15

Анонимен

преди 3 години

Специално за България:-Жените напълняват поради ядене на захарни изделия като шоколадчета и подобни-Мъжете главно поради алкохолаНашата национална кухня не е пригодена за съвременния живот на работа в офиса.Сладкото и хляба трябва са се изхвърлят от храната.Спорт - тичане всеки ден поне 5км + тежести за ускоряване на метаболизма.Месо да се консумира в по-малко количество, но по-качествено.Събота и неделя сред природата или бачкане на село, а не пред телевизора или компютъра.

14

Менко на 49 вдовец

преди 3 години

Силве сакам да те ручам като прасе в бустан.... да те С,.муча от зори до касна здрач...

13

леко тлъст

преди 3 години

Пепи, дофтурите за да не се чудят кой е бик а кой свинкя, използват стандарт. Нарича се "индекс на телесна маса" и обхваща няколко показателя. И интернет има калкулатори, повечето максимално опростени - спрямо тегло и ръст.

12

виж Календара

преди 3 години

11.11.2020 е дата важна за маcoните сатанисти,дето командват живота ви в продадената ни страна.

11

Анонимен

преди 3 години

Българина яде много хляб,щото парите не стигат!От там е и дебел!

10

а всяка българка

преди 3 години

дали е?

9

чети внимателно

преди 3 години

"Човек е това, което яде" -- стара китайска мъдрост.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Вчера ходих в нашия...квартален магазин за дрехи втора...ръка,да си купя яке за зимата.Мернах едно,самотно закачено,без видимо износване,малко рокерско и доста...шик.Реших да го...пробвам,но продавачката ми каза: -Господине,вие ще сте сигурно десетия мъж,който мери това яке днес.И какъв е...проблема-казах-Ами няма...проблем,просто е размер S.Реших все пак да го...облека,а то взе че ми стана,идеше ми да...разцелувам продавачката.Сега си го нося...гордо.

7

Анонимен

преди 3 години

Хубава и вярна статия. Превенцията от заболяване е много по-важна от лечението му.

6

Анонимен

преди 3 години

Българите напълняват, защото :- от Нерви, напрежение и стрес- От НЕКАЧЕСТВЕНАТА ВНОСНА храна- От тия скапани " противоепидемични" " мерки",които затвориха народа у дома , тия бо.клу.ци от НОЩ и компания обездвижиха хората, даже и децата!

5

пепи

преди 3 години

И кво от това че си боднал веднъж булка на дебелак който има пари и всеки ден тая булка му топли кревата.Аз съм 190 сантима и съм 110 кила.Това дебел ли ме прави.

4

Анонимен

преди 3 години

До До СилвияАми права е жената. По- скоро ти си простия/ простата!

3

До Силвия

преди 3 години

Много сте спряла,госпожо !Съжалявам,че трябва да го кажа,но очевидно сте изключително проста !

2

До пепи

преди 3 години

Когато си 1.70 и тежиш 90кг.Когато приличаш на елха от лой ! Когато си нелицеприятен и тлъст мазник !!!Пълно е с такива ***,при това с костюми ! Грозна гледка !Но хубавото е,че жените им са изключително лесни ! ,)Нека продължават да дебелеят и забогатяват !Други им харчат париците....без да знаят,горките !Който не ми вярва ,негов проблем !

1

пепи

преди 3 години

Кво значи наднормено тегло ??? Хората растат и на височина и на кила.Един бик който е 500 кила да не би да е с наднормено тегло.