69

demoNrat

преди 3 години

Тръмп ще избърше пода с нашата дегенерирала корумпирана партийка. После ще ни изхвърли в гърнето и ще натисне копчето....ААААаааааа

68

Тигър

преди 3 години

*** Христова, следя ти творбите.Последно време пишеш мръсни статийки само срещу Тръмп.Разбирам, че си мръсно куче.Не Тръмп а Байдън го очакват съдебни битки много скоро!

67

Американ

преди 3 години

Демек "демократите" ще се опитат да го "канцелират" както правят от известно време насам навсякъде където могат. Но в случая ако се опитат няма да успеят и ще отговярат за злоупотреба с власт.10% Джо Биден обае ще бъде разледван за корупция в момента в който републиканците вземат мнозинството в долната камара, демек след 2 години.

66

Анонимен

преди 3 години

Много са злобни българските мъже !!! Това е женска черта, но в България хе се брои !

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХей, мноооого се увлече ! Щ посмали малко ! Лъжец !!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали лъжи срещу Американският Президент. Стига сте преписвали фалшиви новини !

63

sofeto

преди 3 години

"Бозавия"... типичен българин!

62

Що реват мурзилките?

преди 3 години

Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.Тръмп явно води,и тези съскат злобно глупости всеки ден по негов адрес. dnes.bg спрете да публикуате тези нелепи писания за Тръмп. Пълна тъпотия.

61

Аз бях

преди 3 години

До LOlУстановили са те, проблеми при връзките на аксоните ти...

60

LOl

преди 3 години

До ТролКакто и друг път съм казвал *** *** когато нямат аргументи минават на лични обиди...А сега да продължа машините в колебаещите се щати познай на коя фирма бяха :)Dominion ако ти говори нещо.И много още има по темата !@!!

59

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости!

58

LOl

преди 3 години

До ТролТи наистина си бил *** и то *** :)Rep. Louie Gohmert Says U.S. Military Has Raided Scytl Server Facility In Frankfurt, Germany! Hammer-Scorecard-Dominion-ScytlА сега леко разяснение Федералните служби на САЩ са установили че през този сървър е подменян вота, собственост на SСYTL компания от Барселона която предоставя системи за електроно гласуване. Компанията се свързва със Сорос и Демократическата партия акционерите също са много интересни ако поровиш. Но Dominion е манипул

57

Анонимен

преди 3 години

До *** Нищо не мога да ти разбера. Не може ли да си напишеш мнението в прав текст.

56

Очаквах го

преди 3 години

Шефът на Фолксваген трепери в момента и прави изказвания с опасения че Фолксваген ще свърши като Нокия, заради влиянието на Тесла. Тръмп го закъса здраво. Загуби изборите, съдбата му подля вода. А сега може и да го съдят. Причината за падението и при двата субекта е една и съща-пълнене на гушите на ислямисти фанатици и вapвapи, затваряйки си очите, че са такива, заради интереси. Фолксваген тръгна да строи завод в Турция, Тръмп продаде оръжие за стотици милиарди на Саудитска Арабия.

55

Анонимен

преди 3 години

Мен ми се струва че дори да приемем написаното за верно, което ме съмнява в живота има по сложни неща и никоя уважаваща себе си страна не би искала да се саморазобличи пред целия свят. Освен това противоположната страна дори и да е победителка тя също не е безупречна и не е цвете за мирисане така че всичко е точно и не очаквам кой знае какви сътресения но както се казва ще поживеем, ще видим. Поне настанаха интересни времена, е малко страшничко стана ама който го е страх да си слага маската и а влиза в бункера.

54

ОМ

преди 3 години

Жоро Игнатов от съдебен спор ще оправи нещата!

53

Анонимен

преди 3 години

Поредната статия *** срещу президента Тръмп, а сега интересен факт- в един от окръзите в щата Джорджия където течеръчно преброяване на гласовете е установено че от 5000 гласа повече от половината не са отчетени и то 80% от тези неосветени са гласува ли за Тръмп.Официалните власти с половин уста казали че е станала "грешка".Е как грешките винаги са в полза на Байдън? В Невада също са установени нарушения. И това е при бюлетините на хартия, за машините е пълна мъгла.

52

Аз бях

преди 3 години

Абе хора, какви ментета пиете напоследък? Чета и се мая... САЩ има 52 щата? От къде взехме още два бе, когаааааааа? Пенс щял да решава резултата от изборите? Имало сървъри в Германия, през които минавал трафика за резултатите от бюлетините (тези машини са офлайн, ама вие си чешете езиците, то е безплатно)? Ко речи? Я да си пиете диазепама и по-спокйно, че задминахте Qannon :D

51

Додо

преди 3 години

Изборите в САЩ още не са минали и победител засега няма. ФАКТ! Престанете да ни засипвате с отпадъчните води на фeкалния тромпет на глобалистите! МАGA2020

50

за 53

преди 3 години

Така е прав си. Ще ни завлекат и нас.