18

анонимен

преди 3 години

Това със спринцовките какво ще правим си е класика в жанра! То си е като младата булка дето ревала за нероден Петко! Как ще си роди детенце-момченце, ще го кръстят Петко, ще заправят къща и на горния праг на вратата ще си зачука майстора теслата и ще седне на обед, ще пропълзи малък Петко до вратата, ще падне теслата и ще го утрепе! И рев! То ваксина като за пред хората още няма, ама със спринцовките какво ще правим?!

17

Анонимен

преди 3 години

Ей това е голям бизнес с ваксините. Чак ме е яд че нямам акции от фармацевтичните гиганти

16

каква е гаранцията

преди 3 години

че след 1-2-3-5 години няма да умрете от ваксината като развиете рак от нея. това е план за световен геноцид над човечеството. сатаната е на земята със слугите си демони!

15

Анонимен

преди 3 години

Трябва които не сме съгласни да протестираме още сега, но във всичките страни едновременно, няма начин да няма начин. Ако целта на ковидваксината е да спечелят пари или нещо такова защо не направиха противогрипни ваксини ми то има голям интерес и с малко повече реклама могат да спечелят пари но някой иска да ни разиграва и най вероятно не става въпрос само за пали а за много пари и влияние и нещо друго може би.

14

159

преди 3 години

Да се ваксинират Гаучи и Бил Гейтс да дадат личен пример. Не искам да кажа, че те са възрстни, о не!

13

Курона

преди 3 години

Да се имунизира, който иска. Аз себе си и моето дете никога. Аре да ме накара некой. Абсолютна психария. От Ковид няма да умрем, ама от страх и параноя със сигурност. Изкарах го тоя велик вирус, имах и положителен тест и оцелях, представяте ли си?

12

из библията

преди 3 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

11

Анонимен

преди 3 години

Чипираните хора защо да ги ваксинират ми да ги извадят от списъка да не заемат място не че е от значение ама по правилно би било от математическа гледна точка.

10

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че чисто математически и 30% от населението да е имунизирано, пак ще се повлияе много добре на общата картина с вируса..

9

Лекар

преди 3 години

Ако сме го прекарали и имаме антитела, защо да се имунизираме. Явно се цели на всяка цена да ни ваксинират. Затова и ни наблъскаха този вирус!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Хора, на всички медии е платено да пишат за прословутата ваксина, това е 4, 5 статия за деня от днес бг, само, тея наистина гласят догодина да ни ваксинират всичките, като крави

7

Анонимен

преди 3 години

този дано го обесят с главата на долу но и това ще му е малко

6

ПланЪт

преди 3 години

Преди ваксината 7.7 милиарда.След ваксината 0.7 милиарда.

5

Анонимен

преди 3 години

Не са 7,7 миларда 1. Китай нали нямали вече вирус значи - 1.5 милиард2. Децата май няма нужда да се ваксинират - 1 милиард 3. Ами антиваксарите поне - 200 милиона 4. Бедните държави - 500 милионаЕто готова ще има за всички около 4 миларда , до следващата пандемия.

4

Богомил

преди 3 години

Математиката ще ви освободи.За да има милиард и половина индийци, непосредствено след WW2, през 1945 например, всяка индийка която е живяла тогава е трябвало да роди по 2000 деца.Толкова за седемте милиарда население. Сами си вадете изводите какво се цели.Като жокер - когато ви обявят, че са ваксинирали 50% от населението, вече ще са ваксинирали почти 100%.

3

никога

преди 3 години

няма да се имунизирам с ваксината на сатанистите!

2

ЕДНО ЗОМБИ

преди 3 години

сзо ДА ГО ДУХАТ, ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ТЕ, И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ---НЕ ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТ ДА БЪДАТ ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА !!! ДА НЕ БЪРЗАТ С ГОЛЕМИТЕ КОШНИЦИ ЗА ПАРИ, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ И ТАКИВА НА КОИТО НЕ СА УСПЕЛИ ДА ПРОМИЯТ МОЗЪКА !!!

1

Шмул Розенкранц

преди 3 години

***, а трябва ли непременно да имунизирате всичките... 7,7 милиарда:)))?!?Или създаването на новина и целта на нейното създаване са по-важната ви цел?!?Между другото, догодина, когато се появи "ъпгрейднатият коронавирус", пак ли ще имунизирате 7,7 милиарда души:)))?!?