46

Бат Койчо

преди 3 години

Април месец в редица интервюта Проф. Петров, твърдеше че Коронавируса ще изчезне до 20 дни.Сега е месецНоември, а Ковидчето си настъпва оюе по-яростно.

45

Анонимен

преди 3 години

Сетиха се. Те хората вече изкупиха всички лекарства. Гледам ги някой излизат от аптеките с по една торба хапчета. Хората се запасяват за години напред защото не знае какво ще стане.

44

Анонимен

преди 3 години

Конкретната фаза от заболяването изисква конкретни меркиточно така, човек трябва да се познава и да взима правилните лекарства на времепри вирусните зарази обстановката се сменя за час

43

Анонимен

преди 3 години

веднага мазане с газ и вендузите много помагат

42

Анонимен

преди 3 години

До 43Явно според теб е полезно да се пият антибиотици ей така за всеки случай. Само дето организмът привиква към тях когато се злоупотребява и почти не действат когато наистина си болен. Ама нали тук и доктори много се навъдиха.

41

Анонимен

преди 3 години

До-40Професоре,предполагам че вече ти олекна?Сега Прочети нещо тук там и бягай в следващата медия да ни го съобщиш!

40

Анонимен

преди 3 години

Като лекаря те преглежда по-телефона и линейката не идва освен да се самолекуваме друго не остана. Обаче като няма и лекарства то остана народната медицина само, докъде ни докарахте. Супер яко ще бъде ако след 20 години наливане на заплати винаги над осигурителния праг ме приключите набързо единствения път когато имам нужда от лекар. Аман от комунистически здравни системи другари, искам да си плащам и да знам, че ме лекуват лекари с истински дипломи.

39

Анонимен

преди 3 години

Този професор, който лекува онлайн, и според когото антибиотиците понякога могат да бъдат и вредни, вече ми е ясно какъв "професор" е...

38

Анонимен

преди 3 години

Абе Професоре,какво стана с онова лекарство за краста,което имаше добър ефект срещу короната? Някой друг лек няма ли да предложиш,гледам четеш много,на ти си с Английският,обичаш прожекторите!

37

Медик

преди 3 години

На крива ракета космосът и виновен,на крив х,й вълната му пречина крив българин,акъла му пречи дет го няма в капацината си!!Ходете без маски,като слънчасали овце,умувайте има ли го жевотното или го нема,*** се с правителството,правете велики щуретии, заразявайте се крещейки по улиците като от,ка,чалки,а на края търсете виновни за глупостите си и за самоубийствено си поведение!!Мутафчийски ви спаси пролетта и ви каза че ще *** яко ако не се вразумите,вие го оплюхте и ос,рахте !!??

36

до 15

преди 3 години

Ти си рядко *** човек. И не само ти, тука сте клуба на простаците.

35

Анонимен

преди 3 години

Мисля ,че аспирин превантивно(разрежда кръвта и би могъл да предотврати тромби) не е зле.

34

s.todorova

преди 3 години

Пийте си виното, хора. Хем спестявате пари от лекарства (които така или иначе са химия, която за едно нещо помага, на 200 вреди), хем няма да изпитвате непреодолимата нужда, да се изявявате по форумите и в комент секшъна. Не че не е забавно, напротив. Изтрещял народ, ей. :Д

33

ЧЕРВЕНИ ШИЗОФРЕНИЦИ

преди 3 години

ЗА ТЕЗИ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ ДА БЛАГОДАРИМ НА ОНЯ С ЮМРУЧЕТО ДЕТО ИЗВЕДЕ ХОРАТА НА УЛИЦИТЕ И НАПРАВИ ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, ДО СКОРО ТОЙ ПОВТАРЯШЕ, ЧЕ КОВИД Е ИЗМИСЛЕН И ПОЛИТИЧЕСКИ СЛЕД КАТО СПЕШНО ГО НАТИРИХА ОТ ТАЛИН ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ПЛАЧЕ ЧЕ ГЕРБ НЕ СЕ СПРАВЯТ, А ПИКАЕЩОТО МОМЧЕ ЦЯЛО ЛЯТО ХОДИ С МАНГЪРА ДА РАЗКАЗВАТ НА БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ КОВИД Е ПОЛИТИЧЕСКИ И НЯМА СТРАШНО, СЕГА ЗАПЯХА ДРУГА ПЕСЕН.

32

Анонимен

преди 3 години

В София данните показват че заразата е навсякъде. Половината тестове показват че 50-60 % от населението на София вече е заразено. единствнео ако може да сложат КПП на изходите на София за да не заразяват другите градове и села,

31

Анонимен

преди 3 години

ХАЙДЕ ХОЛАН- МАНГЪРА КАЗА"АЗ ХОДЯ ПРИ БОЛНИТЕ БЕЗ РЪКАВИЦИ И НЕ СЕ ЗАБУЛВАМ, ЗАЩОТО ВИРУСЪТ НЕ Е ОПАСЕН''- ПОВЯРВАЙТЕ МУ!

30

НЕКОЙ

преди 3 години

Ракийка може ли да пия, дърварю....?!

29

Анонимен

преди 3 години

И каква стратегия да имат дрещу нещо де го няма?

28

От кухнята

преди 3 години

Министерството на здравеопазването е закупило 5000 трупни чувала.Ангелов има за задача да ги напълни.Ако успее, тулупа ще го погали по главата.Засега има да наваксва но ще има успех с тия темпове на мор.

27

до 27

преди 3 години

Абе ти като не схващаш иронията скрий се някъде ти се изходим аз и на професoрите единия казва да се затваряме другия казва да не се затваряме третия казва друго Хората не верват вече на никой Има една приказка за лъжливото овчарче не е зле да си припомниш. Те нямат единна стратегия и сами не могат да се разберат помежду си ама дават акъл на другите. И между другото няма как да си купиш антибиотици без рецепта.