126

Анонимен

преди 3 години

Трябва депутатската заплата както и на всички държавни служители да е вързана с минималната работна заплата за страната.

125

Анонимен

преди 3 години

А као св добавят и останалите парички , къде за комисии , къде представителни , къде за това , къде за онова и хоп накрая станали - 8-9 хиляди Нима е чудно тогава ,че не им се напуска парламентаЩе е интересно , колко получава за един мандат Делян Пеевски . Ходи 3-4 пъти в НС за това време , ама си мушка в джобчето 6 цифрена сума

124

Анонимен

преди 3 години

Ни ги е срам! Хората изнемогват с по 310 лева минимална!!!

123

Анонимен

преди 3 години

До 138Зашо да се е изцепил? Аз имах работа аи с еосвобидух от репресувнуят режим, наложен ми от родителите?

122

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно не е честно депутат да взима близо 5000 лева. Това е срамно. Например лекарите които рискуват живота си и могат да умрат всеки момент взимат далеч помалко и учат 15 - 20 години. Позорно е някой станал депутат и веднага да вземе 5000 лева без учене и стаж. Само да присъстваш в парламента за да гласуваш (каквото му каже партията) да вземе 5000 лева е много нечестно...!Реално погледнато всички хора в България могат да бъдат депутати защото гласуват а взимат мизерни заплати.

121

За шофьор на жипка

преди 3 години

10 хилки са изключително много!

120

Анонимен

преди 3 години

Нагли крретени! Сами си определят заплатите без капка срам! Да се обезводнят от профузна неврогенна diarrhea дано! Последното нещо, което да видят да са капките физиологичен разтвор в капелницата на системата! Анатема!

119

Икономист

преди 3 години

Тези ни взеха за тотални балци... Вожда вчера се изцепи "работата освобождава"...Ами да им намерят работа на тези 440 000 калинки в админстрацията, една Дания със съпоставимо население има 20 000 държавни служители а тук КВО ПРАВИМ ????Готвим се за избори със 440 000 калинки, който се смятат за велики....Но Тиквата си е направил сметката ТЕЗИ НЕКЪДАРНИЦИ ще гласуват за него.......СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗЧИСТИ !@!!

118

Анонимен

преди 3 години

Скрий се с тази чужбина! Кои получават 7500?? Колко данъци им плащат? Кое колко им струва? Все в чуждата паница гледате! ***! Вземи отиди да се пробваш! Аз получавам 350 ? (в левове) пенсия за 45 години трудов стаж, при това вярвам, че студентите ми още ме помнят. Гневя се, като виждам как неграмотни некадърници се къпят в разкош, как за интелектуалци се обявяват разни с IQ=80! Чувството за несправедливост ще избие, ще изригне и няма сила, която да ни спре! Страхът умря!

117

Анонимен

преди 3 години

Не че това е много голяма сума, ама очевидно не са заслужили и толкова. Без реформи държава не се управлява.

116

Анонимен

преди 3 години

Ми това не го разбирам,моята заплата се определя от шефа ми,те нали са служители на народа нека той и определя възнаграждението мисля ,че така е правилно, не разбирам това те да си ги определят ми ако искат 100.000 и това ли ще и плащаме. Ми балъците сме си ние.

115

Анонимен

преди 3 години

Да се задавят с тези нови заплати

114

Анонимен

преди 3 години

какво ни занимават с джобните пари на депутатите?ако депутат не стане милионер по време на мандата си - значи има някава грешка в него.

113

Анонимен

преди 3 години

Да, някога в IT-сектора (голяма фирма лидер в Европа) взимахме по няколко депутатски, премиерски и т.н. - е задминаха ни вече, ама и ние освен, че сме им евтини от години нищо на световно ниво не им и програмираме, така че се ла ви.

112

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството,че ту хората живеят в някаква тяхна си лична паралелна реалност. Особено като вземат да се надцакват какви пари взимали в София. Хъм..познавам достатъчно хора там да съм на ясно, че нетната заплта в ай ти сферата масово е към 5-6к. Разни икономисти, кол и т.т центове от 2-3к взавсимост от стажа, секретаки към 1500 -2000, продавачи в магазин към 1-1300.

111

Ха-ха-ха

преди 3 години

Работата им е много и физически тежка...Да си ги харчат със здраве. Изобщо не мога да ги мисля.

110

Анонимен

преди 3 години

Под такива статии коментират невероятни кмплексари!То са коли, то са заплати, то са имоти, то са неземни красавици...Смях през сълзи.

109

Анонимен

преди 3 години

срам и позор си мухобойко

108

Анонимен

преди 3 години

Абе я им дайте и на тях 800 лева таван както са заплатите и пенсийте , да видим какъв *** ше го нсдробят тогава. Гладувайте и Гласувайте

107

Анонимен

преди 3 години

С викане мафия не се събаря тук трябва здрава ръка интелигентното ниво не е високо парламента като погледнеш Маришки или Сачева ти става ясно.