9

до 3

преди 3 години

най-вечей фалшйфикаций, мх

8

Анонимен

преди 3 години

бОЦКО го чака нещо по-лошо, ама доста по-лошо

7

Е?

преди 3 години

Абе нещо всички медии мълчат? Все едно САЩ не съществува, май май тръмп закова измамниците хахахахаха

6

българин

преди 3 години

Писах тук и пак ще го напиша! г-н Тръмп! През целият ти жалък мандат,Не съм бил твой " фен"! Твърде стари сте та да бъдете в управлението на една огромна държава като САЩ! Мнението ми е същото и за Байдън! Няма ли млади и кадърни хора И в политиката в САЩ?! Главата на Тръмп я изяде Чернокожото население на Америка! Ти просто загуби г-н Тръмп! Оттегли се поне достойно признавайки поражението си! И престани да се излагаш вече!

5

БАБА

преди 3 години

Моля Тиквата да прочете тази статия и да осъзнай какво го чака.

4

LOl

преди 3 години

Защо ни занимавате със нещо което евентуално може да се случи евентуално 2021 или 2025 по добре кажете какво става със свидетелите срещу Демократите, по темата има толкова разкрития и свидетели ... А едно редче да се появи как преди два дена в Германия е имало специализирана акция за изземване на сървъри през който е минавал целия трафик за обработване на бюлетините... Изгореха този път Демократите слуги на онези със гърбавите носове !@!!

3

Анонимен

преди 3 години

На Тръмп му предстоят дела за доказване на изборни фалшификации най-вече. И то съвсем скоро.

2

Анонимен

преди 3 години

Вече се разбра, че онаямършаСорос си е купил не само демократическата партия но и съдебни институции на САЩ ! И това ми било най демократичната според наведените слуги държава !

1

Анонимен

преди 3 години

Мисля че Тръмп ще се озове при приятеля си Путин още преди 20 януари 2021.