26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Сега прибави и всички зимни месеци към тази картинка и в края на март ще има по още две нули към числата, които си коментирал...

25

Народен човек

преди 1 година

Никой не се интересува вече от " статистиката" на т.н " Инфопортала"???? Не го ли разбрахте вече???

24

Анонимен

преди 1 година

В България нито има адекватни мерки нито тестовете са достатъчно на брой.Контактните на заразените изобщо не се търсят.Абсолютна пародия на действие срещу епидемията.

23

Анонимен

преди 1 година

Мрънкала, рано сте станали, а не е полезно. Мангъра нали ви каза да си налягате парцалите.

22

Анонимен

преди 1 година

Ваксина скоро няма да има. Година и половина е срока за тестване и сертификат.В западна Европа, затова избраха карантина (lockdown) за да спасят живота на повече хора.Ако имаше лечение за тези с тежки симптоми и там щяха да ги лекуват, вместо да се затворят ... но НЯМА...

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21"Така че полза от мерките йок!Файда няма!"Абсолютно не си прав, защото наближава момента, когато някой твой близък роднина ако има нужда от медицинска помощ за да оцелее, ще трябва да си остане в къщи и да умре тихо и кротко. И тогава ще запееш друга песен, ще търсиш кой е виновен, а виновния ще си ти и тези което мислят като теб.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе, китайците като измислят нещо има да гледаме от тях. Трябва армията на улицата и хората заградени в лагер. А, забравих че и армия нямаме.

19

Зоро

преди 1 година

Те с мерки са пламнали, а ние без мерки може и да изгорим.

18

Анонимен

преди 1 година

Че е плалнала е вярно, но мерки има и то сериозни. Не като в България

17

Анонимен

преди 1 година

До СтъкмистикатаЕ толкова са умствените възможности на Баце, да жонглира с числата и да лъже и маже.

16

Анонимен

преди 1 година

Ми преди малко по новините обявиха: Цяла Европа е пламнала, и с мерки и без мерки - все тая.Така че полза от мерките йок!Файда няма!

15

Анонимен

преди 1 година

До НЕКОЙИ кой печели от паника и страх ?

14

Зоро

преди 1 година

Затварят някои училища. Масовият експеримент Мангеле върху 7 мил концлагеристи завърши с успех от 106 ликвидирани за ден. Пожелавам дълъг живот на учителите до 4 клас. Дано изкарат късмет! Ще им трябва доста.

13

Зоро

преди 1 година

Е казах ли ви на 15 септември да не пускат училищата. Министрите имат коефициент на загряване от 0.00000001.Похвално е, че не е отрицателен.

12

НЕКОЙ

преди 1 година

Ама как така спадат бе, ама как така....?! Я веднага вдигайте бройките. Паника трябва, страх трябва, амахааааа.....

11

Анонимен

преди 1 година

Абе страх болници пълни!Реално болните в България са 276 човека.Всички други ще оцелеят.Е ще има нови заболели,които ще се влошат и ще отдат към тези 276 в интензивните отделения.А има и безсимптомни,които няма и да разберат,че са били болни.

10

Анонимен

преди 1 година

И след всичко това малките продължават в училище, може би те са безсмъртни и вирус не ги лови и тях и роднителите и учителите.! Това е нарушаване на човешкото право за живот ама кой го интересува това! 27 лапета в една стая натъпкани като сърдели и сега и маски ще им сложим като най отговорни да седят цял ден. Горките деца

9

Стъкмистиката

преди 1 година

Цяла Европа ни се смее на СМЕШНОТО ТЕСТВАНЕ. 10000 теста докато в Словакия си тестваха 5 милиона за седмица и сега имат план.Ние само правим жонглиране с цифри, нагаждане, криене, стъкмяваме, лъжи.Така епидемия не се бори или контролира.До изборите ще е така, после ковид ще изчезне.

8

Анонимен

преди 1 година

В едно изследване пишеше, че няма такова животно като безсимптомно. Има преди и след боледуването. 95% имат симптоми.

7

Изненадкаааа

преди 1 година

Ден след като мангъра каза вън от болниците страхливцитеее бум на излекуваниииВерваме ви!Тия всъщност не да изликувани защото са освободени без тест а вируса си е в тях за десет дена вирус не изчезва;)