61

Анонимен

преди 3 години

Страх ги тресе миналото затваряне месец и всичко фалира 100хил безработни сега ги е страх да не я затворят завинаги

60

Анонимен

преди 3 години

При 35-40% положителни и около 310 починали средно на ден за страната, сметнете си колко трябва да влязат в графата "починали с ковид".Такава гигантска манипулация, а овчо рупа ли рупа...

59

Анонимен

преди 3 години

не бързайте г-н Министър,още сме на 4000 хиляди на ден, пенции много и са живи гадоветеизчакайте до 8000, 16000 на ден, до Нова Година може и да станатизчакайте да поизмрат и пенсии, и даскали и докторипосле колко милиарди ще спестите от пенсии, образование, здравеопазванесал икономиката ще остане (барове и ресторанти, начело с Ричард)и р.о.м.о.в.е и вие, разбира се и всичките евросредттва ще са за васапропо, за вас дали се пази некое местенце из ВМА за зор заман ?

58

Анонимен

преди 3 години

Предролага се, че до изборите електората на бесепето ще намалее значително, ама те, шефката оживе. Имате още шанс да не свърши рамдисивира.

57

ДДРОнег

преди 3 години

Ами като имате готовност, к'во чакате ?!Пролетта за много по-малко болни затворихте държавата, но пуснахте болните от чужбина !!!Сега , когато вече наистина ни удари корона-вирусът, трябва да въведете пак строги мерки !!!Ама май Ви е страх !!!

56

Анонимен

преди 3 години

И все пак в Белорус защо няма епидемия и мерки?

55

Анонимен

преди 3 години

Ханьо няма 1 спестен лев от лятото и сега умира от страх да не затворят част от икономиката. Жалка картинка.

54

Българин демократ

преди 3 години

Ох, кога ще дойде нашате нова западна демократична ваксина на Пфайцъ с красиви западни опаковки и едикети да си набоцкаме и двете ръчички и цялото семейство и дечичката с новата западна демократична ваксина и да си заживеем както преди, ох!

53

Анонимен

преди 3 години

Всички влюбени и боготворящи Мънгара имат своето Фолксхале и това са Швеция и Беларус за всеки вкус. Бохчата на рамо и на път от рано.

52

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че електората на бесепето значително ще намалее до изборите. Ама те, шефката оживе. Не се панирайте.

51

аз

преди 3 години

затворете училищата и държавата сама ще затвори, няма нужда от други мерки... вашите ученици ги гледат гледачки, няма да усетите министерската разлика, обаче бачкаторските семейства да му мислят.

50

Анонимен

преди 3 години

А бе верно, тоя питал ли е Алибегов преди да се изкаже? Бях чувал за дълбока държава, но не знаех, че това са кръчмарите.

49

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали, за вас няма проблем нали когато се разболеете сте ВИП пациенти. Няма опашки и лекарите ви се усмихват има и лекарства и всичко. Но за нас нормалните хора какво, искаме достъпна медицинска помощ, не да чакаме 5 часа за линейка и да се молим за легло, да даваме подкупи и тнт. Телевизиите да направи репортажи през какъв ад преминават спешните пациенти, не само с ковид. ИСКАМЕ РЕШЕНИЯ не Смъртни присъди.

48

Анонимен

преди 3 години

Това е парадокс в бегето: китайски вирус трепе комунисти на територията.

47

Смешник

преди 3 години

То па една икономика имаме.

46

!@!

преди 3 години

Гледайте Гърция какво прави и правете същото. Те за разлика от нас имат държавност, мислят и никога не грешат. При много по малко случаи въведоха драконовско затваряне.Това е единственият начин.Иначе безкрай заразени, много умрели и катострофирала здравна система.Г-на вице премиер Донечев да каже за 10 години управление какво е постигнал?Асфалт и кокошарници със "свободни" кокошки. Тук таме някой цех за авточасти.Електронно правителство - НЕ.Отбрана - НЕ.Образование - НЕ.....Жалък.

45

Анонимен

преди 3 години

До Келепир 47Когато си провинциалист и се опитваш да го прикриеш става много смешно.

44

Анонимен

преди 3 години

Абе, комунисти, много ви е шубе нещо, а?

43

Анонимен

преди 3 години

Треперете бесепари, коронка да ви туриме.

42

Анонимен

преди 3 години

Ето как се стават нещата. Моя роднина отива в средата на октомври в сладкарницата в МОЛ.а да се срещне с позната. След седмица отива на кръщенка, след кръщенката любезно я поканват други роднини да я откарат в къщи. След още една седмица роднината ми влиза в болница в много тежко състояние, двамата любезни роднини с колата също влизат в болница мъжът умира а жена му е на апарат в момента. Внуците и на двете семейства са контактни и ходат на училише, от там нататък е неизвестно какво се случва.