232

Анонимен

преди 3 години

До СахарПри това АПИ официално излезе май с 187, т.е. 30 по-малко, че и за цялото управление на ГЕРБ вече 11г. Пак от същата справка по времето на тройната коалиция са построени 150км магистрали. Та Бойко се оказва, че строи основно на думи и хич не задминава предните.

231

Анонимен

преди 3 години

НАрода попита за оставка не пита колко работиш?Чекмеджетата банки пълни?Злато?А не той работил?

230

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВСИЧКИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ ЩЕ ИЗМРАТ

229

Анонимен

преди 3 години

Сега да сметне колко ще са измрели до бачалото на пролетта

228

Анонимен

преди 3 години

Краденето требе да продължи.

227

Анонимен

преди 3 години

Строят се магистрали и едни чекмеджета се пълнят.

226

Анонимен

преди 3 години

Тоя има раздвоение на личността.През цялото време обяснява сме, съм ... за строежите по магистралата. Да не си мисли, че е един от майсторите, дето наливат бетона там и слагат асфалта?Аланколу барба Ганьос, от теб се искаше да ни вдигнеш националното благосъстояние, пенсиите и заплатите поне до това на гърците, да направиш здравеопазване, които ни пази да не умираме, а не самото то да е умряло, да създадеш икономика за пример. Къде е всичко това???? Значи си пълен негодник. Къв асфалт 200 км?

225

Сахар

преди 3 години

Въпреки раздутата сметка се получават по 34 километра на година, което никак не е за хвалба.

224

В смисъл 2:

преди 3 години

Да ви кажа господин премиер Слугата на господаря може да е в много лошо състояние - хапане от змии или инцидентен, но може да е жив. Аз се целех в слугата с своите "молитви" то взе, че пукна господаря. Сега слугата ви уверявам, че и да му пръснете тиквата никой няма да реагира ... Имат си други проблеми в момента - без господаря не могат да импровизират вече!

223

Дупка в асвалта

преди 3 години

Китайските строители,които за две седмици построиха три болници питат коя неделя сутрин да дойдат да направят "Хемус" ?10год бе Баце,ами малко срама имайте.

222

Анонимен

преди 3 години

Бай Иване, страшен си!!! Шапка ти свалям, изкефи ми душата с този виц:"Китайците които построиха болници за 10 дни, се обадили на Вожда и му<br>предложили в Петък от 17 до 19 часа, да му довършат магистралите!"

221

Анонимен

преди 3 години

До Имам питане 2?Грешката на Хитлер е че си остави 2 фронта, ако не беше атакувал СССР, нямаше да има приказки колко е лош, ама почна война с тях и се самоуби накрая :))) Иначе е имал влиятелни привърженици в Америка и Англия, но в крайна сметка са го отрязали, щото да убиваш "низшите" славяни не е хуманно, дори са имали проблеми с психиката от СС :)))

220

В смисъл:

преди 3 години

Аз не знам господин Премиер дали сте на ясно с двата овърмайнда - разум над всички - единия в Щатите скрития шеф на ЦРУ дето пише програмите и какво да се случва при "васалите" демек при "робите" - само да ви кажа какво му се случи, поне подочух, че му се случило аз се молех по моя начин да му се случи ... Но паднал от коня или паднал докато нещо трябвало да свърши и един от чистокръвните му коне му сритало много лошо главата. Та архитекта на нашето унищожение е леко corpus mortis ...

219

Анонимен

преди 3 години

антиевропейски и антиамерикански корумпиран лъжец

218

Анонимен

преди 3 години

И , какво ме греят мене тия некачествени но десетки пъти по скъпи от нормалното магистрали ?

217

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея на Балканите

216

Анонимен

преди 3 години

за тия магистрали, дето на следващия ден от откриването почват ремонтите ли става дума? И дето след 1-2 години са с ограничение от 90 км/ ч иначе се пребиваш като куче?!? Колко милиона окраде лично Лойко и шайката му само от тия магистрали? Сигурно няколко гардероба е напълнил и офшорки в Израел, Панама и къде ли не?!?

215

Анонимен

преди 3 години

До 91142Съюзниците няма да се отдалечат, ще се приближат и ще отдалечат него от политиката.

214

Имам питане 2?

преди 3 години

Принципно в алианса се водим партньори нали така? Ама к'ви са тия господар/роб взаимоотношения в смисъл като между САЩ и Хитлер в началото - 40 процента от стоманата на третия райх Made in USA. Lots don't lie. Е то господаря като е мъртъв, защо ни е роба му? Да хаби храната ли?

213

Анонимен

преди 3 години

Няма да се притеснявате другари, Цецо е строг но справедлив.