136

Анонимен

преди 3 години

И какво лошо има във всичко това, описано в статията? Нищо. Някой се напил, друг се дрогирал - много важно.

135

Анонимен

преди 3 години

Наркотици, хазарт ... Все нови за нас ценности. Преди ги нямаше изобщо.

134

Анонимен

преди 3 години

Ами нормално, те друго не знаят :) Когато има наркотици живота става по хубав, не се оглеждат в ла*ната, съвсем демократично е :)

133

Споко

преди 3 години

Това е истината в България, всеки втори употребява от малки до големи. Може повечето от вас които само ходят на работа и се прибират вкъщи и нямат времето да се занимават с жестоката реалност, аз имах и съм видял с очите си. Който може да напуска страната както аз направих и ще ви се променят представите за по-добър живот на нашите деца. Лека вечер!

132

Анонимен

преди 3 години

Хайде ,хайде къде не се друсат в нашо време стига с тези глупости....пешоооо подай масура))))

131

недоволен

преди 3 години

до 146: аверче, докато ти си пускал фишчета, аз съм представял България на Световни първенства и днес трябва да търпя мухль0вци инаркомани да ми казват какъв ще ми е наклона на ***

130

Анонимен

преди 3 години

До анонимен13920 години подред беше топ 1 предаване, а имаше период от почти 3-4 години, в които обираше по 60-70% от гледаемостта. Тогава къде мълчахте?

129

Анонимен

преди 3 години

До недоволенЕеее, добре че преди онлайн обучението ... какво приказвам, преди онлайн изобщо да го има, не пиехме, не пушихме и не пускахме фишове в Еврофутбол. Дори се бяхме хванали с един, дето батката му беше мутре и ни казваше чернотот тото, ама ни к аза, че ако изкарваменад 100 лева от фишове, ше ни дъропа ушите. И ние ***, с по 100-200 лева на седмица 2004-2005-а, кеееф баткооо кееееф!

128

недоволен

преди 3 години

На ви онлайн обучение! Да са ни честити по новите стандарти *** тъпунгерчета дето утре-вдругиден ще бъдат лансирани на отговорни админисстративни позициида ни порят задниците... Скандирай след мен народе: Да живеят чуждипоклонните *** дето ни докараха до тук с еврогейския модел!

127

До 142,143

преди 3 години

Първо , тук се прави изследване на цели страни, не на Ибиза и парти зоните. Живея в Холандия и самите холандци са доста нормални! Второ: на всички демокрацията ви е виновна ... ами вие? Ние? Кой хареса мутрите и чалгата? Кой си избръсна главите? Кой позволи това? Кой позволява Делян Пеевски да е фактор? Демокрацията или ние? Ама ние сме демокрацията бре хора. Пак има много умни българчета и пак печелят олимпиади. Само другите са мноооого прости и това е!

126

Bлк

преди 3 години

Тези писачи били ли са в СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ибица, Римини и т.н. Май няма кой да бие англичаните, холандците и немците.

125

.!.

преди 3 години

Ех спомням си времената, когато учениците ни бяха на първите места по света по математика физика и въобще знания! Е нищо де сега пак сме на първите места, само, че по други не толкова добри и търсени показатели! Ей тая демокарация дето я имаме тука ше ни изяде не само главите ми целите ше ни изяде и ше ни превърне в едни екскременти! Еми ко да се прави!!!???

124

ДЕМОКРАЦИАТА Е

преди 3 години

Е и?!А гейовете искат да се множат...

123

анонимен

преди 3 години

След чалгажийските предавания на Славчу какво очаквате освен разголени, разгонени момичета, и наркотици. И този който разврати с чалга младите хора иска власт. Какво морално падение на тези които го поддържат, и ще гласуват за него.

122

Анонимен

преди 3 години

До derСлед целия *** блок на 1во място.

121

Анонимен

преди 3 години

На такава новина й се вика - А... Добрутро!

120

Чалгата

преди 3 години

ЧАЛГАТА това е спасението на дечурлята на България.

119

Анонимен

преди 3 години

Заглавие на съседна статия: Иззеха 200 литра ракия ...от къща в Зверино.Иначе правителството е виновно де.

118

Деградация

преди 3 години

и на платен се*кс са на първо място , *** тъй ще е ! -слагаш мигли,джуки,цице и на пангара ! известни са точно такива - псевдо актриси, уж певачки , откровенни плейметки , хостеси,държанки и тн - отваряй крака и уста и просперирай в бг

117

Анонимен

преди 3 години

Дано успеем да спасим децата си от редовна употреба на наркотици и алкохол, защото това си остават зависимости за цял живот, а в живота на днешните тийнове са доста силно застъпени и разпространени.