161

Анонимен

преди 3 години

Малката тиква пак избърбори празни,хитри приказки с философска интонация.

160

ООООХ...

преди 3 години

ТОЗИ КАКВО РАБОТИ ?????ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ НЕ РАЗБРА КАКВО РАБОТИ ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ФЪФЛИ КАТО ГОВОРИ НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА ТОЙ ОПРАВИ ГАБРОВО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ АМАН ОТ ТАКИВА "УМНИ" И НЕЗНАЕЩИ НИЩО ОТ УПРАВЛЕНИЕ ОСВЕН ДА КРАДАТ

159

ББ

преди 3 години

Справедлив и Свободен Свят...Бог ни дава Живота...политиците са деца на дявола ограбващи животите ни..престъпници и безбожни,алчни ***...политиците са най-големите престъпници...убиват хора,съсипват,човешки съдби...от алчност и неграмотност,къде са ваксините и грижите за животите ни...не ви плащаме да се возите в мерцедеси и да правите бомби ..кой и защо създаде НВ Вируса?..кои носи отговорност???

158

ББ

преди 3 години

тези които не са губили близък човек...не са боледували и унижавани и ограбвани по болници...си заврете мнението...когато преживеете нещо от гореспонатото споделете мнение...срещу Народ не се върви...този Свят без нови воини и жестокости няма как да продължи напред...прекалено много несправедливости...много лицемерие...много геноцид срещу невинни и вярващи хора..това,че не споделят не означава,че не го мислят...една искра и те ще са на барикадите...водите света ни към гибел безбожници политици..

157

преди 3 години

Как точно се затваря една държава ? Това да не е магазин или двор ?

156

Като видях

преди 3 години

че Боко си е взел Мънгара да го съветва, как да се бори с коронавируса мисля, че затваряне определено няма да има. Даже легла в болниците ще има свободни, а ако консултират с него и спешните случаи линейките ще стоят на гараж. Може се каже че коронавируса е победен в БГ.

155

ДА

преди 3 години

Тия тестове са бошлаф!Всички,които са позитивни и нямат симптоми-изобщо не са вирусоносители,но влизат в статистиката!Всички които наистина са болни,са на системи.Важното е бройката да е голяма,паника да има,да се вписваме в пейзажа.И изобщо не ви вярвам ,че няма да затваряте,напротив-още повече съм сигурен,защото много го повтаряте!А при вас е система-днес така,утре-иначе!

154

noFreeman

преди 3 години

с какво ги лекувате бе кавал... нали няма лечение на тази страшна болест???

153

Обективен

преди 3 години

Мерките може да се полезни/адекватни и безполезни/вредни/неадекватни, а всеки, който говори за строги или меки мерки, явно не знае за какво говори, както е и в случая.

152

Анонимен

преди 3 години

"Няма състояние на хаос в страната ни по отношение на коронавируса." Последното нещо, което трябваше да се чуе. В цяла Европа има протест против тези идио тщини и никой не им ги спазва, тук всички като пълни и диоти не ***, правят точно каквото им наредят! Просто нямам търпение да ви инжектират и да се свършва с вас! Вие сте толкова прости, че дори не осъзнавате колко сте прости! България няма нужда от вас!

151

Наблюдател

преди 3 години

"успяваме да излекуваме голяма част от заболелите" съвсем я втасахмеслед като и Томислав Дончев се самопричислява към лекарите.

150

ronh

преди 3 години

Поредното доказателство, че държавата се управлява от бандити,калинки, сводници, пидали ......

149

Анонимен

преди 3 години

Много ми е кеф като знам, че на българите ще им бият ваксина против Ковид, която е измислена от турско семейство.

148

Кармен Младенова

преди 3 години

Разграбена и продадена "държава" не може да бъде затваряна!!!

147

америка1332002

преди 3 години

До ДДДна теб какво ти изядоха бе голтак?

146

Кортес

преди 3 години

Затворете фитнесите.

145

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНАТА НАПЪЛНО ОТВОРЕНА ДЪРЖАВА СРЕД ЗАТВОРЕНИ. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАТ ПРАВОТО ДА ХОДЯТ ИЗ СТРАНАТА СИ СВОБОДНО САМО ДА НЕ ДОБЛИЖАВАТ ГРАНИЦИТЕ. КАТО ЕДНО ВРЕМЕ.

144

9999

преди 3 години

Искаме да ви затворим всички вас зад решетките. Доживот!

143

ДДД

преди 3 години

Вие иззедници я съсипахте отдавна и ще отговаряте за това, къдетро трябва.

142

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска да затваря държавата, мнозинството българи искат да затворят правителството, но не държавата.