32

Анонимен

преди 3 години

България влиза в един осъзнат хаос !Или неосъзнат !Весела Коледа !

31

Анонимен

преди 3 години

Всичко се сменя според възможностите на човек когато тои реши а не някои пияница дето не си знае парите се чуди с кого да се заяда

30

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен.ОСТАВКА!

29

Анонимен

преди 3 години

Телевизора няма значение колко е годишен на една платка и един кинескоп какво да муе да *** заяждане то да дразним нещо за което си плащам е голяма история пожелавам им го същото

28

Анонимен

преди 3 години

Аз пък имам проблем със стар телевизор доста интересен кога съм на работа работи кога не съм на почивки.Зех да не се питам кои е мозъка да дразни Недев нали

27

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Забрани?Закони?През Лятото имаше думба-лумба, нощем откъм Шмъркало бийч.Въпреки закона за шума.Просто направиха уж шумозаглушителни прегради и пак по стария начин.

26

боколандия = анархия

преди 3 години

но запазени лекарства и супер апаратура замо за елита - мастити бизнезмени и разбира се политицивсички други под ножа

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Ти не знаеш ли че Тонката пие аналгин против настинка ? Недей спори с него, всички са измрели навън, още не е излизал но в скоро време ще събере кураж :)))

24

Анонимен

преди 3 години

Нормално за Г'аньовците...

23

до 31

преди 3 години

Аналгина го казах за пример, а зимата много често настинките преминават в ангини и без парацетамол или аналгин няма да минеш. А заради главаняците къде разнесоха заразата в момента и една настинка с усложнения може да те убия защото в аптеката няма нищо!

22

Журналята!!!

преди 3 години

Заглавието Ви е абсолютно грешно! Хората от време оно са казали: "Пир по време на чума!".

21

Анонимен

преди 3 години

До шефНека да се забавляват хората или по точно децата, все пак трябва да си покажат новите дрешки и колко са вървежни, обаче вече не сме през 90-те :)) Тогава първата ни работа в дискотека беше с кого да се сбием, сега би трябвало да сме по цивилизовани и без много шум:)))

20

пияница мистик

преди 3 години

Ех, до 2016, когато бях *** работник, човек от Народа и умиращ от глад от геноцида на Борисов и работех за 1000 лв живеех в Банишора в блок 42. Ходил съм в това заведение, разбира е. Там не е за другари, продава се и под масата разни неща освен алкохол. После 2016 отидох в Перу, Лима, квартал Мирафлорес и станах мултимилионер за 6 месеца. Сега освен да пиша тук, да имам любовница и да ходя чат-пат по ВИП ескорти нямам друга работа. Пенсионер съм на 43 и ми е кеф да чета коментари скучаейки :)

19

Анонимен

преди 3 години

Разпръсквачите не ценят живота на другите, а гледат само собствения си кеф.Къде е полицията???А забравих те са на дистанционна работа, един ден почиват и после се крият?И после полиция взима две хиляди лева заплата за нищо правене.Бах ти и държавата щом Мутра я управлява!

18

мак

преди 3 години

В някои заведения смятат, че законите са врата у поле и се отнасят само за други. Децибели до дупка през всичкото работно време, пушене вътре, и това - с любезното съдействие на бездействащи така наречени контролни органи.

17

Боголмил

преди 3 години

По еврейската геметрия думата маска е 666. Не чакайте чип, това е знака на лицето ви.Чипът е в телефона. Когато го вдигнете да говорите знакът (чипът) е на дясната ръка и на челото ви. Следва робството.

16

шеф

преди 3 години

До 5 Те да пазят тишина, както е според закона, пък ако искат да кибичат и до сутринта.

15

Анонимен

преди 3 години

То не е само в Софето, слава богу преди 2 години си реших проблема като се развиках, не са притеснявали повече хората :)) Иначе ограничават старците, обаче гърмят в дискотеките, смех :)))

14

Анонимен

преди 3 години

След като няма никакъв контрол и санкции, така ще е! Проглушиха ни ушите да викат как ще глобяват за неносене на маски, но идете по парковете и улиците на София - на 50 човека един е с маска. Но няма никакъв полицай наоколо, и да те заколят посред бял ден - пак няма! Но искат големи заплати, нали?

13

Гошку74

преди 3 години

A не, ще стоят и ще ви гледат депресираните Ковид зависими физиономии....