76

Анонимен

преди 3 години

Поне в нещо да сме първи.

75

Анонимен

преди 3 години

А родителите :) ? Децата са деца... те подръжават на родителите си.

74

Анонимен

преди 3 години

Така властта се възпроизвежда по-лесно. На нея не й трябват образовани и просветени хора, които реално да разбират нещата.

73

Жоро

преди 3 години

Децата са наше отражение(на възрастните). Всеки да се замисли дали не може и с по-малко ракия и бира.

72

Очевидното.

преди 3 години

Не ни трябват никакви статистики за това. Без тях е ясно, че нашите тинейджъри са дънни риби. Нито учат нито се забавляват като нормалните хора. Нито един купон не минава без алкохол, цигари и трева. Между другото, това въжи и за хората в зряла възраст 30-50. Ние нямаме спирачки, това е проблемът. Пиенето е национален спорт и гордост, в което почти няма равни с нас в цяла европа. Руснаците може би само, но там поне не продават алкохол и цигари на всеки без паспорт, даже ако си на 50.

71

Анонимен

преди 3 години

До 76От статията не излиза, че само нашите се напиват, излиза, че у нас се почва мааалко по-рано. Лично аз съм виждал и българчета, и германчета да се напиват на по 12 години.

70

Анонимен

преди 3 години

Значи, доколкото разбирам, по-малко канабис се употребява, но пък повече метаамфетамин. Което си е лоша новина."42% са имали поне един епизод на тежко пиене през последните 30 дни при средно 34% в другите страни."От тук излиза, че всички европейци са пияници, което не е новина.

69

жабчу

преди 3 години

Българските ученици - сред водещите в ЕС по наркотици и хазарт---------------Е, все по нещо трябва да сме "първи" в класацията!

68

Анонимен

преди 3 години

Що не видите в Холандия на какво се правят или във Франция пушат торби с трева в САЩ има цели градове където всички всяка вечер са яко надрусани и дърти и млади.В тубата гледах филмче за тях шерифът вика " няма смисъл да ги арестуваме щото в участъка няма място а и нищо лошо не правят просто са дрогирани" умрях от смях.В България проблемът е че като употребят им избива селянията и диващината да крещят и да чупят или да разхвърлят отпадъци.Диви животни са си в тва спор няма.

67

Анонимен

преди 3 години

На 13.11.2020 г. в 13:13 ч. честит петък 13-ти!

66

Анонимен

преди 3 години

Дано вируса ги дисциплинира!Едно общество без ред и дисциплина е обречено!

65

Анонимен

преди 3 години

а стига глупости,само нашите се напивали,пък другите ангели,навсякъде има и такива и онакива,да не би английските тийнове да са по-хубави,всички ги вижданме на какво приличат на морето....

64

1

преди 3 години

Тая статистика е показател за провала на домашното възпитание.

63

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати.Цигари, алкохол и наркотици са сифони за отпушване на хронични проблеми. Българската младеж не е приоритет, в тая *** нашата да се издъниш не е трудно.

62

Анонимен

преди 3 години

По-скоро България трябва да излезе от ЕС.........И веднага цъфтим като рози! Нито ЕС, нито НАТО или Путин са ни виновни за традиционната ни българска простотия и масов примитивизъм.

61

панелен човек

преди 3 години

С тая цъфнала държава да се неначуди човек как така имало проблем със зависимостите към какво ли не.

60

Анонимeн

преди 3 години

Ми как няма да се напиват, като на сила от ЕС ще ги правят трансексуални ***.

59

Германец

преди 3 години

Оглавихте поредната престижна класация :)

58

Така

преди 3 години

Така и ще бъде драги ми Роби докато за една цигара марихуана са демонизират хората в същото време хората продаващи тежки наркотици особено на витамини се покровителстват от властта от милицията и затова като се види ученик или студент една цигарка марихуан ка яко рекет или арест и условна *** *** *** изключително *** държава проста със *** *** народ

57

80%

преди 3 години

Проблема е не в наркотиците, а начина по който се третират зависимостите. Като натиснат една зависимост, тя ще избие другаде и проблема реално остава.