108

Анонимен

преди 1 година

"Ваксината няма да е задължителна защото трябва да има възможност човек да избира и да се спаси"Искаш да кажеш, че няма да е насилствена. Че ще е задължителна - задължителна ще е, което по никакъв начин не отнема свободния избор. Който прояви малодушие и я приеме, ще тегли и на този и на онзи свят.

107

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 1 година

Народът масово изтрещя в световен мащаб, доживяхме Идиокрацията.

106

Истукан

преди 1 година

Това са глупости на търкалета. Ваксината не спасява. Който иска, може да си я сложи.

105

Дарвин

преди 1 година

Хубавото е, че първо ще бъдат ваксинирани настрахуваните дебiли. Те ще послужат за опитни мишки.

104

Анонимен

преди 1 година

Като се изключат русофилите по цял свят, които не желаят, задата се улеснява. По-бързо ще бъдат ваксинирани нормалните хора.

103

Анонимен

преди 1 година

Шъ ми имунизирате Змея

102

Пижо

преди 1 година

Успех с масовото имунизиране в Индия... То, ние нямаме механизъм, по който да имунизираме 1 млн. си гани, а 1 млрд. от тях в Индия няма как да стане. Да не говорим, че тази ваксина, ако се доверим, че е ефективна, ще действа 2 месеца най-много. А после? Ще се бодем всеки месец ли?

101

Пиша коментар

преди 1 година

Това по желание ли ще става или не?

100

Анонимен

преди 1 година

Като ги намалим на 3 млрд.

99

Русия

преди 1 година

Ко?

98

Анонимен

преди 1 година

Нелке, самото ти заглавие е манипулиращо "как ще имунизираме" предполага групово усилие на всички. Ми не благодаря аз няма да участвам

97

Анонимен

преди 1 година

Ваксината няма да е задължителна защото трябва да има възможност човек да избира и да се спаси ако е против от гледна точка на вечните книги го казвам. Тоест всеки трябва да може да направи своя свободен избор и по този избор да бъде съден след смъртта му.

96

Варна

преди 1 година

Нямам търпение да си направя ваксината! Това е път към здравето!Дори бих доплатил, за да съм от първите!

95

Анонимен

преди 1 година

Трябва които не сме съгласни да протестираме, НО ЕДНОВРЕМЕННО ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ. Няма начин да няма начин да успеем. Не искам нито тестване нито ваксиниране ако искам да се чипирам да си е моя работа а не да ми го налагат.Колко ли сме смешни на габриейкус и другите мозъци ниедни либерали и сороси и филантропи мискини човеконенавистни.

94

Анонимен

преди 1 година

Към момента от ~7.8 милиарда души население на земята, ~52 милиона са заразени, а ~1.3 милиона починали. С една доста груба сметка, излиза, че ако всички хора се заразят, ~195 милиона души ще починат от коронавирус, което е около 2.5% от цялото население.

93

Йода

преди 1 година

Когато 900 години достигнеш ти толкова добре няма да изглеждаш.Вие джедаи мои първи по смъртност и без ваксина И БЕЗ ВИРУС сте.Кой е по-неразумен,: глупакът, или ***, който го следва?Не може да поправиш миналото. Миналото винаги живее в настояще. Понякога съдбата намира теб. Запомни. Силата ще бъде винаги с теб.

92

Анонимен

преди 1 година

До бай Миле За да има полза от една ваксина тя трябва да е масова по принцип и да обхваща поне 70% от хората. Лично аз не мисля че ако вируса е респираторен то срещу него може да има ваксина, освен нещо като грипоподобните ваксини. Против ваксинирането на възрастни хора съм, въпреки пропагандата или по точно заради пропагандата. Ако го правят за пари можеха да използват антигрипните ваксини те и без друго не достигат на пазара. Не е за пари имат някакви други цели, поробване отнемане на права и.

91

Анонимен

преди 1 година

Как ще имунизираме 7,7 млрд. души...Добре, че няма да питат България, защото ще изчекмеджиме парите и няма да има за ваксина! И ощеСистемата цели да достави два милиарда дози, за да защити 1 млрд. души през следващата година...Нели, нещо математиката закъсала или има чекмеджета за милиард дози? Или преводача на google нещо бърка числата? Питам за един приятел, да не земете да ме изтриете!

90

Анонимен

преди 1 година

До До 96Та пак да кажа какъв е въпроса, защо след като имат официално регистрирана ваксина от 3 месеца, която според кремльовците е с ефективност над 92 %, защо до момента не са започнали ваксинация, ако не на цялото население, то поне на рисковата група, а иначе за достоверноста на руските данни е достатъчно да погледнеш статистиката им за критичните случаи, там по техните данни е записано 2300 и това е неизменно и непроменящо се число от месец март насам

89

До 96

преди 1 година

Русия до момента не е почнала ваксинация, ще я почне скоро.Първа в света. Да има 20 хил заразени на ден. В САЩ са 140хил,Франция 60хил Испания, Италия, Англия и те там някъде с доста по-малко население. Напрегни си малко мозъка и ще разбереш че показателите на Русия са в пъти по-добри от тези на споменатите държави.