30

4epa

преди 3 години

ЗАМЕСЕНО Е МОМ4ЕТО КОЕТО ГО Е ЗАВЕЛО НА ТОВА МЯСТО- ЗА ДА МУ ВЗЕМАТ КОЛЕЛОТО !!! ПРЕДВАРИТЕЛО Е ПЛАНУВАНО !!!!!!!!! АКО МАЛКО ПРИТИСНАТ ТОВА МОМ4Е ВСИ4КО ЩЕ ИЗПЕЕ !!!!!!!!!!

29

аз-ът

преди 3 години

Аз едното си дете го спасих от това подобие на държава. Сега другото учи езици. За да се спаси и то.Вие си стойте тука, гласувайте за мутрите, които дават пари само срещу избирателен вот, и чакайте оправия. Няма да дойде. Тая държава ще съществува още максимум 10 години.---ужасно сте прав. и във решението си да изведете децата и в написаното от вас. Няма оправия. Тук остават единствено дегенератите, които именно липсата на държавата ги привлича. Има и такива, викат на запада -полицейщина.

28

Цеко

преди 3 години

Повече камери ще намалят драстично битовата престъпност

27

Анонимен

преди 3 години

Дървените колове също като малолетните булки са част от културните особености на едни племена, които ни тормозят от 20-30 години вече

26

Анонимен

преди 3 години

Отменете маските понеже хората почнаха да се въплозват и сега не можеш да разбереш дали е отъшъл да прави престъпления или се пази от вируса.

25

Анонимен

преди 3 години

Аман от приятели!

24

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътмай-вероятно "приятелят" е подлъгал момчето в безлюдна местност с цел грабеж.

23

До 26

преди 3 години

Те затова масово се връщат!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Аз едното си дете го спасих от това подобие на държава. Сега другото учи езици. За да се спаси и то. Вие си стойте тука, гласувайте за мутрите, които дават пари само срещу избирателен вот, и чакайте оправия. Няма да дойде. Тая държава ще съществува още максимум 10 години. После никой нормален няма да остане в нея.

21

Анонимен

преди 3 години

И по-зле ще става - нацията тотално се опростачи с тия тикви, които ни ръководят. Сега, с тоталното маскиране и престой по къщите народът изперка окончателно - седи и слуша сам глупости по новините, гледа *** предавания и се вълнува от живота на някакви хора, които не познава и които нямат никакво отношение към него.

20

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът"Това не е верно. Освен това именноо да няма грешки изпълнението на екзекуциите се бави поне с 10 г."Не само, че е вярно, но и се дава като един от основните аргументи срещу смъртното наказание.Не знам къде си го прочел това за 10те години, но нещо са те заблудили.

19

аз-ът

преди 3 години

50% от изпълнените смъртните присъди в сащ се оказват дадени на грешния човек.Това е статистика на разкритите в последствие истински извършители.Сигурен ли си, че САЩ са "прав път"?----лебенце аре взимай си бикините и спиралата и да те няма. Това не е верно. Освен това именноо да няма грешки изпълнението на екзекуциите се бави поне с 10 г. Така че - ДА СИГУРЕН СЪМ. САЩ единствени държат фронта, и затова там сега вие либералките водите голямата битка. Затова и махнахте Тръмп. Идва видовден!

18

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът50% от изпълнените смъртните присъди в сащ се оказват дадени на грешния човек.Това е статистика на разкритите в последствие истински извършители.Сигурен ли си, че САЩ са "прав път"?

17

аз-ът

преди 3 години

за мен е безумие липсата на акумулация на присъдите по наказателните производства. В САЩ ако те съдят за 10 неща, ще излежиш сумарната присъда. Точка. В БГ (а мисля и целлия ЕС) - най-дългата (има некви изключения, но 99% от случаите е така както казвам). Защо? Ти му казваш изнасили 10 баби, убий 10 деца - ще лежиш само за едно?! Дмашния арест защо се брои за излеждана присъда ? Вкъщи диван-чапраз пре телевизора, до г*за на жената и хладилника...МНОГО Е ОБЪРКАНА СИСТЕМАТА, АМА МНОГО !

16

аз-ът

преди 3 години

Няма да се учудя, ако дойде време да се извиняваме на престъпниците, че с нашето съществуване сме ги изкушили да направят престъпление.---това за съжаление е извън България. Аз наистина вярвам, че има световна либерастка конспирация по този повод. Навсякъде смятат, че престъпниците НЕ СЛЕДВА ДА СЕ НАКАЗВАТ, а да се поправят. Поправя се детска играчка. Изнасилвач на баби и деца, терорист и убиец, какво да му поправяш? Него го трепеш или го отделяш от нормалните. За сега САМО САЩ държат фронта..

15

Ужасът

преди 3 години

Какво да очакваме когато държавата се управлява от МУТРА.

14

аз-ът

преди 3 години

Приятелят на момчето избягал още преди нападението.----когато за приятели си избираш българи е така. П.П. колко па мъже са необходими, че и чак метални тръби за да откраднеш велосипеда на 14-годишен. Нещо в тази история не е така както пишете.

13

Das Deutsches Reich

преди 3 години

Приятел -предател с такъв врагове не ти трябват. Затова сам като вълк с електрошок в джоба,пак ще ти го вземат колелото ама докато се свести единия от обирджийте от електрошока ,другия е поставен в ситуация или бяга с колелото или зарязва плячката и носи дружката си по обирджийство. За децата също трябва електрошокове. Може и боксове и палки

12

Газдов

преди 3 години

Много ме кефи, как сте написали, колелото не е само скъпа прищявка. Все едно ако е просто едно скъпо колело на дете от богато семейство, не е проблем, че са го откраднали. Имате мислене на обирджии на мандри от преди 80 години. Щом някой е заможен е хубаво да го оберем, нападнем и тн.

11

Анонимен

преди 3 години

гарантирано от герб