53

Анонимен

преди 3 години

Панацеята е ясна! возят Балтов д джипката и му показват хубавата маркировка на поредната псевдомагистрала.

52

ksarax

преди 3 години

така е, те са за специални хора

51

Анонимен

преди 3 години

Почвайте да лекувате с ивермектин, там е истината!

50

Анонимен

преди 3 години

Всички професори ще кацнете в крайна сметка на доцентския (Мангъров)

49

Анонимен

преди 3 години

"Ремдесивира не е панацея " - защото струва по 2400 Долара на 1 човек ! Държавата закупи Само 260 дози и ще има само за най- Важните !другите чакайте линейката ,или агента в черен костюм и дървена кутия-житце,китка и питка

48

Не сте прав

преди 3 години

г-син Борисов! Вие го видехте че е гаден този грип и решихте да ни покажете, че всеки може да е съчка, та назначихте Мънгаров да лекува. Моля за справедливост. БСП рите, протестиращите и тям подобни фенове на Мънгаров - пращайте ги на него. Пък нас дето ви признаваме, че се справяте с кризата и слушаме генерал Мутафчийски - пращайте при него във ВМА.

47

Анонимен

преди 3 години

и двете трябва да се приложат до 5-ия ден.а не след 12 ден от разболяването

46

шш

преди 3 години

До Добре чеВоенна а фигуранти в лечението но ковида-провери лежащо болните

45

Анонимен

преди 3 години

Как се доставя плазмата от София до провинцията?

44

CT

преди 3 години

"във вход от петък" - в кой вход е?

43

българин

преди 3 години

Еми професорите като Балтов слушат какво говори доцент Мангъров и повтарят след него.Наскоро чух Мангъров да казва, че кръвната плазма не "този куршум, който се очаква", и че няма такова лечение, каквото си представят пациентите - да му дадат нещо в болницата и да му мине.Сега професорът гледам казва същото! Ай да му се не види и умните професори до един!

42

ГосТ

преди 3 години

Европеец, ти май не си наясно, че българия не е Европа. Нито Китай, нито Русия. българия е една дупка с търгаши и управление от простолюдието. Иначе, хубав коментар сс много минуси. Отделен е въпросът, че аз определено искам най добрата ваксина - китайската. И ще я получа. Решенията за ремдесивир и предплатената ваксина не са научни, а политически. Калинките в Брюксел са абсолютно същите като нашите. Същата прослойка. А урсула и шарл са много подходящи за първа страница на Шарли.

41

Анонимен

преди 3 години

Нали ви казах. Този е в жипката.

40

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ясно ви каза -НЕ ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ .ааа гласувайте де ;) Човека е с дългогодишен опит при тези грипове а не боко последния по всичко подарил залива Росенец на Ердоган.

39

Добре че

преди 3 години

са Пирогов, ВМА и Александровска иначе всичките ще станем на съчки.

38

Анонимен

преди 3 години

На практика не е възможно дори и да беше 100 % лекарство. Очакват се около 2 милиона болни за 1 година или както пише някой и това са огромен брой лекари само за преливане.

37

Анонимен

преди 3 години

Лелеее...... ама верно е в джипката това животно! Качил е и Балтов, и здравния министър.

36

Анонимен

преди 3 години

Махнете я вече тази статия. Този сега се вози в жипката.

35

Що

преди 3 години

Незнам, пичове не се умира само от ковид, в страста си на власт имащите намесиха и болниците да краднат от ЕС парици, закриват големи звена във всички болници да откриват ковид отделения, и 2000 души умрели от ковид са нищо с това което ни очаква... трансплантирани, сърдечно съдови, онкологични, диабет.... И спрете на вече отразен болен да го броите за нов след всеки пореден тест които му правите....европа ще Ви хване... Боко да спред да се прави, че той си дава от джобните, той е служител!

34

Анонимен

преди 3 години

Създавате само паника! Правите излишно тестове срещу много пари, а в аптеките няма простите антивирусни препарати. Къде ви е аналгин-хинина, къде ви е хидроксихлорокина? Защо не закупихте евтините и достъпни за домашно лечение медикаменти, а се хвърлихте на най-скъпите? Справянето с този много по-безобиден от свинския грип вирус трябва само да започне навреме в домашни условия под наблюдение на личния лекар... Съсипахте психически хората! Няма да ви съди Господ за безобразията, които сътворихте.