57

До 35

преди 3 години

Внимавай какво си пожелаваш.Тиквун вече е в джипа за поредния ПР.

56

V

преди 3 години

Аз кат гледам докторите ,самолечението е животоспасяващо ;) На онова момче от Търново са му спрели витамините и протеините като са го карали да яде супа и са му приложили ,,химеотерапия,, с 4 антибиотика всеки от който убива и наши клетки .Трябва да се махне мафията герб за да може да започне да се оправят нещата.Всички инвестиции са за мутрезиране на страната. Мутри вън.

55

Анонимен

преди 3 години

Личната ми лекарка е като минала в четвърто измерение. Нито вдига телефона, нито връща обаждане, а преди 2 седмици, стоеше в кабинета, но не позволяваше на пациентите да влизат. През вратата обслужваше.

54

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ясно. Да влезе убитият.

53

Анонимен

преди 3 години

Клатиме влака да изглежда, че върви. Пълен блокаж на държавата, всички институции са в ступор и чакат човека от джипката да им каже какво да правят. А той освен да ги прати да асфалтират, за друго не може да се сети.

52

Анонимен

преди 3 години

Много хора се лекуватсамосиндикално и то с антибиотици,но трагедията е че например в град Сандански лекари УЖ лекуват двустранна пневмония с Парацетамол!Открай време хората там казват Господ да ни пази от тукашните лекари,е моя роднина Господ не можа да я опази,санданските лекарисе оказаха по-силни.Освен това в болницата се влизало с връзки,грижата за болните ПАЗИ БОЖЕ а самата болница е аврамов дом,ни маски,ни контрол кой влиза и излиза.ПЪЛНА АНАРХИЯ!

51

тези сбирки

преди 3 години

приличат на едни сбирки през 1940 година в Германия....

50

Анонимен

преди 3 години

Това е една от последните серии на тоя артист

49

Criticus Magnus

преди 3 години

Когато не се вземат адекватни мерки на време, е ясно, че хората започват да не вярват много много на това което казва едно абдикиралото правителство - т.е. стават по-цинични... Сега когато ситуацията е критична, си загубиха достоверието нашите управляващи. Ето това е разликата с Швеция дето толкова се тръби. Там има 99% доверие между население и управляващи (подчертавам и двете страни). И като се каже спазвайте дистанция-те спазват и без наложени мерки.Не, че няма - има ама са на база доверие!

48

Аптекар

преди 3 години

От къде ги пускат бре?!?! Защото АЗ ГИ КУПУВАМ, че да ги продам в аптеката си!

47

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако Ф-ки те бяха тук,можехме директно да ги приземяване(лекарствата)където има нужда от тях!

46

Мони

преди 3 години

Къде ги осигуриха тия медикаменти обаче никой не разбра. Бременна съм на терапия с фраксипарин, всеки ден звъня на поне 30 от аптеките в списъка който пуснаха от МЗ и познайте - никъде не е зареждано, не е ясно нито кога нито дали въобще ще се зарежда...

45

Анонимен

преди 3 години

В Дупница всеки ден взеха да изчезват хора щото боко и гешев не могат да се справят с тежката престъпност ,а ни викат че хванали кой откраднал кокошката на бабата. Като изчезват хора и няма осъден ще продължават да изчезват .А те инвестират парите на народа в мутри назначени за всякакъв вид заптиета. Трябва да се инвестира в нещо което създава продукт и си върши работата .Трябва да се смени властта

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя си е изпял песента, да пускат завесите и да гасят лампите

43

Анонимен

преди 3 години

откъде ще ги пуснат, от аптечката на джипката ли ??? или от чекмеджето ???

42

Анонимен

преди 3 години

Лечение няма, но вие не се самолекувайте. Направо се мятайте в бъзака.

41

Анонимен

преди 3 години

Шансът ако потърсиш помощ да те приемат в болница и да има място за теб е малък.Шансът пък там изобщо да те лекува кадърен лекар, или изобщо какъвто и да било лекар също е малък.

40

Анонимен

преди 3 години

Pfizer е готов с ваксината,Време е да оборудва Ж'ипката с ниско температурен фризер и лично да почва да я раздава,това просто е предложение към *** като част от "мерките"

39

Анонимен

преди 3 години

Кога ще почне живото предаване от джипката ???

38

Анонимен

преди 3 години

По-добре се самолекувайте,защото както стана ясно,в някои болници ще ви лекува кмета и санитарката.