66

Ганьо

преди 1 година

До Анонимен 67Комплименти! Българският ви е впечатляващо добър за чужденец. Явно сте английски лорд, който от скука е насочил взор към един изостанал балкански народец и му се присмива от висотата на благородния си произход. (Де гьостерица, де)

65

Анонимен

преди 1 година

От какво са починали хора ? Уцудва ме дълбоко ковид истерията на празноглавите софиянци ! В провинцията хората почти немислят за вируса и почти няма измислените ковид заразени които всъщност са хванали грип присъщо за зимния сезон.

64

Анонимен

преди 1 година

Мазалото е пълно,лошото е че краят му не се вижда!Късмет на всички!

63

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕН

преди 1 година

ДЪРЖАВА В СВЕТА С МЕРКИ ПРОФОРМАЖАЛКО ЧЕ ГРОБОВЕТЕ НЯМА КАК ДА СА ПРОФОРМА:(

62

а такааа

преди 1 година

Евала на Виктор Николаев, разнищи Министъра на нЕуките от неудобни, но логични въпроси.

61

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 67:И всички станаха предпазливи БЕЗ ДА ИМА ЗАПОВЕД ОТГОРЕ! Аз се радвам за наличието на лична отговорност

60

Анонимен

преди 1 година

При тези данни, вече няма експлоавизно увеличение на този вирус. Според мен, прибързаха да затварят университетите. Писах по-рано за същото, но ще повторя мнението ми: образованието не е вирус, нека младите се образоват и общуват помежду си.

59

до Дядо от село

преди 1 година

ако си сериозен с драскането си ти верно си Дядо от селоза съсипването на здравната ни система и превръщането и в морга и безддънна яма за пари един ден ще си го получати няма да е затворбедна ти е фантазията докъде ще се стигне

58

Анонимен

преди 1 година

Това което е хубаво е че Га*ньо се уплаши яко, ония смахнатите дето пееха против маските и "че вирус нямало" първи окапаха, и сега Га*ньо стана предпазлив и се понаучи да спазва мерките!Това ми дава надежда че сме достигнали плато в заразените, от което ще последва постепенен спадНа Га*ньо винаги трябва да му се бръкне , за да се научи да прави нещо като хората

57

Помня

преди 1 година

До Анонимен 58 Не се отнася само до простичките хора. Това е характерно и за БСП.Щом не си с нас , значи си против нас.Вътрешен враг. Така беше , така е и сега.

56

Анонимен

преди 1 година

До не демонизирайте лекарите:Те имат да се занимават с професия, където се срещат с болни. Тази година имаше огромна подкрепа към тях, но много малко ентусиазъм да поемат своите задължения по професионален начин. Огромна роля за прехвърлянето на отговорност играят директорите на болниците, които си прехвърляха топката без да поемат инициатива.Единственият който беше готов да носи вести бе Мангъров, който бе нападнат от колегиата.Мед. индустрия остава примис на хоби сто, с аматьори.

55

малУумници

преди 1 година

хората си умират от болестите - пишат го ковидтва на кой не му е ясно питами това е по цял свят от самото началопак питам - тва на кой не му е ясноднес голяма част от лекарите са убийци - с действия или бездействияима ли някой да не го знае това

54

Дядо от село

преди 1 година

Стига с това,, надписват за пари,, . Не всеки мисли само за пари.Не мислете, че всички са като вас.В момента и с пари можеш да си отидеш..И за какво са ни тия пари, като за тях не можем да получим качествено здравно обслужване и не само.. Накрая ще си ги бучим по шапките тия пари..

53

ето пак, 59

преди 1 година

"Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип."Проф. Кантарджиев, януари 2019 г.

52

Анонимен

преди 1 година

Слушам я сега Юрдана Ал-Фандък как мънка, една такава мазна и трепереща. Стабилизирала била пандемия в София. Стабилно над 1000 заразени, стабилно разнасяне на заразата в училищата, стабилно болни учители. Стабилност отвсякъде. Най-стабилно в умирането! Гробарите едва смогват!

51

цирк Глобус

преди 1 година

Няма как мерките да са адекватни при управляващи с интелекта и морала на сегашните. Представям си властващият по пижама как се разкъсва в момента - рече да затегне кръчмите, звънка му Алибегов, с когото имат общо бизнесче и хоп, пак охлабва. Рече да контролира количеството лекарства, обаче фармафията му скръцва, че без реекспорт няма как да си плащат 30-те % чекмедже данък и пак притихва. Такива са нещата във всички сфери. Борим ковида, но така че да не обидим аверите.

50

Баи

преди 1 година

Яко ще се мре - мутафчииски излезна прав

49

Анонимен

преди 1 година

Странно как по-простичките хора са неспособни на елементарен диалог ... мнение различно от тяхното е недопустимо ... човека с различно мнение е враг, който трябва да бъде унищожен веднага.

48

Анонимен

преди 1 година

Не демонизирайте лекарите. Това е най-засегнатата професия в момента. Ако се направи статистика на заразените и починалите по професии, със сигурност ще излязат най-много. А и всеки трябва да живее, а само от твърдата заплата лекарите и медицинските специалисти ще живеят като клошари. Затова са клиничните пътеки. А загубите на болниците заради ограничителните мерки в момента са много по-големи от допълнителните средства, отпуснати за COVID. На фона на загубите тези средства са мизерни.

47

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 1 година

LOCK DOWN...