80

Анонимен

преди 3 години

Че си го преместя фара от другата страна на борда.

79

Анонимен

преди 3 години

Българина е толкова лъган и краденето в последно време,че вече е загубил чувството си за ориентация. "Е па те такова жиуотно нема"казал шопът виждайки жирафа в зоопарка! Е има го бре,на път сме всички да го видим и да повярваме!

78

Анонимен

преди 3 години

Мангърата прехвърли топката на хората, изпелтечи, че били влизали в болница без да имало нужда, затуй било нямало места.

77

Сандо

преди 3 години

да, повечето може и да го карат на крак, НО има и такива дето ги сгъва за няма и 10 дена и си отиват. Има достатъчно случаи на млади здрави хора които си заминаха. искаш ли да разбереш от кои ще ти и как ще реагира организма ти? болниците не приемат, линейките идват за 5-6 часа .... добре си помислете дали искат да си играете на руска ролетка

76

Анонимен

преди 3 години

То хубаво запазете спокойствие, но това може да стане, когато знаеш, че ако се влошиш, ще получиш адекватна помощ. Това, у нас, няма как да стане в момента. И не защото болниците са пълни с картоиграчи, а точно обратното. Там са тежките случаи които са имали късмета да попаднат на болница и лекар. А тежките случаи са с неблагоприятна прогноза и продължителен болничен престой. Има нещо тотално сбъркано. Няма как да си спокоен, като може да се влошиш буквално за часове.

75

Рекордьор

преди 3 години

Рекордно голям брой излекувани !!! Епидемията е сериозно застрашена да изчезне. Както е тръгнало хората ще оздравяват самни още преди да успея до болница да отидат. Расте и броят на хора, които дори не са разбрали че са преболедували вируса.ЩЕ видим като теглим финалната черта кой колко е забогатял и кой обеднял.

74

Шаши

преди 3 години

А, кой контролира РЗИ? Там отиват всички тестове. И там се решава кой е болен. Явно имат бройка, която да гонят.

73

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Мда, ковид вилнее, но да не се фиксираме върху смъртността, която е един тъжен факт. Да наблегнем на това, че в масовия случай това е нещо грипоподобно, хората могат да го карат почти на крак, това го казаха куп преболедували, но поради медийната атрактивност на темата, част от боледуващите предпочитат да се глезотят каква невероятна драма са преживели.

72

Сандо

преди 3 години

естествен подбор! тия дето им стърчи нослето над маската са първи на ред. кой колко му е акъла

71

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

По села и по градчета,бай Ковид фатално шета,*** всичко дет разбира,взе да дава фира !

70

ХОРА УМИРАТ

преди 3 години

Как не ви е срам гербера сти?! Колко хора трябва да умрат още преди да затворите висчко?

69

Гено от Грамада

преди 3 години

Ако затворят абсолютно всичко, и всички по къщите, изобретателният ум на хипохондриците ще измисли искане за затваряне на още нещо.

68

Анонимен

преди 3 години

До 81Къде с тази "други"Много ви е хубаво да се филмирате. Живота ли ви е скучен?

67

до77

преди 3 години

И други не вярваха, но за съжаление това не им помогна.

66

Професор Порожански

преди 3 години

Затваряйте кръчмите и фитнес залите, лум.п. ни от ГЕРБ! Защото ще ви изметем от лицето на земята, мало. умници.

65

Анонимен

преди 3 години

*** гладни как сте,има ли го Covida сега?

64

Първо лице

преди 3 години

Всеки има глава на раменете. Фактите от мен - в офиса имаме 6 човека потвърдено ковидни - лекуват ги по телефон. Още 15 с подобни симптоми, но не искат да дават пари за изследване. Близък почина преди седмица със кашлица и температура - писаха го инфаркт.

63

Анонимен

преди 3 години

Не познавам болни от това нещо. Можете да напишете, че болните са 876876547654 и все тази, само ще се разтупкат сърцата на хипохондриците. Хората хванаха грип и настинка и всички се разтрепериха, егаси страхливото племе ха-ха

62

Ганьо

преди 3 години

До Анонимен 67Комплименти! Българският ви е впечатляващо добър за чужденец. Явно сте английски лорд, който от скука е насочил взор към един изостанал балкански народец и му се присмива от висотата на благородния си произход. (Де гьостерица, де)

61

Анонимен

преди 3 години

От какво са починали хора ? Уцудва ме дълбоко ковид истерията на празноглавите софиянци ! В провинцията хората почти немислят за вируса и почти няма измислените ковид заразени които всъщност са хванали грип присъщо за зимния сезон.