8

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, КЕФ!!! Всички руски комунисти да ревът!!! До нова година и новите американски машини за пехотата ще се поръчат. Следващата година и още 8 бр. Ф-16.Тръбътъ за Сърбия ще трябва Т.Ерменков, Р.Петков и Рундю кибикът да надуват бузите, защото помпите са американски и ги няма :)))))))))))

7

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, сега за пръв път имате подкрепата на цяла България.Никакви отстъпки!

6

хахах

преди 3 години

Преди няколко дена същия тумбак каца че са подложени на огромен натиск.. Днес твърди че никой не ни оказва натиск. Е тумбак айде поне една седмица изкарай с едно мнение

5

Анонимен

преди 3 години

Вариантите са 2. Или признават че са българи. Или са македонци но признават за геноцида над българите там и сърбите са ги изнасилили да станат македонци и съответно нямат повече претенции към нас за малцинство. Но няма среден вариант както с Гърция хем Македония, хем северна.

4

Паметлив

преди 3 години

Макетата си нямат своя история и затова се опитват да крадат от чуждата. По-добре открадната отколкото никаква. Получиха звучен шамар от гърците. Пред целия свят. Не само, че не им дадоха Александър, но и ги накараха името на държавата да променят. Затова сега се опитват да крадат от нашата. Ще упорстват, нямат друг изход. Ще лъжат, ще мамят, ще се опитват да хируват. И съюзици ще се опитват да намерят, за натиск, разбира се. Надявам се на твърдост от управниците ни, сегашни и бъдещи.

3

Ха-ха

преди 3 години

Приемаме думите му на доверие!Тогава обаче ще значи,че предават България по собствена инициатива!

2

Горянин

преди 3 години

,,Посредник по необходимост ",та то това и за децата е ясно бе Каракачанов.Нас тьпаци ли ни превите ?

1

Анонимен

преди 3 години

Каракачана един път каже, че ги подкрепя а ЕС, а после на другия ден се оправдава гузен, че никой не го проитиска и ги пуска в НАТО..Тоя човек е голям комедиан.