22

Анонимен

преди 3 години

Интересно е, каква би била реакцията на всички тук ако ставаше въпрос за тях самите? Спирате да ходите на работа, защото сте карантинирани един, два, три..., пет пъти. И така не се знае до кога. Ама понеже става дума за дете, при това чуждо, голяма работа.

21

Поредното доказа

преди 3 години

телство че ковид карантините са вредни

20

Munchen_DE

преди 3 години

Извинявам се, 19 имах предвид, напълно съм съгласен с 14!

19

Munchen_DE

преди 3 години

До 14Какво да е нужно? Момчето е изкарало вируса (инфекцията), за какво е сега тази карантина? Що за издевателство е това?Да си направи тест за антитела и с резултата - в съда!Аман от институции - бухалки в тази държава!

18

Анонимен

преди 3 години

Е та какво лошо имаДа стои вкъщи, да гледа xHamster и това е...Кво ще прави навънка в тоя студ...

17

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов посети кмета на Пловдив в болницата, където е приет с ковид. Значи ако системата работи еднакво за всички, би следвало да е контактен и да го поставят под карантина

16

ЛЛ

преди 3 години

Да си излиза момчето, няма какво да седи вкъщи.

15

Анонимен

преди 3 години

Безумни заповеди писани от безумни министири.

14

Анонимен

преди 3 години

Всеки който има антитела да не подлежи на карантина. Толкова е просто.

13

Анонимен

преди 3 години

И какво от това? Млади хора измират, учители и лекари измират, тука някаква реве, че специално за нейния син нищо не е измислено и видиш ли трябва да седи в къщи. Голяма работа.

12

Анонимен

преди 3 години

Моловете ги затвориха за такива без придружител.Да си седи и учи в къщи, чете книжки и толкоз. Има РЗИ, да представи доказателства за прекаран ковид, доказан с ПСР и да му снемат карантината. Чудо голямо, поредната не разбрала по медии дава оценка на държавни служби.

11

Анонимен

преди 3 години

Гледах репортажа и там нито дума за доказан ковид. Ако е изкарал заболяването не подлежи на карантина. Поне така си мисля. И никой не е казал, че като е в групова карантина, не може да учи уроци. Може и даже трябва, щото петима Петко не чакат.Така ще се омажат разни хитреци, не разбрали, че ситуацията е извънредна, а знания си трябват за бъдещето им развитие. Он лайн може да се вземат и частни уроци.

10

7334

преди 3 години

"такава е заповедта и тя категорично трябва да бъде спазвана." Сега вече фелдфебелите командват, така ли да разбирам? Като са издали недъгави заповеди, защо хората да страдат? Когато си правих тест, в лабораторията не провериха лината ми карта. можех да дам чужда самоличност. Злоупотребата е вероятна, нали - както при гарантирано отрицателен, така и при гарантирано положителен. От РЗИ никой не е потърсил 4 дни,а имам положителен тест. Как сме със заповедите а дейността на РЗИ?

9

Анонимен

преди 3 години

Всъщност добре би било който е изкарал грипчето да не подлежи на карантина. Просто няма смисъл да се застопорява толкова народ само заради бюрократични недомислици.

8

Мария

преди 3 години

До Анонимен - откъде става ясно, че не е доказана? И да е доказано бил положителен и оздравял, няма освобождаване от карантина.

7

Анонимен

преди 3 години

До ВанкатаА го чакат и още трейсетина съученици, заради които ще се карантинира.

6

Анонимен

преди 3 години

Това няма да спре.

5

Ванката

преди 3 години

Споко, след тва ще е в карантина заради заразена майка, после бащата, после баба, деди, котето , кучето и така ... Нали бгмаммите много искат присъствено обучение, ще присъстват един път догодина в сряда и тва е.

4

Анонимен

преди 3 години

а как се процедира с натрупаните отсъствия, защото и моето дете е под карантина и му се трупат отсъствия, да извинени, но все пак отсъствия, а е все още първи срок, какво правим като започнат гриповете и другите вируси. Уж децата под карантина щяха да учат оналйн .... аз такова нещо не виждам да се случва

3

Анонимен

преди 3 години

Бояна Ушева да си прочете учебниците от 5 клас биология. В природата такова чудо като чиновник няма, има ли възможност за инвазия става. Ако на 15 сеп. всички бяха онлайн ( а не в дупките нар. училища) тея проблеми нямаше да ги има.