72

Анонимен

преди 3 години

Такива заведения изобщо НЕ трябва да има в жилищни блокове.Както и магазинчета за алкохол и цигари които събират пияндурници и пушачи под прозорците на живущите.

71

доло мутрите

преди 3 години

Корупцията идва от Румен Радев и сие, които поставят националната сигурност на България с подлите си измами.

70

Анонимен

преди 3 години

Айде бе ревльовци и мрънкалци такива! Вие сте срам за България!

69

просто човек

преди 3 години

Някои си мислят че света се върти около тях. Гледаме го вече две години от майките дето не си гледат децата, а висят на мегдана пред МС. КН и нейната банда от социалисти които си мислят че имат правото да навлизат в личното пространство на другите. Нека си спомним колко помия се изля по Валери Симеонов само защото искаше да озапти децибелите на заведенията по курортите. Такива трябва да бъдат поставени на място с тежки глоби.

68

Анонимен

преди 3 години

Оооооо, глоби трябват. Като в гърция.При първо нарушение - по 300 евро от персонала и 5000 от собственика.При второ нарушение - двойни глоби и запечатване на заведението за 2 седмици.и т.н.

67

Анонимен

преди 3 години

А се говореше, че бай *** щяха да стават японците на балканите. С този манталитет можем да станем единствено диваците на полуострова.

66

Анонимен

преди 3 години

Пратете им данъчна проверка на тарикатите.

65

Анонимен

преди 3 години

Оставете на мира малкото млади хора да се веселят!Това им остана на този свят!54339

64

aha

преди 3 години

Музиката и забаленията ли забранихме вече?А в същото време децата седят по 7-8 часа в тесни стаи всеки ден при това са длъжни да го правят!

63

И

преди 3 години

Ква свобода бе? Пожелавам на всеки по един съсед пропаднал пияница да събира разни несретници да крещят по цяла нощ. Тогава да видите какво е свобода.

62

Анонимен

преди 3 години

Навремето бяхме къде по диви от сегашните тинейджъри, но осъзнаваме че бяхме диваци :)) Сега има наркотици които им осмислят живота, не ги обвинявам, пробвал съм кокаин и хероин преди да вляза в казармата, тревичката няма защо да я споменавам :)) Важното в случая е да осъзнаеш че тези неща водят към задънена улица, попаднеш ли в края на тази улица няма излизане :))) Иначе нека да си копунясват хората, стига да не пречат на другите да се наспат, просто е :)

61

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

О! Колко чудно, че никой не ще да спазва забраната да се радва на живота и да се забавлява!Правителството взе да прекрачва границата на приемливото. Това е точно до границата на нашето търпение, така че да внимава!Правилата са хубаво нещо и в повечето случаи правят живота по-лесен, но всичко си има граници.

60

До 47(некой)

преди 3 години

Като спреш да усещаш мирис и вкус ще се успокоиш.

59

До 79

преди 3 години

Ако правилата и законите са справедливи, ние си ги спазваме. Тия не са.

58

До Абе къде е Гешев?

преди 3 години

гешефта тича да хване коронавируса, ама той все му бяга и затова не се появява пред медиите.

57

Анонимен

преди 3 години

До Ха сега"Няма значение кой, коя политическа партия подкрепя, кой какви възгледи има, няма значение кой ни управлява и дали ни харесва или не, има правила, разпоредби и закони. Като граждани на България, всеки един от нас е длъжен да го спазва и съобразява с тях"Поредната овца, вярваща на приказки ...

56

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо.Нека се веселят хората.

55

Анонимен

преди 3 години

Ко и туй "забрана"? Туй българска дума лий?

54

Позор

преди 3 години

Министър Костадин Ангелов е позор! Още първия ден на последната заповед беше фатален! Стотици българи образуваха опашки след 16:30 ч. и масово разпространяваха смъртоносна опасна болест. Съд и присъда за поредния неудачник във властта! До края на месеца (до когато важи заповедта) "яко ще измрат" още хора благодарение на този ***. Това е убийство! Този *** пл никакъв начин не отстъпва на Радован Караджич, Ратко Младич или Третия райх!

53

аз-ът

преди 3 години

До 70: каза вица на годината - нивото в сайта било високо! Най-долу е, грешка в заглавието няма ли?--- за кое заглавие говориш? Къде е грешката в заглавието, не разбирам какво имаш в предвид? ПИЯН ЛИ СИ БЕ ?!