41

Анонимен

преди 3 години

До БунгарБунгар: Обвиняваме македонците,че са враждебни към нас.Ще станат и още по враждебни ако продължаваме да искаме невъзможни неща от тях.Леле, да не би да ни обявят война. Леле, колко ни е страх

40

Ganjo

преди 3 години

Александър Сиди е млад човек,но мисленето му е на закоравял квазипатриот.Цялото ВМРО е вредно за България.Свърталище на крадци и лъжцина провалени ченгета и псевдо патриоти.

39

Анонимен

преди 3 години

Аз съм БЪЛГАРИН,гордея се,че съм БЪЛГАРИН,а и всички трябва да разберат ,че земята и словото на моя народ не е за продан!!!!

38

Чоката

преди 3 години

Сложете вето поне да се знае какви са реалните чуства на БГ към Македония. Никога с нищо не сте ни помагали а само искате и грабите от нас, история и всичко. Не ни трябва ЕС имаме си Нато. Ей Бойко хванал си се в коалиция с *** и националисти и излагаш ни по света и Европа, само за да си запазиш коалцията - срамно и жалко!

37

Кико

преди 3 години

Ходил съм в Скопие преди 25години,ходих и това лято. Скопие прилича на бутафорна зона на Холивуд, всеки момент очакваш да се появи Бен Хур или да снимат сцени от Троянската война! Срам!

36

Ленин

преди 3 години

Кутригурите поведени от Котраг от рода дуло и брат на Аспарух и син на Кубрат поставиха началото на Волжките българи, които насилствено и систематично им бе наложено от Русия, като се почне от 15 век от Иван грозни та до СССР да се наричат Татарстан ( тъй като Русия се е страхувала от Българите) . Но българското самосъзнание и след 1400 години там не е угаснало. Това са същите българи, за които сръбската пропаганда нарича Българите татари. Ленин е с влжко Български корени.

35

Бунгар

преди 3 години

Аз съм македонче обичам наш'те планини зелени, но българин да се наричам първа радост е за мене.

34

?

преди 3 години

До Кънчо МисирковДобре, нашата не е ясна, но тяхната е ясна!Съществуват от 1990г!

33

Да

преди 3 години

До БунгарДо колкото си спомням, България първа ги призна като независима държава!Никой не иска нищо повече, освен да не се заиграват с историята и езика ни! Дори може да се каже, че историята и езика са и техни, но като българи от Македония, а не като македонци от 1990г! 30 години каква ли не помия изляха срещу България и българите. Татари, фашисти и какво ли не? Били сме фашисти, а сега ходят да реват на рамото на наследниците на фашистите! Но нали интереса клати феса!

32

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Лъжите и измислиците в Българската история,не са по-малко отколкото в Македонската история. Защо не виждаме себе си първо и след това да осъждаме другите.Дори самите ние не знаем кои сме и от къде точно сме се появили на Балканите.Когато има 23 хипотези и теории за нашия произход върви разбери коя е истината.Древноста мъгла,близката история манипулация,настоящата неясна и т.н,но знаем всичко за Македониа. Не е за вярване.

31

Анонимен

преди 3 години

Бунгар,а Гърция, защо накара Македония да се казва Северна Македония Т!!!!П?Защо една изкуствена създадена държава трябва да и се позволяват такива глупости без да има историческа истина?Аз като четох какви глупости пиши в тяхната история то излиза, че цяла България сме макета?

30

Бунгар

преди 3 години

Крайно време е България да се излезе от този филм на най великата държава на света.Не разбрахте ли,че Македониа е независима,равноправна Европейска държава. Обвиняваме македонците,че са враждебни към нас.Ще станат и още по враждебни ако продължаваме да искаме невъзможни неща от тях.Станахме за смях пред света.Политика не изнудване ще бъде осъдена от Европа. Даваме гласност само на псевдо патриоти-ченгета,а се заглушава гласът на истинските обективни историци.

29

БългАрия

преди 3 години

Неуважаеми скопски татари, най-отговорно ви заявявам че НЯМА да влезете в ЕС. Не зная дали ще успеете да схванете смисъла на думите ми понеже сте заслепени от арогантност и наглост, но само ще мечтаете за Европа още поне още 30 г.

28

Анонимен

преди 3 години

До 28А защо учениците на Кирил и Методий са занесли азбуката във Великоморавия и Русия на Славянските народи и сега Славянските велики народи пишат на нашата азбука, а роме ?

27

Ами

преди 3 години

Съвсем правилно !

26

Анонимен

преди 3 години

10Пише, защото Москва заловяда, да пише така. "Славяни" е измисленото от историците пинятие, в Русия сега има на-много мюсюлмани, в Европа.

25

Анонимен

преди 3 години

До 26Хитлер какъв е бил германец или австриец ако немците бяха като тия пишман патреотари сега нямаше да има ЕС Абе то е лесно да сваляш *** пред САЩ и да правиш пречки на най-близкия ни народ. Пропъдили 2 млн човека по света ама историята не давали Важна е кинти да капят отнякъде На кой ще продават тескерета ако Македония влезе в ЕС ?

24

Анонимен

преди 3 години

Европейците не разбирали нашата кауза, ами как разбраха гръцката кауза, тя е същата. Не позволяваме на северомакедонците, да крадат българска история, както гърците не им позволиха, да крадат гръцка история.

23

Мърмот

преди 3 години

А какво печелим от налагане на вето ? Ние и Македония сме едно и също нещо, единствено печели сърбоманската пропаганда, която цели да ни раздели. Който каже, че Гоце Делчев не е българин му *** главата, който каже че Гоце Делчев не е македонец му *** езика, туй напишете в договора и чак тогава се обаждайте.

22

ФАКТ

преди 3 години

Македонците са бесни диваци и селяни. Изключително глуупав, ***, *** и необразован народ. Нямат един театър в Скопие, представяте ли си, нямат киноиндустрия, някой да е гледал македомски филм, имат пропагандна имитация на телевизия и се изтрепваха да гледат шоуто на Слави, нямат ВУЗове, нямат музика и музиканти, нямат култура, шоу, галерии, изкуство. НИЩООО. ПЪЛНА СЕЛЯНИЯ И ДИВОТИЯ. Къде са тръгнали в ЕС не ми е ясно.