228

Handel

преди 3 години

Да открием кой е здравния министър на България, та да стегне здравната система.

227

стоян

преди 3 години

Не може да стягаш нещо което е рухнало отдавна.Време е единствено за оставка и затвор.

226

Ще седят в

преди 3 години

Болница болните от ковид до отрицателен ПСР. Такава е разпоредбата. Това може да продължи и два месеца. Не ще играят кючек, ами и хоро. В това време тежко болните ще умират от липса на достъп до лекар.

225

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки са взети от правителството от м. март до сега, за да задържат лекари и мед. сестри - поне последните 5-6 месеца да не напускат България!?

224

Анонимен

преди 3 години

Министърът да каже напрвви ли проверка по клипа с болните от Ковид роми, тавцуващи в отделението! Има ли наказани директор на болница, зав. отделение? Върнати ли са пари, получени от НЗОК?? Едва ли... Затова няма легла, защото са заети от здрави.

223

Какво ще

преди 3 години

Стягаш? Няма кадри. Една част от лекари и сестри са в пенсионна възраст. Какво ще стягаш и аз не знам?!

222

Анонимен

преди 3 години

Трябват строги мерки в страната а не бъркочи в системата на здравеопазването .Лекарите ли ще са виновни когато след 8-ми декември точно по коледа ще се изпонатръшкат всички в резултат на празнуването на сдудентския празник.Заведенията трябва да се затворят до Коледа -резервации да има за Нова Година ако всичко да е разпищолено до тогава -По коледа ни се пада да броим ковчезите

221

Анонимен

преди 3 години

БНР от днес- съюзът на фелдшерите и мезицинските асистенти сваля доверието си от правителството и подготвя протест с искане за оставка, защото три месеца чакат да се направи среща с министъра и да обсъдят проблемите в системата.Толкова за стягането на министъра. Сети се Мара да се побара...

220

предлагам !

преди 3 години

Задължителна дискотека за възрастни , със свободен вход от 16 ч до 19 ч !

219

Време е

преди 3 години

да обявим война на САЩ или на Германия! Те за ден два ни разнебитват, превземат и ни правят своя колония! След което- за половин година ни оправят и системата, и здравеопазването, и футбола/закриват го/, и всичко останало! По лесен и ефективен начин не виждам! Някой против?

218

Т.Шак

преди 3 години

Какво стягане бе!Системата е тотал щета.Имаме нужда от нова.

217

3456

преди 3 години

Директивата е ясна.Всеки гражданин-с КОВИД.

216

до Фандъкова

преди 3 години

Уважаема Г-жа Фандъкова, предложете да се пуснат и зелени автобуси и всякакъв градски транспорт за възрастните хора. В противен случай, зелените коридори в магазините се обезмислят и създават неудобство и за пенсионерите и за останалата част от населението. Благодаря!

215

Анонимен

преди 3 години

Браво ! Вместо да лекува болните, тръгнал на разходка! Неговите лекари изнемогват, а той се върти около шефа си!

214

Анонимен

преди 3 години

Разбирам, успелите жени от ГЕРБ като минат през спалнята на Боко и тотално оглупявят. Но такива като Мутафчийски откъде минават....Или по рождение....По-скоро от подлизурстване.

213

Анонимен

преди 3 години

До Алекс "блестяща мисъл - възрастните хора могат да ходят да пазаруват по всяко време, да се врат по градския транспорт и да се събират на лафче по пейкте." много сори така се получава щом не протестирате така ще е без протести не може...

212

до 222

преди 3 години

Правилно ! А най --лошото е , че ги командва човек който от всичко разбира.,..

211

Анонимен

преди 3 години

Абе Ангелов, кой ти даде професурата? Занимавай се с професионалното си направление. За друго не ставаш. От изявленията ти съм повече от убеден, че дори завеждащ отделение е неподходяща длъжност за теб. Просто редови лекар. Макар и с титла отпред. Сега най-ясно си личи каква я сътворихте вкупом лекари и финансисти - пълна липса на здравна система. Всичко е на парче, за да се краде много и по-лесно и за наша сметка !!!

210

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов живее в паралелен свят, който няма нищо общо с живота на българите. Вижда успехи и просперитет, които не съществуват.Добил мачовски кураж, след като преболедува, премиерът пак яхна джипката и тръгна на турне по заводи и магистрали. Този път здравният министър и директорът на "Пирогов" са част от антуража му. Сащисаните доктори се чудеха как да реагират на неадекватните хвалби на шефа си и конфузно му пригласяха.А в разгара на пандемията лекари и пациенти се спасяват поединично, въпреки държавата. И умират заради престъпно нехайство.

209

Анонимен

преди 3 години

Мисля си, че е крайно време да се учреди нов приз у държавата Му - "Гъ зол изец Храбър" , плакет, а на плакета два иб рика;)