35

Така е

преди 3 години

само вносни от хамерика суджуци ядат. И пълнеят яко.

34

Анонимен

преди 3 години

Здравословен физически труд, няма друго лекарство. Или по 3 часа спорт с потене 5 дена в седмицата.

33

Анонимен

преди 3 години

Ей го и тогедъреца, къде се губеш бе мошенник? Не кълват ли вече на исторически парк?

32

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак и стрес на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

31

До 38 - Жена 120кг

преди 3 години

Има една универсална формула за отслабване-изкарвай повече калории от колкото вкарваш. И хипер-турбо-мега-гига био да са ти плодовете в двата(!) хладилника-докато не намалиш количествата,резултат няма да има никакъв.Апетита идва единствено от главата.И аз бях като теб(в по-малък мащаб) докато ходих мин.година до офиса се тъпчех с какво ли не (повечето полезни неща) и след като работя от вкъщи от 9-10 месеца свалих килограми просто защото в хладилника няма нищо за директна консумация.

30

Анонимен

преди 3 години

Вчера 90 българи умряха,заради вредни храни! Защо щабът не обявява тези цифри???

29

Анонимен

преди 3 години

До РеалносттаНе всичко е бедност. Имам 2 хладилника пълни догоре с био зеленчучи и плодове, френски сирена, прошуто, хубав скъп сладолед, прясна риба . По цял ден стоя на компютъра, защото работя от вкъщи с години и нагъвам. Обичам сладко, почти не пия - някоя друг чаша хубаво вино. Жена - 120 кг.

28

Анонимен

преди 3 години

Спорт му е майката,и възпитание!

27

до 27

преди 3 години

До кое нямат достъп бедните, моля те да ми кажеш. Правил съм си експеримент да се храня със 120лв. месечно. Банани, кисело мляко, овесени ядки, фъстъчено масло, черен хляб, масло, сирене, месо, паста, ориз, боб. За един социален експеримент беше. Загледай се и в youtube как хора по света по богатите държави се хранят здравословно и смислено за минимални пари. Недей дрънка глупости, моля те. Всичко е до мързел и невежество.

26

Анонимен

преди 3 години

До 31Нито бира пия, нито водка, нито уиски.Ама съм дебел.

25

Анонимен

преди 3 години

Щом са дебели ганчовците значи имат много пари. Те и пенсионерите се оплакват, ама мятат хилядарки от балконите. Една баба за да метне 100 бона от балкона, значи има поне 500 бона в къщи. Евала на ромите, че успяха да вкарат тези пари в обращение.

24

до 27

преди 3 години

Пълни глупости. Давам пример с родителите на жена ми. Бедни хора пенсионери. Всичко си гледат сами, изнесоха се на вилата. Но се ядат предимно зеленчуци, а не туршии и кисело зеле с по килограм сол на 10кг... Не се ядат сланини и мазни месища, а сушено бонфиле от домашно прасе и печени чушки в буркан без нищо, а не със 100 грама сол и маринати. Не се ядат по 10 филии хляб на ядене, а се редуват ориз, леща, боб, нахут. Масово по-бедни от тях съседи се тъпчат с какво ли не. После защо били

23

така е

преди 3 години

До РеалносттаИли алкохола е сведен до по качествен. Чешка бира и ставащо уиски да кажем. Не бг бира за 70 стотинки и литър водка за 10 лв.

22

до 27

преди 3 години

Айде бе, нямат достъп. Давам пример за не заможен човек. Кофражист на строеж. Взима около 2-3000лв. на ръка. Всяка сутрин с 3 баници по 2лв. всяка. На обяд- по 2 бири и 3 принцеси по 3лв.. Извинявам се, ама тава баница с най-скъпите продукти струва 12лв.. Вкъщи сме трима- 2ма въздрастни и 1 дете. Ядем само най-добрите продукти от отбрани ферми. Даваме точно 800лв. месечно за храна. Гурме храна от отбрани места. А по-бедни от нас хора дават доста повече... Защото нямат акъл. Мерси.

21

Анонимен

преди 3 години

През комунизма всеки втори беше недохранен и всички бяхме тапицирани скелети.

20

до 21

преди 3 години

Не само плюскане... Пият като казаци. Алкохолът- най-голям враг на добрия метаболизъм и добрата имунна система. Неслучайно първи по смъртност в ЕС от КОВИД-19.

19

Анонимен

преди 3 години

Искам снимка на Пеевски. Моля

18

до 15

преди 3 години

Мхм, баш заможните нямаме грижи. Ех, вълненията на неуспелите... Точно заможните имаме най-много грижи, драги. Ама имаме и акъл какво да ядем. Не плюскаме свинско със зеле и сланина всеки ден, както и по 2 хляба на 3 дни. Просто из бедните къщи хората не знаят какво да ядат, това е. Нали ги гледам по селата- ракия до откат, сланини, солени туршии. Резултат- брутално затлъстяване от алкохол.

17

Анонимен

преди 3 години

Нормални новини. Има 2 типа люлински "бияч" с BMW E60. И двата типа са еднакво "богати"- с до 3000лв. заплати (ММА бУйцьи, складЪджии, барманчИтъ). Първият тип- много добро телосложение, дрехи ментета на всевъзможни известни марки и се има за голям сваляч, нищо, че освен сервитьорка студентка друга няма да му върже. Втори тип- шкембак, препасан с чантичка. Складов работник и дребен тарикат крадец на нафта. Та 50/50 са нещата. Или дебелак, или ММА боец (бездарен).

16

Тра-ла-ла

преди 3 години

Хайде сега да видим как така се получава - уж бедни българите, а 50% от тях са с тегло над нормата."Таз шия не е от туршия и тоз врат не е от зарзават!"Яко плюскане требе, че да си с наднормени килограми.Щом имат пари не само да ядат, но и да преяждат - значи не са бедни!Ама ей така - оплакваме се за спорта.