86

Анонимен

преди 3 години

Заплатите на депутати растат само ако расте и средната работна заплата.Значи и другите печелят повече.Станете депутати и взимайте такива заплати.Стига сте плюли.Хекимян взема 12 000 лв заплата - защо не ревете против това ;)

85

28847

преди 3 години

Депутатите трябва да са горди, че са избрани за да служат на народа и да взимат средна заплата. ТОВА Е!

84

Главен трол

преди 3 години

Ако мислите че са там за едната та депутатска заплата.Наивни стеЗаради краденето стоят там.

83

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСправедливо е, да са на средатам з а да имат желание, да я вдигнат.

82

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAОтиваш 2 пъти за по 1 час на работа, понякога, ако имат дълги и отегчаващи рагозвори си в "таолетната", демек някое кафене на близо, цъкаш си на телефончета и това е... Не е лоша оферта! И аз искам да съм депутат :)

81

Анонимен

преди 3 години

Да, ама всичките вадят по 10 000 общи, като си добавят командировки и не знам си кво ...Защо им плащаме толкова високи заплати? По-специално образование ли имат? Тесни специалисти ли са? Вършат нещо, което никой друг го неумее ли, какво?Защото познавам човек, който преписваше от мен на Матурата по математика, и въпреки че изкарах 5.80, онзи едвам взе 3.00, а после работи охрана за една мутра. И стана депутат, защото беше мутра на БСП ...На ЕЙ ТАКИВА им плащаме!!!

80

мак

преди 3 години

даритката каза по телевизора, че за комисии не взимат пари, на кого да вЕрваме? Не е ли време да се промени законът така, че заплатите на въпросните да спрат да се покачват главоломно, въобще да спрат да растат, нали България е най-бедна страна. Ще умрат от глад ли? Вечните д.тати сигурно са милионери вече.

79

Анонимен

преди 3 години

Не работя в IT сектора, жена ми не работи в IT сектора, родителите й не работят там, нито моите. Но всички ние имаме заплати над 6000лв.. Майка ми е биохимик. Баща ми- физик. На жена ми родителите- лекари. Аз се занимавам с бизнес анализи, а жена ми- с човешки ресурси. Не всичко е IT сектор и не само там има добри заплати. Да, факт е, че имам познати в IT сектора, които работят за по 45000лв. на месец, но аз съм предоволен от това, което аз и хората около мен печелим.

78

SHEFA

преди 3 години

-А ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

77

Илю -мината

преди 3 години

Тия да не са с по две усти и два стомаха.Ще им трябват и по двадирника да изхождат погълнатото.

76

Анонимен

преди 3 години

Депутатите са си гласували добра заплата. Не я заслужават.Справедливо е да получават три МИНИМАЛНИА , а не три средни за страната.Така ще имат стимул да работят повече.Сега усещането е, че повече мързелуват.

75

Анонимен

преди 3 години

До програмистка заплатаОт 3 години чета глупостите на тоя сайт, защото ми е забавно, а средната зпалата я вдигнахте от 2500, на 6000 лева вече ... Арееее, да се кротнем малко, а?

74

Анонимен

преди 3 години

IT сектора? Че вие името не можете да си напишете правилно? Може би работите в Риманово пространство? Или в пространство на Лобачевски? Можете да смятате прости сметки с калкулатори! Интелектуалци? Смешници!Самият факт, че можете да се присмивате на хората с ниски заплати и на тези с жалките пенсии, говори що за гнусна органика сте!Сетих се - има само един голям математик-невероятностник - Мишока Константинов. Но скоро и него няма да го има!

73

до 86

преди 3 години

Не съм човекът, с когото спорите, но за мен животът е баш цветя и рози. Боря се да се развия, цял випуск от 2 АЕГ в София сме успели и заможни хора до един. Аджеба, защо нямам нито един познат, който да се оплаква от нещо?! Е, имам един или двама, че новата петица им била много скъпа и си купили за 120к на 2 години, че били пари на вятъра за нова. Наистина, аз съм в такава среда, в която сме стотици хиляди хора. Явно греша или май на тебе мрънкането ти е в повече?!

72

Анонимен

преди 3 години

Звъня преди 2 години на обява в София, вика ми 5+ години опит с React. Аз му кавам, че React преди 5 години буквално нямаше, а защото беше просто стажанстко преоктче във FB, а онзи ми каза, че имал 9 човека, които имали по 10 години опи. sigh .След като го накарах, да види моята позиция, обясних му за всичките проблеми в архтектурата и бизнеса му, защото имам само 13 години опит в областта, онзи ми предложи керливите 28 лева заплата ... АХАХАХАХ. Да се върна в София за нема и 30 кинта!!!

71

Анонимен

преди 3 години

До До 81Ако имаха смейство, кеото си заслужаваше, нямаше да е проблем, че са без работа ...

70

Анонимен

преди 3 години

До до 58"че съм сменил 4 компании и всяка следваща ми дава по-висока заплата"Ама нали това ти обяснявам бе, ***! Ти си си в "ит средите" и хал хабер си нямаш за какво става въпрос, защото си се движиш между Бизнес парк и нещо от рода на Вазов или центъра, а вечерта не взлизаш в бар, където бирата е под 10 лева. От твоя гледна точка всичко е цветя и рози, всички пеят песни и танцуват, а животът е прекрасен навсякъде.

69

Анонимен

преди 3 години

Ех, с тези заплати. Като студент работих в склад, за да си плащам семестрите, защото родителите ми не са богати. Взимах 700лв. с нощни смени преди 13 години. Работих и като преводач от немски. После започнах същинска работа в 3ти курс. Знаех колко е трудно и как човек трябва да се развива и да се бори. И аз съм от тези не малко млади хора, които в момента взимат доста солидни заплати у нас в много пъти над средната, но го постигнах с много труд и смяна на няколко работни места. Борба и развитие.

68

Анонимен

преди 3 години

До До 56То няма и какво да зарязваш. Имат една скапана къща и това е.

67

Анонимен

преди 3 години

Заплатите е IT сектора са смешни, защото са на 1000 км от София са 3.5 пъти по-високи, с далеч повече бенефиции.Работата е, че масово останалите са ниски и смешни. А има само ТОЛКОВА позиции з апрограмисти и мениджъри. Останалите 95% от обществото изнемогват.