272

Помнещ

преди 3 години

Не ми дреме какво си " построил" бре! Макар че Ти самият И хабер си нямаш от " строителство"! Мразя те бе МУТРО! Нагъл си Както бяхте нагли по Мутренските времена! Биехте ,гърмяхте хора и заведения за да ви плащат " таксата спокойствие"!! Арогантни бяхте тогава сякаш хората ви бяха длъжни за нещо! И все така високомерно се държиш както тогава! Приемам те за " служебен премиер"! И нищо друго вече! Да се свършва и се пръждосвай та да не чуем повече за теб след изборите! Отайки!

271

KOKO

преди 3 години

I PAK DA NAPISHA....POSLESLOV SLED GORE NAPISANOTO-AKO NE GO IZTRIJAT,,SEVERNOKOREIZITE,, STIGA BE,BORISOV S TIJA MAGISTRALI-KAKVA E TAJA FIKS IDEJA...IDI,VIZ V KAKVI USLOVIJA SE ,,LEKUVA,, NARODA BALGARSKI....AMA TI AKO SE RAZBOLEESH....TE LEKUVAT NA ,,DRUGO MJASTO,, NALI?

270

KOKO

преди 3 години

BORISOV,AKO BESHE POSTROIL DAZE SAMO 240 BOLNIZI,NJAMASHE NARODA DA UMIRA KATO BALHI,I AKO BESHE DAL ZASLUZENITE ZAPLATI NA LEKARITE-NJAMASHE DA REVETE SEGA,4E NJAMA KOI DA LEKUVA NARODA. ZIRKADZII STE VSI4KI V TOVA UPRAVLENIE.SRAMOTA.SHTE IMA ,,VIDOV DEN,, ZA VAS-NADJAVAM SE!

269

Анонимен

преди 3 години

Повече километри магистрали, повече кюлчета в шкафчето..Това е девиза на Лойко

268

Няма мъни

преди 3 години

Предполагам, г-н премиер, че вече знаете една неприятна новина: Полша и Унгария са наложили вето на делгосрочния (до 2027 г.) бюджет за справяне с последиците от КВ-пандемията.За България това означава неотпускане до края на 2021 г. на 9 млрд. лв помощ плюс първия транш от 22 млрд.лв заем. Така че, г-н премиер и мин. Ананиев, престанете да харчите безразборно пари за щяло и нещяло и да се правите на Дядо Мраз! Пак ли ще теглите външен заем? Преди с Влади Горанов, сега с вуйчото... Аман!

267

инж. Пенсионер

преди 3 години

Като студент, преди около две-три поколения, живеех в общежитията на 4 километър с един колега, който имаше имаше псевдоним Сеньора. През последната сесия преди дипломната работа, вместо да се готви за изпитите, той спеше през целия ден. Аз се опитвах да го убедя че сега всичко е заложено на една карта и спането води към ката- строфа. Той отговаряше: "Спя за да не мисля ... " Напомня ми Бойко: той пътува насам натам за да не мисли: пандемия, опоскан бюджет, няма стратегия за следпандемията и т.н

266

Анонимен

преди 3 години

И от тия 204, 203 вече са за ремонт.

265

УМНОЖЕНИЕ НА БОЛЕН

преди 3 години

210 КИЛОМЕТРА ПО 80% ОТ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕЖЕТО КОЛКО ЛИ ЧУКМЕЖЕТА ПРАИ И ОТ РЕМОНТИТЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ЕТО ЗАЩО И БОЛЕН ХОДИ НА ПРОВЕРКИ ДАЛИ СА ПРЕВЕДЕНИ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕЖЕТО !

264

Анонимен

преди 3 години

Т.е. това, което в Китай го правят за 2 седмици

263

КЪДЕ ГИ ТИЯ МАГИСТРА

преди 3 години

ТОВА НА БОЙКО МАГИСТРАЛИТЕ СА КОЗИ ПЪТЕКИ СПРЯМО ИСТИНСКИТЕ МАГИСТРАЛИ , А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ КОЗИТЕ МУ ПЪТЕКИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОЩЕ ПО СКЪП РЕМОНТ ВЕДНАГА СЛЕД ПУСКА !

262

Saki

преди 3 години

Че шефа му Бай Доган , за два дена си направи 10 км.частен път към Росенец Сарай. Ей това е бързо строителство. И то безплатно.

261

ГЕРБ

преди 3 години

Браво на Борисов!!Той поне гради нещо, което ще остане и след него!!След години Българите ще издигат паметници на Борисов .. съзидателя на България!!

260

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах що от целия лош участък що почнахте от "най хубавото"

259

456

преди 3 години

за 45 г . комунистите са направили 19 000 км. пътища.Това на Боко не е за хвалба много.Не съм фен на червените, но фактите са си факти

258

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако е мръднал и един камък през живота си, ще гласувам за Борисов 4 с две ръце... Иначе много знае цитати за работата... като таксиджия е умен и работлив.

257

Пижо

преди 3 години

Не само построени, но и ремонтирани по 10 пъти. "Вижте каква хубава магистрала построи премиера лично с двете си ръци. Вижте колко хубава е маркировката. А сега минаваме покрай построената от премиера мантинела. Вижте как хубаво свети" - говори лекарят от Спешна помощ на умиращия пациент, докато вървят по магистралата към 10-тата болница, в която няма легла!Съд и затвор за мутрата от Банкя и мафията на ГЕРБ!

256

Тонката

преди 3 години

А колко млн. покрай тях сте присвоили

255

Анонимен

преди 3 години

Заслугата не е негова, а парите от европа, а в европа ни вкара Костов. Ако беше направил някакви реформи за тия 10 години, магистралите щяха да бъдат по-ефтини или по-качественни, а най-вероятно и двете, а той реши да пълни чекмеджета и да се хвали с чуждия труд.

254

Handel

преди 3 години

Математици от БАН се опитват да изчислят кое е по-опасно - да се движиш по магистралите и през тунелите на бoкo или да те лекуват от ковид в българска болница.

253

Анонимен

преди 3 години

Не знам кво сте построили ама нефтохима едно време изкарваше по сто цистерни с битум на ден сега вадят по двайсе максимум