97

Анонимен

преди 3 години

гнусен бойко, омерзен съм от това влечуго и околните му

96

Анонимен

преди 3 години

Повечето от така наречените лекари се скриха и не никой не може да ги намери

95

Анонимен

преди 3 години

Някои от съветите в коментарите биха помогнали повече от най-търсените лекарств в случая.

94

23986

преди 3 години

Глава кромид лук, нарязана радиално, се смачква, посолява се и се залива със сока нна един лимон. Хапвате го с хребче. Влизате в банята и се парите. Обличате дебели дрехи и се завивате през глава. Обилно се изпотявате и повтаряте процедурата. Взможно е потенето да продължи. Важното е, че сте пресекли болестта. Повече биков чай, мед, здрава храна. И никаква паника! Не гледайте телевизия, радио и без това никой не слуша, никакви сайтове с данни за болести. И много майки, нали си го знаете!

93

жабчу

преди 3 години

Ся, стара рецепта:Една глава смлян чесън, няколко настъргани (смляни) корени от Джинджър, нарязан Лимон се заливат с Мед.Сместа се поставя в буркан на тъмно и прохладно за 10 дни.След това по 1-2 лъжици на гладно 3 пъти на ден!Лекува упорити кашлици, бронхити и пневмонии (в комбинация с предписания от лекаря антибиотик).Същата рецепта, но без чесън ако не можете да го понасяте, въпреки, че чесъна има уникален ефект!И разбира се, много Зелен чай с Мед и Лимон!Бъдете Живи и Здрави!!!!

92

тъпото

преди 3 години

До Анонименправителството е виновно...виж ако беше ти никаква криза нямаше да има....

91

тъпото

преди 3 години

До АнтиТиквадругарю, искаш да кажеш че изрази от концлагерите на нацистите не трябва да се употребяват... но нацистите са употребявали всичките известни нам думи и изрази и заради това човечеството трябва да измисля нови ли, аз мисля че не, ...но техните национал социалистически концлагери са повторени само от интернационал социалистическите концлагери ,които .твоите хора са изградили на доста места .. повече от тези на нацистите, и идеологията ви е била почти еднаква с тяхната, и знамето..

90

Сокче

преди 3 години

Ще ви кажа само,че този Б има реална шпиц команда за убийства и гонения на хора подобна като тази на Хитлер SS!

89

21

преди 3 години

20 000 при 4 000 заболели на ден за колко дена ще стигнат? О... забравих, това са само тия дето са си платили сами PCR-а. А дали пък ще Ако пук ще си купят само по една опаковка...

88

Анонимен

преди 3 години

В кои аптеки? Аз търсих и никъде нямаше изписаният ми антибиотик, нито знаеха кога може да се достави. Познати ми ги закупиха от Одрин за 6 лв блистера, докато в Софийските където даже го и няма започваше от 20 лв и нагоре.

87

Анонимен

преди 3 години

Пълен ЦИРК... за сметка на живота на хората!

86

Анонимен

преди 3 години

"...допълнително 20 000 опаковки от най-търсените лекарства предстои да влязат на свободния пазар..."КОИ са НАЙ-търсените лекарства в РБ?Може ли журналистите да направят списък на първите 20 - Наименование и производител, активно вещество, съдържание на активното вещество в една дозировка (таблетка, ампула и др.), "рецептурни или не", и т.н.?И КОЙ решава, че тези препрати са най-търсените?

85

Тодор Живков

преди 3 години

Фармацевти, пиджита-джиджита - яжте банани и бегайте свободно на Запад да берете ягоди и да миете улиците!

84

лекар

преди 3 години

До АнонименФармацевтите дават без рецепта защото личните лекари половината са или болни или са се изпокрили някъде!!!Аз изписвам на мои близки по вайбър/след преценка на клиничната картина доколкото мога,естествено/ което е опция за личните лекари защото такава рецепта се признава във всяка аптека!!!

83

КОВИДКА

преди 3 години

Значи, вдигаш температура и звъниш на личния. Искаш да ти дадат 5 дни болнични, за да си останеш вкъщи, и да ти кажат какво да пиеш. Личният лекар ти казва, че трябва да си направиш PCR тест, иначе ни болнични, ни лекарства. Нооооо въпросният тест трябва да си го платиш ти. Също така получаваш и препоръка за определена лаборатория. След това явно изнудване или прочиташ в интернет и си купуваш някакви лекарства, като вземаш отпуск, или си плащаш PCR, който 100% е положителен. Та така....схема

82

Анонимен

преди 3 години

Да не се самолекуват? Кой да ги лекува? Какво предлага Костя? Личен лекар с кашляне по телефона? Спешна помощ, дето записва идеане на адрес за след 2 дни? Болниците, където не настаняват защото нямат легла въпреки захаросаните изявления на Костадинчо? Пълно медийно затъмнение за реалността. И като си помисля, че има хора дето се информират само от телевизора и ги случат тези с ококорени очи..

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96"до къде трябва да си стигнал, че да се презапасяваш сляпо с лекарства? Какво говори това за акъла ти?"Защо трябва да говори нещо лошо за акъла ти? Какво трябва да правиш, когато нямаш увереност, че някой ще ти помогне при нужда? Да стоиш и да чакаш, докато другите с акъл ще изкупят всичко?

80

Анонимен

преди 3 години

до къде трябва да си стигнал, че да се презапасяваш сляпо с лекарства? Какво говори това за акъла ти? Защо фармацевтите продължават да продават без рецепта? Какво говори това за контрола и ефикасността на институциите. И още много въпроси могат да се зададат, но има ли смисъл?

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Нали разбираш, че ако 80% го карат безсимптомно"Не е много сигурна тази работа. Иначе сметките ти изглеждат горе-долу точни. Но ако това с 80% е вярно, вече би трябвало да се доближаваме до "стадния имунитет". Което е малко съмнително ...

78

Анонимен

преди 3 години

Юруш към аптеките, народе!