44

Бунгар

преди 3 години

Този и от политика ли взе да разбира. Не е достатъчно да си млад за да можеш да мислиш смислено и разимно.Поредния специалист по общи приказки. Наследствена черта явно.

43

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ТАЛИБАН И ТАТКО МУ СА КАТО ПОД ИНДИГО- УЖ СОЦИАЛИСТИ А ПРОПОВЯДВАТ ФАШИСТКА ИДЕОЛОГИЯ- ДА ЧУХТЕ НЕЩО ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ, НЕ ТЕ РАЗНАСЯХА КОВЧЕЗИ, БЕСИЛКИ, МАЛТРЕТИРАТ ХОРА С РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ ИДЕИ И РАЗБИРАНИЯ, КАТО ФАШИСТИТЕ ПРАВИХА ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ- АЗ СЕ СТРАХУВАМ ОТ НОВИЯТ ЧЕРВЕНО КАФЯВ ФАШИЗЪМ НА БСП.

42

Бутафорко

преди 3 години

Тоя талибан не съм го видял поне веднъж да се усмихне.

41

Коментар

преди 3 години

Освен празни приказки нищо друго не казва.Политиката не е само да приказваш това, което хората искат да чуят! Политиката е предлагане на реално осъществимиполитики в отделните области на дейност.

40

Майора

преди 3 години

Какво може да се очаква отсина на професор ксенофоб.Може ББ да се движи с джип , но върши работа , за разлика от вас които само получавате пари без да работите в НС.Но какво може да се очаква от хора , почиващи на лаврите на бащите и майките си? Та ако искате тези неща, върнете парите ограбени от народа и изнесени в чужбина , станете пролетарии , а не милионери и тогава говорете!

39

Анонимен

преди 3 години

Политика се прави където си искаш. Дори и на кварталната пейка става.Обаче този или тези, от които зависи накъде да се движат нещата са овластени на кормилото и. А те могат да се намират където смятат за нужно. Дори и в джипка.И този може да се качи в джипка, но от него нищо няма да зависи, без значение колко си мисли че ги разбира нещата.

38

Анонимен

преди 3 години

Този ли е син на проф. Мирчев, който е разобличен от студентите за ксенофобски изказвания?

37

Съвет

преди 3 години

Спокойно Мирчев. Скоро ще се разбере дали се прави политика от джипката или не.А политика от Бузлуджа и Копринка,Шипка и улицата правилна ли е ?

36

Анонимен

преди 3 години

Ами с кво бе в тези времена на вирус?!С юмрук ли?

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя го е яд, че няма и той служебна джипка и затова така приказва. Я да каже колко държавни пари взеха като заплати от бсп без да свършат никаква работа в парламента ?

34

Избирател

преди 3 години

Внуците на Политбюро да не дават акъл!

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя капацитет влезе в парламента с гласовете на изкукуригалите силистренски пенсионери , същите дето хвърлят от балкона спестяваните си на телефонните терористи Смятайте що за депутат е

32

Vip

преди 3 години

Яко демагогия от една страна искат всичко за всеки да е безплатно от друга защо властта тегли кредити.. БСП са специалисти по безсмислени приказки и по фалити експера им в тази област Румен Гечев се кани да става министър - държавата ни тогава ще цъфне както стана преди 24 години...

31

Анонимен

преди 3 години

Май точно с джипката се прави като гледам 10 години номера има успех. А г-на Мирчев не е зле да се обръсне че изглежда като талибан - така със сигурност не се прави политика в БГ...

30

Случаен минувач

преди 3 години

Мирчев, истината е, че нищо смислено не можете да предложите!

29

Анонимен

преди 3 години

До 30Без Борисов, герб ще се разпад е, като ВИС без Васко...

28

Анонимен

преди 3 години

До 33Той па Борисов щото немаше и той да га фалира..

27

Анонимен

преди 3 години

Грозник

26

Анонимен

преди 3 години

БСП ли ще дава акъл как да работи Борисов ?!Видяхме ги как работят те - Държавата всеки път фалира след тях!

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Бай ВарвАр Прав си брате, ама хората бачкат - трЕбе да заработват с тролене. Айде сега мили съфорумци ми обяснете що Байчо обясняваше в първия си мандат как *** застреляли дядо му, и ако това е вярно кой нормален човек би охранявал убиеца(живков) на дядо му, при това безплатно??? Герп си е клонка на партийката, ама важното е да тролите за късче хляб нещастници. Аре на минусите, че да ви преброя.