22

Реалист

преди 3 години

Много са ми смешни тези дето са си втълпили, че маските пречели на дишането, че получавали алергии, обриви, припадъци, ишиас, ревматизъм, инфаркт, инсулт и каквото там са се сетили. Специалистът ви го казва, а вие не, не е вярно. По моя опит, с моите алергии и т.н., ми е ясно, че маските не затрудняват дишането, а и специалистите казват същото.

21

ДА

преди 3 години

До АнонименНа мен ми е най-смешно когато някой ми каже, че като съм дишал в маската бактериите от устата ми отивали в белия дроб :)))) понеже като са в устата ми не ги дишам пак нали :)))) проблема ви е, че се информирате главно от фейсбук и ютуб.Като са ти в устата и в носа,драги,кихаш,кашляш,но не ги гълташ,ясно!Бай ,бабо,да не те стигне и да разбереш за какво иде реч!

20

ДА

преди 3 години

Заглавието беше достатъчно ,за да не чета статията!Аз имам алергия,хроничен ринит и бактерии в носа,които така и не можаха да ми кажат какви и с какво да ги лекувам.Носенето на маска не само ме задушава,но и получавам кашлица и всички бактерии от носа ми тръгват към дробовете!Изяж си дипломата,алерголог!

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Дишай дълбоко

18

Анонимен

преди 3 години

На мен ми е най-смешно когато някой ми каже, че като съм дишал в маската бактериите от устата ми отивали в белия дроб :)))) понеже като са в устата ми не ги дишам пак нали :)))) проблема ви е, че се информирате главно от фейсбук и ютуб.

17

Анонимен

преди 3 години

До 16Видите ли бял да се мисли за нещо повече от другите, бягайте. Мозък липсва.

16

Анонимен

преди 3 години

До 3Ако ви е скапан гена никой не ви е виновен.Ако сте се мешили или сте практикували инцест - честито

15

Анонимен

преди 3 години

Видите ли някой да сравнява бели хора с азиатци, бягайте.След 6 месеца носене на маска, няма да сте същия човек.

14

Анонимен

преди 3 години

Лошо е,че такива като тази имат дипломи за доктори.

13

Анонимен

преди 3 години

В швейцарски медии се дискутира премахването на заповедта за носене на маски, заради нарастването на възпаленията на белите дробове. Много пациенти се оплакват от обриви, затруднено дишане и виене на свят. Статиятя която прочетох преди седмица беше наречена "Опасността от маските е подценявана, носенето им вероятно води до инфекции на дихателните пътища". В Германия има всяка седмица протести на които говоорят професори и лекари против маските. Тук някакъв плазмоdий ще ми казва, не били вредни.

12

Анонимен

преди 3 години

носете маски без да мрънкате

11

Анонимен

преди 3 години

Маските в САЩ не са задължителни но се видя че голяма част от хората си ги носят като се опитват да подражават на китайците които са техния богопомазан идол, което беше и грешката на Тръмп да ги обвини в това в което може и да са виновни но може и да не са. Службите не са предопредили за вируса никъде по света но от филмите се втълпява че голяма работа са. Маските са цяла една култура която се опитват да ни наложат.

10

доктор Спирова

преди 3 години

Освен това маските имат силен лечебен ефект спрямо ишиас, зъбобол, гонорея и простатит. Също така модната линия в маските е много разнообразна и всеки може да си избира какавато иска маска.

9

Анонимен

преди 3 години

До като не дойдеш на мяра не хващаш вяра е казал народа. Въпросния алерголог при цялото ми уважение ако няма алергия да не се изказва неподготвен. Аз имам алергия и не мога да нося маска нито фактически нито психически дори и да ме хвърлите в затвора или да ме обесите пред общината за назидание. Това може да е малък процент от хора които имаме този синдром но съществуваме и за нас маските са убийство. Спазвам дистанция и ме ужасяват хора които защото са с маски нямало било нужда да спазва .дистанция

8

Русия

преди 3 години

Като станеш министър и си се обърна срещу мене, ти си мъртав за мене, и нямс значение на какво си псевдо министър, и длаи се мислиш зс фашидт, шеф на катедри, смел ангел на наспиването или каквото и да е в българската медицина. Русомразци от как се освободили, герои на самомнението, скили се зад стаболов хейтъри на русия. И други германо полски *** ксто хитлер и феновете му

7

българин

преди 3 години

Поредната другарка Стаевска се опитва да ни докаже, че нямаме сестра!!!Еми нямам бе, другарко Стаевска, нямам сестра!Едно дете съм на мама и на тати!Жена ми е алергична - ринит, дерматит, всичко и се активира с маските!Особено изкуственяците, които са залели пазара!Затова по-добре носете естествени материи.Но и при тях дишането е затруднено!Може да спира полените, но ако помагаше щяха да ги препоръчват вместо назални спрейове, нали?Носил съм и противогаз - гадно е!

6

Анонимен

преди 3 години

Алчността кара бившите хора да загубят човешкото. Още един се е продал. В държавата на магистралите и магистралките се множат.

5

Ни

преди 3 години

Дерматит в долната част на лицето е често срещана последица. Или лъже ,или е некомпетентен.

4

Фин до 3

преди 3 години

Причините са съвсем други за да се случи това, и те са социално икономически. Никаква народна медицина не съм споменавал, а и съвременната медицина тогава вече е изместила всичко друго. Много безсъвестен и неинтелигентен коментар.

3

Анонимен

преди 3 години

След носене на маска по 6 часа на ден , получих ларингит , болки и стягане в гърлото .