18

Анонимен

преди 3 години

От кога комунистите станаха социалисти,та и широки,доколкото помня първите комунисти преди бяха тесни социалисти?

17

77

преди 3 години

Бсп/бкп няма как повече да дойдат на власт в република България .Десет пъти поред губят избори и ще губят и занапред.Просто те са отживелица .Структури, идеология ,водачи всичко е безнадеждно остаряло и не е мръднало и крачка в развитието си. Разпадане и поява на нова лява но европейска а не руска партия ще е последствието

16

Ясно

преди 3 години

Само ЕВРО РОМА ОСТАНА.

15

Кармен Младенова

преди 3 години

Никакви такива....всички партии продажници! Безпартиина система

14

Бай Онзи

преди 3 години

Кога ще върнете субсидията бре килипирджии? Хайде събирайте си членският внос.

13

ГосТ

преди 3 години

Анонимен 11, за съжаление се съмнявам. *** е изключително *** и избира себеподобни. Най вероятно баце ще получи мандата заедно с чалгаря.

12

ме

преди 3 години

Естествено - широк фронт.. Колко години са далече от баницата, сигурно са гладни пред умиране.. :D Всеки е приятел, само и само да се докопат.

11

Анонимен

преди 3 години

БСП ще управлява с ДБ и ИТН.Стига сте говорили глупости.Борисов е деградирал тотално.На практика изостави всички сектори и ни лъже с медийни пиар акции.

10

Краси

преди 3 години

Всички беди за РБ идват от двата отбора на БКП-ГЕРБ и БСП!Те са слуги на мужиците !

9

мдаа

преди 3 години

нищо ново под слънцето! това за единните фронтова на комунистите с други партии за да се изкатерят върху гърбовете им към властта след което да ги унищожат е измислено от Гошо Тарабата-руски агент а не курнелска идея

8

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се правите на ударени, БСП ще е новия победител,а Корнелия новия премиер на държавата.Другото е държавно самоубийство.Борисов доказа ,че не е държавник и това го знаят всички партии.Всички,даже ОП.

7

Анонимен

преди 3 години

Разбирай - ще сключат сделка и с дявола, само и само да захапят кокала. Това беше ясно де, надали има някой изненадан.

6

ГосТ

преди 3 години

В целия цивилизован свят се правят коалиции между леви и десни, за да ограничат мутрите и популистите от властта. Въпросът е, че в България няма нито леви, нито десни а само мутри и популисти. И да се намери някой читав от ляво или дясно, много бързо увяхва в тази отровна среда.

5

Анонеимен

преди 3 години

Комунистите и с дявола ще се съюзът само и само да са на власт,всъщност като се замисля те отдавна са заедно.

4

Ти да видиш..

преди 3 години

Сега вече става опасно. С широкия франт работата става дебела.

3

Анонимен

преди 3 години

най-добре за българите ще е да закриете този бар-дак

2

обикновен

преди 3 години

Сме.шници! До онзи ден разправяха колко са силни, единствена алтернатива с ясна визия за управление, сега си търсят подгласници, щот знаят, че никой не им вярва вече, или просто да могат да си измият ръцете с други, както винаги

1

Анонимен

преди 3 години

Коалиция с кого ?От беззаконията на ДПС тръгнаха протестите, коалиция с тях ще е край на всякаква подкрепа.ГЕРБ са ясни и там не.ДБ са десни, ще е малко шизоидно.ПАТРЕОТи и тем подобни, няма и да влязат.Слави се пише десен, но ще е малко като конфликт между естрада и попфолк. Кой остана, Воля, РБ, некви други измислици ?Нямат полезен ход БСП. Но те така или иначе не са полезна партия.