168

Анонимен

преди 3 години

примитивен гербераст

167

Нужна е креативност!

преди 3 години

Днес заместник-министъра на здравеопазването каза че след 2месеца намерили решение на студентите 6курс медицина да плащат по 700лв. като на болногледачка.Абе айо кой ще ти работи за 700лв.В България в момента има 29хиляди студенти медицина и отдавна трябваше 4до6 курс да ги включите в борбата с Ковид а не да плачете че няма медицински специалисти.Сега университетите щели да решават да им се признавало ли за стаж.Боже какви ***.А за учителите кога ще търсите студенти да сменят пенсионерите

166

Анонимен

преди 3 години

Стига бе долен *** не искаме никакви мерки никаквъв зелен коридор не искаме нищто от вас долни помиари оставете народа да си живее живота невае срам да лъжете за пари плаштате на хората зада кажат че са болни само само зада взимате пари от ес стига оставка

165

Анонимен

преди 3 години

Време е за стягане на стадoто.

164

Разбирач

преди 3 години

айде бе не ви ли омръзна да въртите тая плоча.и децата знаят че ковид е измама ставате смешни.

163

Тоя само дразни

преди 3 години

Но на някой ще му прекипи и ще му развали физиономията. Да не реве после

162

Анонимен

преди 3 години

До Нищо Много правилно си се кръстил само едно нищо и никакво същество може да лъже така това не е верно което си написал за маските и не е правилно за училищата не искам децата да се мотаят безконтролно по улиците и моловете и нищо нищичко да не знаят не могат нито да четат нито да пишат. Слагай си маската и спазвай дистанция защо то бас ловя че не спазваш дистанция а тя е най важната. Сигурно си от тез дето мислят че ако си с маска не трябва да се спазва дистанция но не е така само да те разбера че не спазваш дистанция

161

Анонимен

преди 3 години

Всеки въпрос който уж бил в някакъв интерес и не може да се обсъжда със широката публика рано или късно става достояние на хората и така ще стане и сега както и с Чернобил стана но беше късно и много хора платиха с живота си освен и това ако не е било блъф, каквито намеци се появиха но аз не вярвам както и на сегашната ситуация гледам със съмнение но и с тревога. Депутатите да не би да са по достойни от хората, че може да се споделят с тях неща които не може с хората ми либерална демокрация....

160

Анонимен

преди 3 години

Вършете си работата и си затягайте системата, защото аз си скъсвам *** от работа, а вие само ми пречите, нekaдъpHици!!! Оставка!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

"Две трети от този план не може да бъде представен, тъй като в него имаме стратегически обекти от национална сигурност" добре доктора се е застраховал но какво правим със шайката която доста време проспа а сега стратегически мълчи и дори статията за ваксините изчезна яко дим само една вечер стоя на хоризонта. Защо са им 13 млн. дози дори, щаба не бяха разбрали това предполагам не е секретен въпрос пък и аз отговор не чакам защото не мога да си обясня как е възможно да се крият важни неща.

158

Анонимен

преди 3 години

Да най-добре и по време на криза да не се реформира комунистическо-мафиотско-демократичното здравеопазвоне за да се срине до основи. Съгласен съм с министър Ангелов тук и го подкрепям. След нова мисля, че ще го построим правилно.

157

Анонимен

преди 3 години

Тая зима ще лъсне голият г'ъз на шайката крадци,начело с Нарцистичният им вожд!

156

999

преди 3 години

ВТОРИЯТ ЗЕЛЕН КОРИДОР СЛЕД ОБЯД НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ЧАСА МАКС. ИМА МАЙКИ С МАЛКИ ДЕЦА И ДРЕГИ ХОРА, ОСВЕН ПЕНСИОНЕРИ НАД 65ГОД. МАГАЗИНИТЕ СА ПРАЗНИ. А ОТВЪН СТОЯТ 20 МЛАДИ ХОРА И ЧАКАТ. ?!?!

155

Анонимен

преди 3 години

То как да стегнеш нещо дето го няма? В Свищов няма еден лекар в ковид отделението. Имало една сестра и тя се разболяла. Кое да стягаш?

154

Пиша за втори път

преди 3 години

20 години по 12 месеца по 240 лева = 57000 лв. (преди може да са били по-малко, но има инфлация) Така, ако сега ми се наложи да се лекувам, ще ме вземат ли във ВМА? Или да заминавам за Туция и Израел?

153

до 141

преди 3 години

Ами не, не отивам във ВМА, отивам в частна болница.

152

Нищо

преди 3 години

Нищо не стягат. Само празни приказки и псевдомерки. Затваряйте училищата. И въведете задължително маски навсякъде. Хората са масово без маски.

151

до 149

преди 3 години

Виж нечии изказ, виж правопис и правоговор, търси граматически грешки. Е при тебе ги има през дума, а при човека, когото нападаш, няма и една. Замисли се дали е хигиенист.

150

Анонимен

преди 3 години

Коце, стегни се ти, да не станеш Шкембе войвода...

149

до 155

преди 3 години

Кое не знам, би ли казал? Или сме прочели нещо между редовете?