повишение на заплати. Първо повишение качеството на работата и чак тогава може да се повиши и заплащането ако бюджета позволява. А може да получат 30% от тези които организират протестите им.

23

Накратко

преди 3 години

А в Европеиския съюз сме на 5 място за най-много полицаи на 100 000 хиляди души.

22

баба мара

преди 3 години

след като влачихте младежите зад колоните на мс не е морално да искатеувеличение на заплатите махнете пенсионерите от бюрата и така ще си увеличите заплатите а може и да напуснете не е фатално