28

Анонимен

преди 3 години

До Македония Трябвя да са коректни към истиата и историята. Четноста е УСПЕХ, АКО ГО ИСКАТ......А ДАЛИ ГО ИСКАТ

27

Анонимен

преди 3 години

До Македония- Не бива да сте некоректни към историята и истината !!!

26

И новите

преди 3 години

ти играчки скъпи ще потънат. Слугувате на дявола.

25

Анонимен

преди 3 години

До Македония"Ако македонците са умни"те ако беха умни нямаше да се казват македонци, пичза тва сега ще научат албански кат не искат да учат български а ЕС ще го гледат през крив макарон - САЩ вече си направи бази в Македония - получиха квото искаха и сега макетата ще отнесат биб-биб-ката с ЕС

24

Македония

преди 3 години

Ако македонците са умни ще признаят че са български корени и ще влезнат в ЕС. А след това каквото си искат може да говорят в ЕС. Поздрави до Заев. Ако може да го прочете това.

23

Интереси

преди 3 години

Аз не мисля че е български интерес Македония да не влезне в ЕС. Български интереси са ние да имаме качествено образование, здравеопазване, пенсионна, социална и съдебна система. Но до като има г...... И т... Хора като вас, ще се вързвате на такива теми и на такива хора, ще сме на по-лошо положение. Даже и Слави Трифонов се появи с изказване нщза тази тема. Аз мога да кажа че харесвам македонците и българите, само че много се вързвате хора на *** които 30 даже и повече години се подиграват.

22

Ало

преди 3 години

До кога ще ни го показвате този и онзи Следващия път излизам и гласувам за някоя ромска или друга измислена партия, писна ми от БСП, Герб, СДС, ДПС, Слави и всички други.

21

Анонимен

преди 3 години

Бунгарчо, нащо си обълкал лисчетата от които преписваш.

20

Бунгар

преди 3 години

Нито са ни притискали,нито ще ни притискат,но станахме за смях пред цяла Европа. Ако сега отпаднат темите за България в техните учебници това какво ще промени. Какво ще правим ако след години пак се върнат.Договора казва както за техните,така и за нашите учебници.Ние променихме ли нещо?Изнудване с допълнителни искания с Рамки извън Договора не се приема добре в Европа.Може така до безкрай с налудничави искания...

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя за да го притисне човек, трябва да се извади стомамено въже и лебедка.

18

Стига сме мълчали!

преди 3 години

Бойко пак ще предаде интересите на България, дори по-лошо ще предаде историята Ни!Този път, ако предаде историята на България трябва да отиде в затвора за държавна измяна!

17

Анонимен

преди 3 години

До 681ВМРО и ГЕРБ са предатели, че ги пуснаха в НАТО. На днешния етап не можем да имаме даже договор с тях, защото са по-зли антибългари и от яничарете и турците, а ГЕРП и ОП ги пускат. В бъдеще може, но нека чакаме и видим дали ще се променят.

16

681

преди 3 години

Браво! ВМРО са единствената партия, която заслужава да управлява България.

15

Анонимен

преди 3 години

Корупцията на чекмедже....... е в болните ти фантазии.А Македония ще си тръгне накъдето иска след като се откаже от претенциите за историята ни и за националните ни герои, които сами са се определили като българи.

14

Анонимен

преди 3 години

Човек който подкрепя корупцията на чекмедже банк и златото по шкафчетата,няма право да говори за външна политика.ОСТАвка и затвор.Македония трябва да си върви по пътя който желае,ти не си човека който щес е намесва в друга държава,поглени си срама с НАТО и смешния ти слугински подход в защитата.Русия е над всичко.

13

Марсианскиоправдания

преди 3 години

Утре като се хванете за палците на краката, а това ще стане, защото така иска Меркел. какво ще обясняваш?

12

Анонимен

преди 3 години

ЕС няма интерес от Македония, защото като влязат, постоянно ще се караме с тях. Освен ако ЕС не иска да ни бие шута и иска македонците заради магистралата им с Гърция.

11

Тая прогнила бъчва

преди 3 години

Може само тя да натиска че ако я натиснат нея може и да гръмне.

10

Анонимен

преди 3 години

Никой не те притиска! Просто хвърляш стръв на шараните, да гласуват за тъпата ти партийка. Виждаш, че губиш. Освен това, Москва е доволна. Наливаш и едни пари за ремонти, без ремонти и правиш това, което си и обещал, преди да те направят министър. Става въпрос за балканските политики, които се харесват на Москва. И си ***. Но лъготиш, че не си!

9

Анонимен

преди 3 години

Гърците ги мотаха 30 години, докато влязат в НАТО, сега и ние ТРЯБВА да ги мотаем поне още толкова, докато ги пуснем в ЕС. три години нищо не свършиха по подписания договор, само сипаха още повече злоба и отрова в измишльотините си за България.За какво са ни доносници-лъжци в ЕС като Милиончева, Иво Христов и Рада Дълбоката, като макетата ни клепат не по-малко хлевоусто, мръсно и злорадо?