128

Щерю

преди 1 година

Отговорът е: - Никак, никак!

127

1959

преди 1 година

Защо трябва да се имунизира човечеството срещу един грип и то задължително? Защо някои световни фарм гиганти се разбързаха с производството на ваксина ,която не е много успешна? Въпроси,въпроси .....пречи ли броят на хората на някого на планетата?

126

Анонимен

преди 1 година

Да локализираме възрастните хора. Чакай малко, ако искат да си я слагат те ще ви намерят. Или насила ще бодете

125

От Берлин

преди 1 година

Мен не ме бройте, другари чекисти...! Ще изчакаме 5-6 години, пък да видим?!

124

Анонимен

преди 1 година

Споко, Ковида ще си свърши работата и вече няма да сем 7.7 милиарда. Ще се отървем и от глобалното затопляне като намалеем наполовина.

123

JJivanov

преди 1 година

Experts да направят внимателни проучвания на увреждания на населението на Ереван от активирана военно терористична техника близо до границата с съседна държава...Включва се ОСмия конник пред АПОКАЛИПСИСА.Вижте зениците на всички участници в митингите..Вкл президента .Досега данните за първите трима конници достигнали повърхноста след 2012 - успешно са се преродили като човешки деца.Четвъртия има проблеми с древни увреждания ..

122

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

По повод предупреждение от ООН за конниците на Апокалипсиса ето:Терора с дигитално холограмна видео пресканираща техника инсталирана в телефони,радари,сателити доведе до увреждане на общата охрана.Милиарди автомобили режат климатичната и биосферната охрана с включени скенери денем и нощем/Около роботи ,автономни автомобили и цигарени кутии с холограми се виждат ясно обеми от ПОСТ НЕОЗОЙСКА СРЕДА НА ОБИТАВАНЕ /тежки обемни увреждания вкл холограмни.Включи се ПЕТиЯ КОННИК ПРЕД АПОКАЛИПСИСА...4G

121

наивници

преди 1 година

Наивници прости Бил Гей и СЗО мислят за вас и вашето благополучие, да сте здрави умни хубави и да живеете многооо години да се плодите и да щъкате като *** по света. Затова ВИ мислят доброто....

120

НЕКОЙ

преди 1 година

Вирусът ще свие голям номер на всички и ще изчезне някъде към края на януари. Гейтс и Гейбресус ще ореват Света, ще търсят вируса и ще претърпят колосални загуби. Така ще стане.

119

павопис

преди 1 година

До Дааа еврА???

118

евродемократор

преди 1 година

първо беше 300 мил,после 2 милиарда ,сега 7.7 мил. Ето ви я новата джендърска човекоубийствена демокрация!Ще има войни и бунтове ,но народа няма да се остави без бой да го ваксинират с отровните ваксини на Гейтс.Доста хора прекарали коронавируса са казвали ,че въпреки това никога няма да се ваксинират!Не на зомбирането на населението!Баста!

117

в капана

преди 1 година

не усещате ли че сме в капана? един оплюва анти ваксърите, защото и да изкараш ковида няколко пъти те увреждал жестоко и умираш. ами или умираш от ковида или от ваксината, тези който го пуснаха и дават ваксините са едни и същи а целта е ликвидиране на много хора....

116

отговорен гражданин

преди 1 година

А как върви технологичното развитие на наночиповете? Напредва ли?

115

Дааа

преди 1 година

7,7х30евра=211млд. евра. Два пъти годишно,421 млд. евра. Много благо.

114

fact

преди 1 година

споко.вече е готов вирусът кодид 2020 про.за него вакцина още не се радработва.........ше има яко кинти.

113

Анонимен

преди 1 година

защо ще ги ваксинирате? Нали имунитет няма? Каква полза от ваксината?трето - питахте ли, тези 7.7. милиарда, искат ли/не искат ли? Или "демокрация Е БЕ", какво ще ги питаш!

112

Анонимен

преди 1 година

Защо си мислите, че всеки се е юрнал да се ваксинира?

111

Анонимен

преди 1 година

"К ак ще имунизираме всички 7,7 млрд. души на света"През крив макарон?

110

Освен това

преди 1 година

вероятно ще се ваксинира, след отрицателен тест. Доста тестове.

109

Анонимен 123

преди 1 година

Значи когато големците по целият свят, бизнесмени, мафиоти, олигарси, ПОЛИТИЦИ си сложат от ваксината, и минат от 3 до 6 месеца без странични ефекти, тогава и аз ще си сложа.