19

Добре бе

преди 3 години

Виждаме, че приличаш на Фройд.

18

Анонимен

преди 3 години

geshev, zasto spyon i terorist pensioner na bg darjavnata hazna rradev e vse oste na darjavna rabota i na svoboda?naistina trea da obesim prokurorite i sadiite! ne stavat za nikav chep. a kato gi izbesim moje da splashim i vi rosite...

17

Кажи му шоп...

преди 3 години

и не го наричайПростак.

16

Шопо

преди 3 години

Благодарение на ЦК на ГЕРБ и Политбюро на ГЕРБ народецо откачи !!! Освен ,че е беден,вече е и улав...

15

ББ

преди 3 години

невротизация си е диагноза...удобно не споменава причините....30 год.геноцид и ограбване,отнемане на свободи,глад и унижения,съдебен-прокурорски и банков произвол...грабят и убиват като еничари ...освен диплома и топки требет докторе,ще ни има...и ще ви съдим справдливо...справка История на България

14

Рушофилски трол

преди 3 години

Тук също се забелязва.....патриота, слаФянина, айтивиста, ристУ, дод0вияМи......да ме извиняват пропуснатитеИде0ти.....

13

Анонимен

преди 3 години

Оставка на дебелата, мазна и крадлива мутра от СИК!

12

ПСИХО КУКУНДЕР

преди 3 години

Ние сме цяла дружинка психопати не може без маски и ги носим навсякъде, а когато видим човек без маска агресията ни избива и направо пребиваме човека без маска. Има или няма епидемия ние като горди психопати с трайни отклонения ще носим маски и ще нападаме немаскираните хора.

11

ЦИНИК

преди 3 години

Язе няаам нерви.От сяка вечер пия по 200грама успокоително 55 градуса.У селу няаа нервозни ора.От сичко е почти под градус.Незнам ко прайте у градо и как издържате на тва нспрежение?Айде че жа ода дъ нося джибрите на казаня че в таа пандемия лекарство тряаа.

10

До 1

преди 3 години

Правилно.Народът е казал:" Ко в чег ът ремарке няма,,

9

Анонимен

преди 3 години

Няколко коментара , които дават бегла представа за езика на метежниците на Бабикянил

8

Ковид поколение

преди 3 години

Новите дечица КОВИДОНЧЕТА ще бъдат по-люти и беснеещи от МАКЕДОНЧЕТА

7

Смешно е!

преди 3 години

Психолога ни говори едно а от екрана бб ни хока да сме ходели на работа. Без да е оплакваме. Без да имаме право да сме болни. Няма парк за болнични Слуша се тъпотията на мангъра че е лек грип който се кара вкъщи на чай. Цял свят вижда ужасните последици от ковид само ние го разгафахме, победихме и унищожихме.

6

побъркал се до ен ст

преди 3 години

лъжата че има пан-демия,естествено че ще има,невро.изпълнения,още един правещ се на ум-ен

5

Новата нормалност

преди 3 години

НЯМА НИЩО ПО-НОРМАЛНО хора да знаят че са смъртни и че е нормално да умират.Ползи ще има хората да са по-малко такива озверели консуматори. Крадците да крадат с чувство за мярка. До Патриот #4АКО е била хубава касиерката в Лидъла е напълно нормално човека да се надърви.

4

Патриот

преди 3 години

Преди няколко часа докато пазарувах в лидъла даже станах свидетел на едно такова ,някъв комплексар се дървеше нещо на касиерката и се забелязва някаква такава известна странност от хората напоследък ,да не се обръщаме едни към други ,а към тиквата и колониалните предатели докарали ни до такова оскотяване! !Наистина хората полудяха с тази истерия и измислена 'пандемия" то точно и това е целта де !

3

Шишо Бакшишо

преди 3 години

НЯКОЙ проверява ли периодично управляващите колко разхлопали са дъските в главите в *** им кратуни?Твърдо съм ЗА и подкрепям идеята да се запази тази вече станала традиция с дневната прогноза времето да си казва и дневната бройка умрели за деня.

2

Бай Брадър

преди 3 години

Имате само 98% шанс да оцелеете ! ПАНИКА АУУУУ ЗАТВОРЕТЕ ДЪРЖАВТА ! ЗАТВОРЕТЕ СВЕТА !! ААААА !! Опа тука да приберем едни пари по програмки, добре, добре, да финансираме някакви лапачи от СЗО ок. Тръмп спори за вируса ? Разкарайте го. Мъск спори за вируса ? Опетнете го. А какво ? Забравих да ви уплаша ? ААААА ПАНИКА ! ВЪЗРАСТНИТЕ СА НАЙ-УЯЗВИМИ ! ААААА УЖААААААССС ! УМИРАТ ! БОЛНИЦИТЕ ПЪЛНИ ! Болните от ... ъъъ рак ! Пишете ги с корона не ме интересува. ААААА УЖАС! ПАНИРАЙТЕ СЕ ОВЦЕ !

1

Психотерапевт

преди 3 години

ВАЖНО Е! Дори и след епидемията като отмине постоянно ДА СЕ НАПОМНЯ НА ХОРАТА ЧЕ СА СМЪРТНИ. Както има всекидневна прогноза за времето ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ със статистика на умрелите хора за деня. ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ и НАПОМНЯ. ТАКА ЧЕ КРАДЛИВИТЕ ХОРА и ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ да ИМ СЕ НАПОМНЯ ЧЕ ДВА МЕТРА ЩЕ ИМ СТИГНАТ колко и много да крадат и трупат пари за сметка на други обикновените хора.