78

Чичо Сам

преди 3 години

Много сте малко само 7 млрд човека имаме 30 трлн да връщаме - пресни, зелени гущери. Явно вируса ще мутира поне няколко пъти дорде се ваксинирате правилно. И помнете яко ще се мре.

77

Анонимен

преди 3 години

След масовото ваксиниране ще се раздават дистанционни. Всеки евреин ще получи по едно. Всяко едно ще контролира по 100,000 човека през 5G. Дали ще живеете или ще умрете, зависи от това дали евреина е на кеф. Ще трябва добре да му слугувате за да не ви изключи всичките. Готините мацки са с предимство. Трябва да отварят краката по всяко време на денонощието. Останалите ще робуват 24 / 7.

76

Анонимен

преди 3 години

Когато напишат, че няма да има за бедните държави, разбирайте, че ще ваксинират първо и само белите хора. После ще станем по- лесни за превземане. Няма значение от кой, о р к и много.

75

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън и БЛМ ще ви ваксинират лесно, даже и песен ще пеете. Който е овца и на принципа щото и другите тъй правят да не му мисли много.

74

до 85

преди 3 години

Между другото във въпросната ваксина присъства вещество наречено Луцифераза, което се използва като маркер (знак)

73

Анонимен

преди 3 години

Правим доцент Мангъров шеф на СЗО и няма да ни трябват никакви ваксини. Ще минем и без логистика.

72

до 57

преди 3 години

А какво да кажат 100 000-те хиляди деца, на които им наби пентаксим, произведен във фабрика без лиценз? Бивало и да не ги разхождат по съдилища! Катили прости!

71

Анонимен

преди 3 години

Китайците ги вадим от сметката защото те се оправят и без ваксина и остават 6 милиарда. Логистиката олеква с 25%.

70

бай Миле

преди 3 години

До Анонимен "а защо трябва да са за всичките 7,7 млрд, достатъчно е само за рисковите групи, около 1/5 до 1/6 от населението"Как така защо??? Защото парите вече са обещани и разпределени!

69

Откровение Йоан

преди 3 години

16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;17. за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.18. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

68

до 74

преди 3 години

Само дето плацебото им не е истинско плацебо физиологичен разтвор, а използват "безопасна" ваксина против менингит. Защо ли?

67

Анонимен

преди 3 години

В Русия имало 400 починали дневно. Ами в България има около 100.Само че Русия има 20 пъти по голямо население от Бг. Ако смъртността им беше като в Бг, би трябвало да имат по 2000 починали. Така че смъртността им е 5 пъти по-ниска от българската. И то преди да са почнали да имунизират. Прости сметки, които само *** не искат да направят, защото ще останат без тролските си надници

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакви 13 души? Починалите стигнаха....И в Китай. Там също започнаха да тестват без да ги питат. Затворили са няколко жилищни района и са инжектирали пенсионерите насила.

65

Анонимен

преди 3 години

До 51Боеспособните брато, боеспособните. Отиде ви качествения материал (доколкото го е имало)Паднахте в капана на Буш и сега трябва да чакате много поколения. Както е било и при Тервел. Истината боли.

64

Анонимен

преди 3 години

До 63Какви 13 души? Починалите стигнаха 53 и спряха да съобщават. Това е същата ваксина която идва, в Корея им казаха, че е грипна за да я тестват.

63

Анонимен

преди 3 години

Нека бъдат 7.699.999 млрд.Аз ще пропусна.

62

Анонимен

преди 3 години

Свидетели сте на апокалипсиса. Това събитие е от библейско значение, а за него са говорили всички известни и неизвестни предсказатели. Ако някой не се е събудил и още сънува, че има вирус и ваксината ще го спаси - сега е момента. После ще е късно.

61

Христо Христов

преди 3 години

Няма проблем. ЕС ще плати за 7 милиарда човека ваксини на производителите, а после ще плаща на хората в африка да си ги поставят. Желаещи ще има.А въпросът със спринцовките е смишно-де6илен. Също като съвременното общество.

60

Анонимен

преди 3 години

7.7 милиарда ли са станали :( ужас, сякаш бе вчера, когато прехвърлиха седем.. за какво да ги имунизираме, не са ли прекалено много вече?!

59

до 48 от славянин

преди 3 години

А защо са ви сложили всички тези ваксини, по ваше собствено желание ли!? Ако е по ваше желание, вие сама сте си виновна!