6

Анонимен

преди 3 години

Ако достъпът до лекар и адекватно лечение от началото на заболяването е гарантиран за всеки човек, паника нямаше да има, и презапасяване с лекарства също.Нормално е всеки, който се чувства извън кръга на богоизбраните, да направи нещо, за да успокои тревожното си състояние.Спасението на давещите се....

5

Анонимен

преди 3 години

Е те вече последователите на Тиквун велики изкупиха де що има апове. Утре като се разчуе, че противозачатъчните лекуват и тях ще пият. Ако кажат че конски *** лекуват и с тях ще се омажат

4

Анонимен

преди 3 години

Тъй или иначе Мутафчийски каза, че яко ще се мре в найлонови чували.. Аз вярвам на Мутафчийски генерал и лекар няма да седне да лъже я. А когато ще се мре яко няма никакво значение кой какво казал.

3

Анонимен

преди 3 години

Айде, професоре.Наистина ли лекарите ни нямат опит с лечение на въздушно- капковите инфекции..Толкова опит се набра.Трудно е за ,, тесните,, специалисти,които наплодихте тия 10 години.Защото ако бяхте съхранили интернистите, сега нямаше младите да се чувстват като пате в кълчища.А и сляпо следване на гайдлайни за всяко нещо без клиничен опит са проблем да младите в клиниката ни при лечение на тази инфекция.Ще се научат да гледат на болния човек като едно цяло. Сега им е шансът.

2

Анонимен

преди 3 години

ОТ първия час мазане с газ

1

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Абе Професоре губиш си времето. Червеното *** стадо вече се е посрало от страх, след като Шеф Овчарката известна със смелостта си при първите симптоми се ПРОСРА и бега във ВМА. Сега Овчито стадо зоби всичко що отде падне.