17

Без значение коя

преди 3 години

До В кояИ в Алианц отказват още от пролеттаДоколкото знам не застраховат за война, бомбардировки и тв.

16

И на мен

преди 3 години

До МенОще през април ми отказаха медицинска застраховка за усложнения от Ковид, защото е ,, пандемия,,Оттогава си отделям по 100 лв месечно на член от семейството за ,,здравни консумативи ,,

15

Призидентът

преди 3 години

НЕма вирОзАйде на Шипка

14

ИСТИНАТА

преди 3 години

И сега ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ ДРУЖБА С 604 204 И ТРОЛЕЙТЕ 74 АВТОБУС СЪЩО ВЪРВИ ДО 22 305 213 280 НА ПЛИСКА И ОТ ТАМ ПЕША ХАЙДЕ ПО АВТОБУСИТЕ СПИРКИТЕ И МЕТРОТОА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ЩЕ ПРИБИРАТ ЕДНИ 3 БОНА ЗА ДОМАШНИ ПОСЕЩЕНИЯ.

13

Анонимен

преди 3 години

Фандък стига простотии ясно като бял ден е че прословутата здравна реформа не става и за *** за зеле. Хиляди джипита телефонни съчувстващи и абсолютни безделници трябва спешно да се уволнят, ДКЦ измислицата ликвидирана. Поликлиниките да се върнат на предишния статус: Лечение на всичко което не изисква спец. умения и техника. И най важното общината няма работа в медицинските дейности - вън.

12

Докторите

преди 3 години

се справят добре с ковида, обаче има остра нужда от психиатри. Паникьори и шизофреници бол. Тези са най-опасни. Нещата които се искат са само три - дистанция, дезинфекция, дисциплина и ако няма възможност за дистанция - маска. Спазваш си ги и си спокоен. Това да си болен или в рискова възраст и да се буташ по хората да си пробваш късмета то си е все едно да излезеш с пробита лодка в буря в океана.

11

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости... Свободните места по болниците са само на хартия и в устите на самозабравили се управляващи, изгубили тотално връзка с реалноста. А по ДКЦ-тата в ковид зоните се назначават студенти и специализанти, защото лекари няма. Лошото тепърва предстои, а те ни убеждават, че всичко е цветя и рози. Италианската здравна система вече колабира, смятайте какво ще е тук с такива управляващи.

10

В коя

преди 3 години

фирма се застраховате. Добре е да се знае. Ако са Дженерали - разбираемо.

9

Мен

преди 3 години

ми казаха че медицинската застраховка която имаме не покривала ПСР теста и нищо свързано с коронавируса защо било ПАНДЕМИЯ, разбираш ли.

8

Мен

преди 3 години

удържат ми по около 40 лева на месец и другата половина работодателя плаща. Не може да се каже че е безплатно, но колега имаше нужда от операция за хиляди левове и му я направиха безплатно. Даже за лекарства в аптеката като си купуваме ни връщат 80 процента от парите.

7

Мен

преди 3 години

с медицинска застраховка за всичко ме лекуват в Токуда и други частни болници безплатно веднага. Всякакви изследвания снимки, очила зъболекар и т.н. Никога не са ми искали пари такси или друго. Доволни сме.

6

Анонимен

преди 3 години

Имам здравна осигуровка. Имам и допълнителна медицинска застраховка от работодателя. Бихте ли ми обяснили, неуважаеми бай Грантьо за какво медицинско обслужване трябва да давам пари и колко. Бъдете така любезен, дрогарю сорооостак и ми отговорете, че тая мантра с плащането дето я джакате се изтърка. Сменете опорката демек.

5

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!

4

Анонимен

преди 3 години

Сега и поликлиниките, както училищата ще станат гнезда на зараза. Да не смееш да отидеш на профилактичен преглед. Направете една голяма болница специализирана за лечение на К-19, не заразявайте всички болници. Правят точно обратното.

3

То хубаво

преди 3 години

с тези ковид зони, ама проблема е най-вече че българина и особено инидианската му разновидност е тарикат и иска да се лекува без пари. Той иначе и на джипито ще се обади, защо да се бута в поликлиниката, ама като не му се дават пари по-добре да викне линейка. На спешните не могат да откажат, нали така. А то с пари и баба знае.

2

САУРОН

преди 3 години

Така както в началото на пландемията по аптеките нямаше елементарни лични предпазни средства като спирт, маски и ръкавици, така и сега 9 месеца по-късно ако наистина ви стане зле и потърсите елементарна лекарска помощ няма да я получите. Ще ви оставят да *** като куче. Въпреки всички денонощни многоходови гениални правителствени решения заповеди наредби и прочее дивотии. Въпреки "титаничния" труд на тиквените лакеи. Това е видимия резултат от всички действия на хунтата. В Мордор е по-добре.

1

Анонимен

преди 3 години

4 милиарда за самолети и кораби, а нямаме линейки и болници ! Капачки, капачки и пак капачки