60

Анонимен

преди 3 години

Мазалото е пълно,лошото е че краят му не се вижда!Късмет на всички!

59

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕН

преди 3 години

ДЪРЖАВА В СВЕТА С МЕРКИ ПРОФОРМАЖАЛКО ЧЕ ГРОБОВЕТЕ НЯМА КАК ДА СА ПРОФОРМА:(

58

а такааа

преди 3 години

Евала на Виктор Николаев, разнищи Министъра на нЕуките от неудобни, но логични въпроси.

57

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 67:И всички станаха предпазливи БЕЗ ДА ИМА ЗАПОВЕД ОТГОРЕ! Аз се радвам за наличието на лична отговорност

56

Анонимен

преди 3 години

При тези данни, вече няма експлоавизно увеличение на този вирус. Според мен, прибързаха да затварят университетите. Писах по-рано за същото, но ще повторя мнението ми: образованието не е вирус, нека младите се образоват и общуват помежду си.

55

до Дядо от село

преди 3 години

ако си сериозен с драскането си ти верно си Дядо от селоза съсипването на здравната ни система и превръщането и в морга и безддънна яма за пари един ден ще си го получати няма да е затворбедна ти е фантазията докъде ще се стигне

54

Анонимен

преди 3 години

Това което е хубаво е че Га*ньо се уплаши яко, ония смахнатите дето пееха против маските и "че вирус нямало" първи окапаха, и сега Га*ньо стана предпазлив и се понаучи да спазва мерките!Това ми дава надежда че сме достигнали плато в заразените, от което ще последва постепенен спадНа Га*ньо винаги трябва да му се бръкне , за да се научи да прави нещо като хората

53

Помня

преди 3 години

До Анонимен 58 Не се отнася само до простичките хора. Това е характерно и за БСП.Щом не си с нас , значи си против нас.Вътрешен враг. Така беше , така е и сега.

52

Анонимен

преди 3 години

До не демонизирайте лекарите:Те имат да се занимават с професия, където се срещат с болни. Тази година имаше огромна подкрепа към тях, но много малко ентусиазъм да поемат своите задължения по професионален начин. Огромна роля за прехвърлянето на отговорност играят директорите на болниците, които си прехвърляха топката без да поемат инициатива.Единственият който беше готов да носи вести бе Мангъров, който бе нападнат от колегиата.Мед. индустрия остава примис на хоби сто, с аматьори.

51

малУумници

преди 3 години

хората си умират от болестите - пишат го ковидтва на кой не му е ясно питами това е по цял свят от самото началопак питам - тва на кой не му е ясноднес голяма част от лекарите са убийци - с действия или бездействияима ли някой да не го знае това

50

Дядо от село

преди 3 години

Стига с това,, надписват за пари,, . Не всеки мисли само за пари.Не мислете, че всички са като вас.В момента и с пари можеш да си отидеш..И за какво са ни тия пари, като за тях не можем да получим качествено здравно обслужване и не само.. Накрая ще си ги бучим по шапките тия пари..

49

ето пак, 59

преди 3 години

"Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип."Проф. Кантарджиев, януари 2019 г.

48

Анонимен

преди 3 години

Слушам я сега Юрдана Ал-Фандък как мънка, една такава мазна и трепереща. Стабилизирала била пандемия в София. Стабилно над 1000 заразени, стабилно разнасяне на заразата в училищата, стабилно болни учители. Стабилност отвсякъде. Най-стабилно в умирането! Гробарите едва смогват!

47

цирк Глобус

преди 3 години

Няма как мерките да са адекватни при управляващи с интелекта и морала на сегашните. Представям си властващият по пижама как се разкъсва в момента - рече да затегне кръчмите, звънка му Алибегов, с когото имат общо бизнесче и хоп, пак охлабва. Рече да контролира количеството лекарства, обаче фармафията му скръцва, че без реекспорт няма как да си плащат 30-те % чекмедже данък и пак притихва. Такива са нещата във всички сфери. Борим ковида, но така че да не обидим аверите.

46

Баи

преди 3 години

Яко ще се мре - мутафчииски излезна прав

45

Анонимен

преди 3 години

Странно как по-простичките хора са неспособни на елементарен диалог ... мнение различно от тяхното е недопустимо ... човека с различно мнение е враг, който трябва да бъде унищожен веднага.

44

Анонимен

преди 3 години

Не демонизирайте лекарите. Това е най-засегнатата професия в момента. Ако се направи статистика на заразените и починалите по професии, със сигурност ще излязат най-много. А и всеки трябва да живее, а само от твърдата заплата лекарите и медицинските специалисти ще живеят като клошари. Затова са клиничните пътеки. А загубите на болниците заради ограничителните мерки в момента са много по-големи от допълнителните средства, отпуснати за COVID. На фона на загубите тези средства са мизерни.

43

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

LOCK DOWN...

42

Анонимен

преди 3 години

Силно са потресох. схвана ми са гърлото и кафето ми загурча . насълзиха ми са учите и ште ревна.

41

Анонимен

преди 3 години

До внимавайте ей 37Казваш, да не стане като с вотовете на Байдън, когото скоро ще сритат в треперливия, сенилен ass? Много вероятно е...