12

Чичо Митко

преди 3 години

Нормално е да спада.Болните не могат да заразяват болни.......?????

11

Bayern

преди 3 години

До Анонимен #13Това означава, че броят на оздравелите е горе долу почти изравнен, с други думи достига се плато. Дано да е скоро, после ще започне спад на активните случаи - предпоставка кривата да тръгне надолу. А дано!

10

Анонимен

преди 3 години

Кривата става хоризонтална или се изправя, но как се изравнява крива е много интересно. Като превеждат дали следят смисъла списвачите

9

Анонимен

преди 3 години

Аха, изравнява само в главите на управляващите ourworldindata.org и ние също, право нагоре като ракети сме в ЕС.

8

Анонимен

преди 3 години

И тук ще се изравни. Така ще нареди фрау на бай ***

7

Мигел

преди 3 години

..."социалното дистанциране и носенето на маски могат да помогнат за спирането на настъплението на COVID-10." Това нещо ново ли е .... COVID е даунгрейднъл до 10 :) ... Нумерология братче

6

Анонимен

преди 3 години

Меркел защо плагиатства изказвания от Мангъров?

5

Анонимен

преди 3 години

Аз сбажда от Германия, нищо не е строго, само ресторанти и хотели не те пускат, защото ще си загубят помощите от държавата. Все пак 75% от оборота! са добри пари за всички хотелиери и гастрономи. Магазините си работят нормално и няма ограничения. Значи събираме се пак на тумби в алдито и лидъла.Кривата я изравняват, защото немците иначе ще им скочат пак със старите знамена пред Райхстага.

4

Анонимен

преди 3 години

Да им пратим Мангъров да им разкаже за "сухите съчки".

3

Мутафчийски

преди 3 години

Според последните публикации на института Роберт Кох-Германия носенето на маска повишава качествено ерекцията чрез подобряване на кръвообращението! При жените се наблюдава увеличаване на гръдната обиколка и изпъкване на устните, като от хелорон! Носете маски!

2

Мутафчийски

преди 3 години

Кривата на правата води до платото на третия пик на втората вълна! Елементарно Уотсън!

1

94658

преди 3 години

Кривата се изравнява поради ограниченията, а не защото вирусът отслабва. Но това е германия - да не я мислим. По-добре кажете с какъв препарат беше излекуван бъгарският премиер. Всички лидери в нормални държави обявяват терапията си от Ковид.