92

до off

преди 3 години

БТв от известно време вече не е " Божков тв "/ако изобщо е била/, след поредната препродажба , уж на някакъв си чех Келнер , телевизията взе рязък завой към поръчков слугинаж . Да си припомним как мисирката Цънцарова се държеше с доц. Мангъров , а сега какво излезе назначиха го на водеща позиция в борбата с Ковид19 , защото ножа опря до кокал и трябва някой да оправя бакиите сътворени от такива калинки като Цънцарова .

91

Анонимен

преди 3 години

Много епросто 1 Казано е от преди много години. Докато имаБалъци ще има и Тарикати като тази фондация

90

Анонимен

преди 3 години

До 85 АнонименЗащо даваш на разни фондации а не на директно нуждаещите се ? Има много призиви от нуждаещи се

89

Анонимен

преди 3 години

Как се стигна държава като България да има нужда от такива като въпросната HelpKarma?Това е правилния въпрос.Другото е просто разсейване от правилния въпрос.

88

off

преди 3 години

Мисирката Цънцарова и Божков ТВ направиха много,много лоша услуга на хората вспешна нужда които даренията са им последна надежда.Тя се държа като слон в стъкларски магазин.

87

Дзъ

преди 3 години

Въобще, изобщо не са опетнени.. гледам хора с пачки в ръце по улиците, тичат и крещят къде и на кой да дарят.... жалко за хората, които са в нужда

86

Анонимен

преди 3 години

Това си е просто един бизнес, много мръсен и лицемерен такъв, но пък за сметка на това много печеливш.

85

ЖороПърви

преди 3 години

Ясно! Според някои, ако разкриеш далавера на перачница на бързи кредити- си виновен по презумпция, а далавераджиите са чисти като сълза!

84

до pro

преди 3 години

Системата е най важния тя оформя хората които са в нея .Нека да го кажем така дори да вкараш най големите мошеници на работа, ако системата е стабилна ще работи ,просто системата не им позволява да изкарат тези качества в работата.Ако системата е калпава дори да вземеш най-честните хора, в началото ще работи добре но с времето тези хора ще започнат да придобиват не желани черти и край на принципите им за честност.

83

pro

преди 3 години

Не е проблема в платдюформата, а в хората които стоят зад нея...

82

Анонимен

преди 3 години

Росен Генчев е първия доброволец за изграждането на новата алтернатива , трябват обаче още доброволци които ще трябва да участват в новия проект на доброволни начала.За предпочитане е да имат богати мама и тате да ги издържат докато работят по новия проект.

81

до 84

преди 3 години

Не, не ми е ясно , защото на бъртвежите на мисирките от поръчковата телевизия бтв грам не вярвам . Тая телевизия откакто си смени собствениците затъва все повече , по цял ден турски сериали , Сачева и Дончев ни навират от сутрин до вечер и изведнъж ни в клин ни в ръкав "страхотно" разследване на една репортерка , айде по -сериозно !

80

Анонимен

преди 3 години

Тези, които направиха скандала да вземат да се извинят на всички нуждаещи се и да им помогнат! Ама не само на думи а и с дела!!!!! Имам предвид медиите а и служителите на HelpKarma. Нито дарителите нито нуждаещите се сме виновни за това, че злоупотребявате с доверието ни - ВИЕ от медиите и oт HelpKarma. Дарителството и без Вас ще продължи. Няма смисъл да си предавате важност със един скандал!!!!НЯМА!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Кредисимо активизираха персонала си, в защита на дъщерното си дружество- хахахаха!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Какво точно заделят от даренията, след като всеки път ми вземат най-малко 1,50 (Благодарим, че подкрепихте HelpKarma), които не мога да откажа и са върху сумата, която искам да изпратя? Значи веднъж вземат от мен и втори път от даренията??? Да онодя техния Родител 2, да онодя!

77

Анонимен

преди 3 години

До въпросДа ги вземат от оня, със 100 000 заплата и 50 000 лева кредит за апартамент, или да ги вземат от баш-шефа, който е писал лечение в Германия за 200 000 лева на дете, което не е стъпвало там? Ясно ли ти е???

76

Мунчо

преди 3 години

Въпрос:"Опетнени ли са дарителските платформи след казуса с HelpKarma?"Кратък отговор :" ДА !!!"

75

въпрос

преди 3 години

Аз пък искам да попитам кой сега ще досъбере оставащите суми нужни за няколкото отворени къмпании на Хелпкарма за тежко болни деца . Сега като знаем , че платформата си е давала високи заплати , като ги кълнем до девето коляно , това как аджеба ще помогне на тези спешни случаи ? Предлагам БТВ и лично Цънцарова да доплати за лечението !

74

Анонимен

преди 3 години

Браво, това е!Дори предлагам да е Open Source, прозрачна платформа, без шефове с неограничен достъп до средствата, а с екип доброволци които я поддържат. Както Линукс и отворения код функционират безотказно толкова години, така и една платформа може да бъде изградена на същия принцип. Само това е начина всички да са доволни и да няма измами.

73

кожодер

преди 3 години

Когато събираш пари за чиста кауза трябва да си кристално чист от всякъде. Иначе си капката фекална течност в кацата с мед.