40

Анонимен

преди 3 години

до 10 ''В едно изследване пишеше, че няма такова животно като безсимптомно.''А една жена в трамвая каза....Аре бееегай!!!Скрий се някъде!!!

39

До 46

преди 3 години

О, прекрасен аргумент.Роднина - така затваряш възможността за контрааргумент, понеже повечето хора им става жал за теб и прекратяват спора.Стринката на лелята на учинайката ...

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 43: Защото: 1. Роднина почина от инсулт. Писаха го ковид. 2. Цитирам медицинска сестра: Ако не са пътеките, сме умрели с тези мижави заплати.Напротив. За болниците този вирус е смърт. Повече пари идват от пътеките по други заболявания. Или си мислиш, че една болница с 1000 души персонал са по инфекциозни болести. Те са много малка част от това. Ако болните от Ковид са 100 души в болницата, то тези от други болести са 1100. Спрени са планови приеми, затварят се други отделения.

37

Анонимен

преди 3 години

"Защото: 1. Роднина почина от инсулт. Писаха го ковид. 2. Цитирам медицинска сестра: Ако не са пътеките, сме умрели с тези мижави заплати."За наглите лъжи на антиваксъри и мангъровци трябва да бичуват. И после в урановите рудници за няколко години.

36

Анонимен

преди 3 години

до 46Щом сестрата е поставила диагнозата на починалия заради пътеката е ясна работата!

35

Анонимен

преди 3 години

до 10 ''В едно изследване пишеше, че няма такова животно като безсимптомно.''Абе какво ме интересува мене какво пише в едно изследване?!!!!!То може да пише,че съветските комбайнерки не ги хваща ковид-19!!!!И какво,ние всички дружно трябва да вярваме ли?!!!Я марш у лево!!!!

34

Лайфа

преди 3 години

Стига с тези зомби числа... живота е в други неща.

33

Анонимен

преди 3 години

До 43: Защото: 1. Роднина почина от инсулт. Писаха го ковид. 2. Цитирам медицинска сестра: Ако не са пътеките, сме умрели с тези мижави заплати.

32

Наско

преди 3 години

До Анонимен 39Наско ти папуас без брада ли си бе?!Не, не съм. Но като чета какво се пише и ми се иска да съм. Аз съм от тъпите, страхливите и смъртните. Просто ми пука и за другите.

31

Лайфа

преди 3 години

Днес ще е слънчево... излезте навън и се вижте с близки хора.

30

Анонимен

преди 3 години

Едно две мрънкала тука пропищяха форума. Никой не му дреме за вас излишните.

29

Анонимен

преди 3 години

Надписват яко за пари. Така ли не го разбрахте това! Развързаната кесия яко блазни. Не са верни тези бройки! Някой трябва да ги спре да правят статистика по този начин. Самозабравиха се.

28

Анонимен

преди 3 години

дo 36 НаскоНаско ти папуас без брада ли си бе?!

27

внимавайте ей

преди 3 години

Със тези темпове на надписване на "заразени", да не прехвърлим броя на населението в даден момент и да станем за кашмер!

26

Наско

преди 3 години

Едно нещо разбрах от написаното по форумите, че в света има два рода, които са безсмъртни. В Шотландия - МакЛауд и в България - МакГаньо. Но тези в България са по-интАлАгентни и разбират от всичко - медицина, микробиология, политика, жени и всичко. Та моля последните да помогнат на нас - смъртните, тъпите и страхливите и да отидат да помагат в болниците, че няма кой.

25

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е път да стане катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

24

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!

23

Анонимен

преди 3 години

В България от 31 години няма адекватно здравеопазване. Има само за платежоспособните. В момента този принцип работи с пълна сила, поради факта, че има пандемия. Няма как да не лъсне тази истина. Адекватно лечение на ББ, КН, ..да изброявам ли още?

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Сега прибави и всички зимни месеци към тази картинка и в края на март ще има по още две нули към числата, които си коментирал...

21

Народен човек

преди 3 години

Никой не се интересува вече от " статистиката" на т.н " Инфопортала"???? Не го ли разбрахте вече???