61

Анонимен

преди 3 години

Пфф, само пенсионери тука.

60

Петреееее, Петреееее

преди 3 години

А дали не си тъпо парче кофражист .... Казвам ви аз, че малко знание е опасно и затова по-добре да е много!!!!

59

пенсионерка

преди 3 години

До АнонименС решенията за увеличаване на минималните пенсии без съответстващото увеличение на останалите това, което пишете за заграбването вече не е вярно. В противоречие с принципа и логиката на пенсионната ни система държавата осигури пари за вдигането на тези пенсии, което не е резултат от внасяните осигуровки и стаж. Т.е. не е нужно в случая "да заграбиш" това, което не ти се полага, нашите управляващи ти го подаряват. За сметка на баламите внасяли осигуровки на реален доход........

58

Анонимен

преди 3 години

След 2-3 поколения може да усетим положителния ефект на естествения подбор. От 6 милиона неможещи и неправещи може да станем 2 милиона можещи и знаещи, и оттам нататък да се обърне тренда в положителна посока, ако все пак успеем да опазим територията и границите.

57

Анонимен

преди 3 години

Народът не е беден. Просто една мутра пази богатствата му в шкафчета и чекмеджета.

56

Анонимен

преди 3 години

пияница_мистик, а ти като си разведен, си един неудачник!

55

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Пет са колононите на една държава за внос на чужди блага/валута.1.Производство и износ - нямаме.2. Туризъм- имаме, но приходите отиват в малък % партийци.3.Ресурси-петрол/газ нямаме, а златото го го подаряваме4. Външни субсидии - свършиха след брежнев.5. Транзакции от българи зад граница за роднини в Родината - е това го имаме ама не е за хвалене.

54

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков всичко е било по БДС и хората са били по-здрави и не са пълнили гробищата толкова рано.

53

Анонимен

преди 3 години

Борисов. Бойко. Гледа. Строго. От портрета. На Ленин. Форевър. Избори 2021. Победа. ГЕРБ-Сливо поле.

52

Анонимен

преди 3 години

А защо при соцаилизма населението живееше по-добре?

51

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но българското население е просто и не може да я прилага правилно.

50

пияница мистик

преди 3 години

Мизерниците се събрали тук да се жалват, че са беднюги, защото Бойко им бил виновен, други пенсионери пък реват за соца, когато всички бяха еднакво бедни и затова не си завиждаха. Ами ето ви младото момче от Хелпкарма как взима 80 000 лв на месец. Той със сигурност не се интересува кой е на власт и не обвинява никой. Ставайте и вие като него, не драскайте тук да се излагате колко сте жалки

49

извън темата

преди 3 години

Ей така се отстояват национални интереси "Полша ще наложи вето на бюджета за 2021-2027 г., ако бъде включено условие достъпът до европейски фондове да зависи от спазването на върховенството на закона от страна на съответните правителства. Това става ясно от писмо на полския премиер Матеуш Моравецки, изпратено до институции в Европейския съюз, предаде БТА"Орбан също е изпратил подобно писмо вече за намеренията на Унгария да блокира бюджета , ако това условие остане

48

Анонимен

преди 3 години

Бедни сме, защото сме нация от тарикати. Всеки се осигурява на минимална заплата, гледа да си изкара фалшив Телк после реве, че му е малка пенсията.Да не говорим, ме държавата задълбочава проблема като демотивира хората, раздавайки социални орнсии на разни дегенера.ти и мързеливци. Това демотивира. Това оставя чувство за несправедливост и вездесъща тарикатщина.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНашето е демокрация с много условности. Първо населението няма либерално мислене и култура, а е пропито със селско-еснафски тарикатлък. Второ елитът реално не се смени след 89-та, а само се ребрандира с някакви нови етикети.

46

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов - премиер на Република България.

45

Анонимен

преди 3 години

Споко, като дойде Нинова или некой друг ще забогатеем.

44

Анонимен

преди 3 години

Повече от десетилетие гербав брутален грабеж!Има ли изненадани?

43

ТУРЧИНЬ

преди 3 години

Слава на ПП ГРОБ И БУДА!!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Той българина себе си не е оправил, страната си ще оправя! Така е добре, нека мизерства при демокрацията, да се учи. Щом е беден, значи така трябва.