11

Херман Гьоринг

преди 3 години

Преди около 75 години Херман Гьоринг свидетелства в съда в Нюрнберг. На въпроса: Как накарахте германския народ да приеме всичко това?, той отговаря:Беше лесно, няма нищо общо с нацизма, има общо с човешката природа. Можете да го направите в нацистки, социалистически, комунистически режим, в монархия и дори в демокрация. Единственото нещо, което трябва да се направи, за да поробиш хората, е да ги уплашиш. Ако можете да си представите начин да плашите хората, можете да ги накарате да правят това, което искате.

10

Анонимен

преди 3 години

Ако е партия само БКП остана. Друго всичко вече опитахме и те са едни и същи предатели и корумпирани демократи и еврото-пейци.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3"Хората го одобряват за Президент, не за политик."Хахахахахаххаа. Хората го одобрявали за президент. Нека се яви на следващите президентски избори и ще видим дали го "одобряват".

8

Анонимен

преди 3 години

Обстоятелствата са, че генерал Решетников все още не е взел решение дали Радев да прави партия или да не прави. При тези обективни обстоятелства и Радев не знае какво да прави.

7

Истукан

преди 3 години

15 000 лева е заплатата на Радев. Аз тези пари ги спестявам година и половина, а този ги взема за един месец. Щял да ми прави собствена партия. Стана на мода всеки президент (ГГ) или бодигард на политик (ББ) да прави партия. Докъде ще я докараме с толкова много партии дето не стават за нищо. По-добре малко партии да има, но качествени. От толкова много партии, нито една качествена и затова няма да гласувам догодина.

6

Анонимен

преди 3 години

Радо шишарката щял партия да прави хахахахаха! Фааттмак "умен" партия белот, или брич?! Боже доживях и тая глупост, военен да прави политическа партия...е наистина падението е голямо.

5

Замириса

преди 3 години

На политически труп.

4

баба мара

преди 3 години

ген радев много добре отговаряше точно и премерено

3

Анонимен

преди 3 години

Защо си влачил Деса за косата?

2

1

преди 3 години

Хахаха.Московския фигурант ще прави поредната руска партия в България.

1

Анонимен

преди 3 години

Партия Бутик Болшевик - отдавна я има и е в действие!